UK Kings Prague – HC MUNI 4:3 (1:0 po s.n.) | Akademici Plzeň – Engineers Prague 1:6 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
ČVUT Engineers Prague
Pondělí 10.02.2020, 20:30 • Ice Arena, Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo utkání mezi plzeňskými Akademiky a pražskými Engineers, které mělo jednoznačný průběh. Vedoucí celek soutěže z hlavního města svého soupeře přehrával od úvodních minut, ve výsledku vstřelil šest branek, přičemž inkasoval jedinou. Nejvíce se činil Jan Kolář, jenž ke dvěma gólům přidal i jednu asistenci. Svěřenci kouče Fukse zvítězili poosmé v řadě a na čele si vytvořili už osmibodový náskok před druhou Masarykovou univerzitou, Akademici zůstávají na páté příčce.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:37:34)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Je tomu skutečně tak, skóre se v zápase již měnit nebude. Hosté bez problémů vyhodili dvakrát za sebou, na další akci už nezbývá dost času.
     
    59:03
    Poslední minutu domácí nejspíše celou odehrají v početní výhodě. Podruhé usedá za katr Josef Vostřacký, jenž se tentokráte prezentoval sekáním.
     
    58:27
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Kýžená branka je na světě! Akademici neodejdou s nulou v kolonce vstřelených branek. Od modré čáry napřáhl golfákem JAKUB FASCHINGBAUER, nejproduktivnější hráč Plzeňských se trefil skvěle do pravého horního rohu! Příhoda na střelu viděl, přesto zareagoval pozdě. Asistence: Petr Strmiska a Tomáš Kučera.
     
    58:01
    K vidění bylo druhé trestné střílení v utkání! Tentokráte na straně hostů, avšak ani oni se neprosadili, útočník bekhendovou kličkou nepřekvapil Černého.
     
    57:00
    Akademici se i přes velké množství inkasovaných branek neustále snaží vstřelit alespoň jeden jediný gól. To se ale ne a ne podařit.
    56:31 Marek KLEMENT - 0:6
     
    56:31
    Engineers právě vstřelili branku!
    Engineers využívají i svou druhou přesilovku v utkání! Po ose Janata – Sekerka se puk dostal k MARKU KLEMENTOVI, který se prosadil bekhendem. Asistence: Martin Sekerka a Jiří Janata.
     
    55:55
    Pěknou kombinaci zakončil střelou z vrcholku pravého kruhu Tomáš Fabiánek. Nemířil špatně, brankář zasáhl levým ramenem.
     
    55:37
    V rozkleku se Černý snažil zabránit šestému kotouči v jeho síti. Podařilo se, domácí brankář ale po střele od levého mantinelu nemusel vůbec zasahovat.
     
    54:53
    V závěru utkání přichází druhá přesilová hra Engineers. Tu první využili po osmi sekundách, jak si poradí s tou druhou? Jaroslav Hřebík se dopustil nedovoleného bránění.
     
    54:11
    Patrik Sedlický našel na pravém mantinelu volného Kučeru, jenž se pokusil vypálit z otočky. To se podařilo, Černý bez problémů zasáhl.
     
    53:20
    Ihned po buly vypálil hostující hráč velmi nebezpečně k pravé tyči. Mimo zařízení černou gumu srazil Jindřich Sklenička.
     
    53:00
    Jiří Černý šel poměrně brzy do pokleku, ani v tomto případě však zasahovat nemusel, neboť došlo k dalšímu úspěšnému bloku.
     
    52:43
    Na puku jsou v posledních minutách z devadesáti procent hosté. Jak jsem již zmínil, do zakončení se moc neženou, spíše se soustředí na bránění výsledku.
     
    52:04
    Hodně prostoru dostal na modré Marek Klement. Párkrát si pohrál s kotoučem a následně nahodil na Černého. Ten zareagoval na poslední chvíli, střelu vyrazil pravým betonem.
     
    51:32
    Zakončit se pokoušel Tomáš Fabiánek, jenže domácího gólmana nevystrašil, neboť jeho ránu zápěstím zblokoval bek do ochranné sítě.
     
    51:17
    Zápas se spíše jen dohrává. Občas vidíme nějakou zajímavou akci, těch ovšem s přibývajícím časem ubývá, což je pochopitelně škoda.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 59. Faschingbauer (Strmiska, Kučera) – 6. Kolář (Suda), 10. Fabiánek (Klement, Kolář), 18. Kulich (Najman, Sekerka), 22. Kolář (Fabiánek, Raiterman), 35. Suda (Sekerka, Ujfaluši), 57. Klement (Sekerka, Janata)


    Akademici Plzeň: Frček (41. Černý) – Šimůnek, Prachař (C), Sklenička, Koco, Beer (A), Starý, Soukup, Váchal – Markov, Rejzek, Šiška, Strmiska, Hřebík, Kučera (A), Šíma, Šibra, Faschingbauer
    ČVUT Engineers Prague: Příhoda (Slavata) – Sedliský, Kulich, Klement, Raiterman, Herna, Žáček, Vostracký, Vobořil, Janásek (C) – Najman, Fabiánek, Kadlec, Janata (A), Ujfaluši (A), Suda, Burda, Sekerka, Kolář, Veber, Outrata

    Rozhodčí: Hucl – Malý, Zimmermann

    Diváci: 226
    bahis siteleri