NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 1:5 (kon.)
Nashville – St. Louis 2:1 (kon.) | Ottawa – Dallas 4:3 (po pr.) | New Jersey – Columbus 4:3 (2:1 po s.n.)
Buffalo – Toronto 5:2 (kon.) | Winnipeg – Chicago 3:2 (kon.) | San Jose – Florida 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 6:4 (kon.) | Arizona – NY Islanders 2:1 (kon.)
konec
HC Baník Sokolov
2:6 (0:3, 1:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 17.02.2020, 18:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga - o účast v předkole • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Marek Švec se málem řítil do samostatného úniku a u levé tyče se pod tlakem dostal ke střele, kterou Jan Brož vyrazil! Skvělý zákrok.
    56:31 Josef SKOŘEPA - 2:6
     
    56:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    JOSEF SKOŘEPA si najel před bránu na krásnou přihrávku Tomáše Čachotského z pravého křídla a bekhendem kotouč zasunul mezi betony Jana Bednáře k levé tyči! Dukla znovu udeřila – 2:6. Asistence: Tomáš Čachotský a Tomáš Jiránek.
    54:53 Jiří FRONK - 2:5
     
    54:53
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kotouč se od hrazení u střídaček odrazil přímo na hůl JIŘÍHO FRONKA, který se vzápětí řítil do samostatného úniku a po vykoupání brankáře Jana Bednáře bekhendem zamířil k levé tyči! Je to rázem 2:5. Asistence: René Piegl a Jan Holý.
     
    51:42
    Matěj Pekr si najel před bránu na nádhernou přihrávku Lukáše Anděla z levého křídla, ani nadvakrát ovšem neuspěl a Jan Bednář kotouč rychle zalehl! Dukla mohla vést znovu o tři góly.
    45:35 Michael ČEJKA - 2:4
     
    45:35
    Baník právě vstřelil branku!
    Tomáš Rohan vybojoval puk za bránou Jihlavy a MICHAEL ČEJKA po jeho pěkné zpětné přihrávce propálil dezorientovaného Jana Brože, který se nestačil včas otočit! Asistence: Tomáš Rohan.
     
    43:28
    Matěj Zadražil si najel u pravé tyče na nahození z pravého křídla a snažil se kotouč usměrnit do brány, gólman Jan Brož ho ale skvěle vychytal!
    39:26 Jiří FRONK - 1:4
     
    39:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    JIŘÍ FRONK chtěl teď vystřelit na bodu pravého kruhu pro vhazování a střela mu vůbec nesedla, vzápětí se ale dostal k dorážce a z ostrého úhlu skóroval do prázdné brány – 1:4! Bez asistence.
     
    37:44
    Sokolovský Marek Švec se řítil během oslabení do samostatného úniku a z blízkosti pak mířil do pravého horního rohu brány, Jan Brož ale skvěle zasáhl lapačkou a poté kotouč zmrazil pod ní!
     
    37:20
    Matěj Zadražil byl vyloučen na dvě minuty za držení a Jihlava si také zahraje druhou přesilovou hru v zápase.
     
    33:02
    Matěj Zadražil vypálil ostře na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Jan Brož zřejmě jeho ránu vyrazil s pomocí masky! Skvělý zákrok.
     
    32:33
    Jan Holý dostal dvě minuty za držení a domácí Sokolov si zahraje v dnešním zápase svou druhou přesilovku.
     
    31:23
    Konstantin Tjurin nyní nabral na pravém křídle obrovskou rychlost a u pravé tyče brány se pak snažil prosadit bekhendem, Jan Brož se ale mezi betony překonat nenechal a puk vyrazil mimo!
    26:47 Jan GRIM - 1:3
     
    26:47
    Baník právě vstřelil branku!
    Jiří Fronk ztratil kotouč na útočné modré čáře a Marek Švec se na levém křídle řítil do přečíslení dva na nikoho, které pak u pravé tyče zakončil střelou do prázdné brány hostí po jeho skvělé přihrávce JAN GRIM! 1:3. Asistence: Marek Švec.
     
    25:05
    Tomáš Jiránek na levém křídle vzápětí vypálil bez přípravy od modré čáry a puk mířil ke vzdálenější pravé tyči, Jan Bednář ale vytáhl pěkný semafor!
     
    17:58
    Tomáš Pařízek fauloval před vlastní bránou a rozhodčí ho vzápětí vyloučili na dvě minuty za sekání. Trest.
    16:10 Anatolij PROTASENJA - 0:3
     
    16:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jiří Fronk mohl skórovat střelou z bodu levého kruhu do prázdné brány a Jan Bednář předvedl spektakulární zákrok pravým betonem, poté ho ale z dorážky překonal ANATOLIJ PROTASENJA! Jihlava už nyní vede 3:0. Asistence: Jiří Fronk.
     
    14:15
    Tomáš Čachotský si najel na krásnou přihrávku zpoza brány, jenže pak z blízkosti Jana Bednáře propálit nedokázal! To byla velice dobrá šance.
    10:02 Tomáš HARKABUS - 0:2
     
    10:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HARKABUS se řítil během oslabení sám na bránu a v závěru samostatného úniku poté u pravé tyče zasunul kotouč mezi betony Jana Bednáře! Jihlava skórovala v oslabení a vede na ledě Sokolova o dva góly! Asistence: Jan Pohl.
     
    09:05
    Daniel Kolář byl vyloučen na dvě minuty za podrážení a Sokolov si nyní zahraje první přesilovou hru střetnutí.
     
    09:05
    Domácí Konstantin Tjurin předvedl nádhernou individuální akci a dokázal se pak dostat až před bránu, Jan Brož ho ale vychytal levým betonem!
    03:46 Josef SKOŘEPA - 0:1
     
    03:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    JOSEF SKOŘEPA se prosadil střelou z blízkosti a Jan Bednář poprvé inkasuje! Hokejisté Jihlavy vedou na ledě Sokolova 1:0. Hosté začali dobře. Asistence: Daniel Kolář a Tomáš Čachotský.
     
    02:56
    Tomáš Urban vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování a jeho prudká střela zápěstím mířila do předního horního rohu brány, nakonec se ale od horní tyče odrazila do ochranné sítě!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 27. Grim (Švec), 46. Čejka (T. Rohan) – 4. Skořepa (D. Kolář, Čachotský), 11. T. Harkabus (J. Pohl), 17. Protasenja (Fronk), 40. Fronk, 55. Fronk (Piegl, J. Holý), 57. Skořepa (Čachotský, Jiránek)


    HC Baník Sokolov: Bednář (Kašpar) – Pařízek, Přindiš (A), Tureček, Kadeřávek, Vodička, A. Rulík – Urban, M. Zadražil (A), Švec – Osmík, T. Rohan (C), Křemen – Houška, Uhlík, Grim – Křehlík, Tjurin, Čejka. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – Staněk, J. Pohl, Piegl, D. Kolář, Půža, J. Holý, Černohorský – Jiránek (A), Skořepa (C), Čachotský (A) – Pekr, Poletín, Anděl – Illéš, Fronk, Protasenja – A. Zeman, Lichanec, T. Harkabus. Hlavní trenér: Viktor Ujčík.

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Tomáš Micka. Čároví: Jan Votrubec, Martin Ševic

    Diváci: 520
    ocianews.com