Litvínov – Třinec 5:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
8:1 (2:1, 2:0, 4:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 19.02.2020, 17:30Chance liga - o pořadí v play-off • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Marek SLAVÍK - 8:1
     
    59:17
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! Po vhazování jsme sledovali předávku k modré čáře, odkud naprosto přesně zakončil MAREK SLAVÍK, jehož rána směřovala přesně pod břevno. Klimeš měl čistý výhled, nicméně střela byla velice přesná!
    Asistence: Patrik Husák.
    46:33 Radim TOMAN - 7:1
     
    46:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Sedmý zásah domácích hokejistů, i tentokráte za to mohla chyba Přerova! Odraz o hrazení překvapil hostujícího Formana, který ho u své branky nedokázal odehrát. K němu se tak jako první dostal RADIM TOMAN, který bleskovou střelou překonal brankáře.
    Bez asistence.
    42:35 Jan KÁŇA - 6:1
     
    42:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tady se schyluje k pořádnému debaklu, je to už o pět branek! Parádní nahrávka v podání obránce Rudla směřovala do jízdy na JANA KÁŇU, který se v tísni dostal před brankáře Klimeše, kterého se štěstím dokázal poprvé překonat.
    Asistence: Dominik Rudl.
    41:28 Petr KANKO - 5:1
     
    41:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zničehonic tu máme pátou branku domácích! Zubři spěchali za kotoučem ve vlastním pásmu, jenomže nedůraz obránců přinesl nahrávku na PETRA KANKA, který se zjevil sám před brankářem Petráskem, kterého dokázal překonat.
    Asistence: Jiří Zdeněk, Daniel Krejčí.
    35:37 Jan KÁŇA - 4:1
     
    35:37
    Poruba právě vstřelila branku!
    I tato přesilová hra je přeci jenom využita! Vypadalo to na kombinaci bez úspěchu, avšak v mezikruží se fantastickým způsobem napřáhl JAN KÁŇA, jehož dělovka zapadla přesně pod horní konstrukci branky. Petrásek to měl hodně složité, zřejmě toho moc neviděl.
    Asistence: Tomáš Jáchym, Daniel Krejčí.
    32:08 Tomáš GŘEŠ - 3:1
     
    32:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí hráči využívají přesilovou hru! Poruba se totiž na delší časový úsek usídlila v útočné třetině, kde jsme sledovali chytré nahození od modré čáry, o které se postaral Husák. Jeho střílenou nabídku ještě tečoval TOMÁŠ GŘEŠ, který dokonalým způsobem změnil směr letu puku.
    Asistence: Patrik Husák, Jan Hudeček.
    14:43 Marek SIKORA - 2:1
     
    14:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Jenomže domácí se bleskovým způsobem dostávají zpět do vedení! Velký kus práce odvedl Gřeš, kterému se povedlo načasovat nahrávku do jízdy na MARKA SIKORU, který si sjel až do mezikruží, odkud pohotovou střelou překonal brankáře Petráska.
    Asistence: Tomáš Gřeš, Jan Hudeček.
    13:26 Roman PŠURNÝ - 1:1
     
    13:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak až nyní máme skutečně vyrovnání! Poruba se totiž nemohla dostat ze sevření, navíc měl trestuhodně příliš prostoru ROMAN PŠURNÝ, který si manévrem vylepšil střeleckou pozici, odkud procedil puk za brankáře Foltána.
    Asistence: Mikuláš Zbořil, Jakub Navrátil.
    10:15 Marek ŠPAČEK - 1:0
     
    10:15
    Poruba právě vstřelila branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme čekali necelých deset minut! Zubři se totiž nedokázali dostat do bezpečí, domácí navíc zachránili puk před modrou čárou. Nahrávka o hrazení směřovala na MARKA ŠPAČKA, jenž zakončením zápěstím překonal Petráska poprvé v utkání!
    Asistence: Jan Káňa.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 11. Špaček (J. Káňa), 15. Sikora (Gřeš, Hudeček), 33. Gřeš (Husák, Hudeček), 36. J. Káňa (T. Jáchym, D. Krejčí), 42. Kanko (Zdeněk, D. Krejčí), 43. J. Káňa (Rudl), 47. Toman, 60. Slavík (Husák) – 14. Pšurný (Zbořil, Navrátil)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Slavík, Husák, Rudl, Urbanec, D. Krejčí, Pastor, Šendera – Gřeš, Hudeček, Sikora (A) – Špaček, T. Jáchym, J. Káňa (A) – Nejezchleb, Zdeněk (C), Kanko – Ďurač, Toman, Brodek.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (42. Klimeš) – Krisl (C), Weinhold, Bodák, Zbořil (A), Forman, Šnajnar, Kleiner – Navrátil, Pšurný (A), Berger – Číp, Hejcman, Moučka – Š. Kratochvil, F. Dvořák, Goiš – Zmeškal, Süss, Matěj Svoboda.

    Rozhodčí: Kašík, Vrba – Bartek, Dohnal

    Diváci: 602
    ocianews.com