Litvínov – Třinec 5:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
8:1 (2:1, 2:0, 4:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 19.02.2020, 17:30Chance liga - o pořadí v play-off • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přineslo hned osm přesných zásahů, o osm z nich se postaral domácí Poruba, která tak logicky vyhrála vysoko 8:1. Poslední perioda tohoto zápasu byla hodně vyrovnaná, oba celky si vytvořily zhruba stejně šancí. Domácí však byli maximálně efektivní, dokonce soupeře donutili ke střídání brankářů, avšak ani tato změna moc nepomohla. Poslední desetiminutovka byla jednoznačně v režii hostů, avšak žádné snížení jsme neviděli. (19:50:53)
     
    Konec zápasu.
    59:17 Marek SLAVÍK - 8:1
     
    59:17
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom tu máme ještě jednu branku! Po vhazování jsme sledovali předávku k modré čáře, odkud naprosto přesně zakončil MAREK SLAVÍK, jehož rána směřovala přesně pod břevno. Klimeš měl čistý výhled, nicméně střela byla velice přesná!
    Asistence: Patrik Husák.
     
    58:23
    Vypadá to, že se další změny skóre už nedočkáme. TORAX Poruba se snaží v koncovce tohoto zápasu držet puk daleko od své branky, což se domácím daří na jedničku.
     
    57:40
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Lukáš Forman – 2 min., krosček).
     
    57:26
    Navrátil naprosto prospal ideální šanci k nahrávce na Goiše, tu totiž zablokoval jeden z protihráčů.
     
    56:30
    Porubě se povedlo ve vlastním pásmu uspět na vhazování, nicméně hostující celek se ihned pokoušel dostat k puku. Na opačné straně nenápadné zakončoval Nejezchleb, který dost možná orazítkoval tyč.
     
    55:07
    Zubři v posledních minutách pořádně přidali na aktivitě, avšak stále tomu chybí větší klid v koncovce. Přerov se do šancí dostává, nicméně Foltán dnes podává velice dobrý výkon.
     
    54:04
    Berger si až příliš dlouho zahrával s pukem, se kterým se nakonec nedostal ani k červené čáře. Poruba se tak pustila do útoku, nahození skončilo až u brankáře Klimeše.
     
    53:11
    Na opačné straně jsme sledovali spolupráci mezi Špačkem a Jáchymem. Druhý jmenovaný se napřahoval u levého kruhu, jeho zakončení mu ale absolutně nevyšlo.
     
    52:23
    Do zajímavé pozice se dostal hostující Weinhold, jehož dělovka prosvištěla kousek vedle. V mnohem větší šanci se zjevil Číp, který nepřekonal dezorientovaného Foltána.
     
    49:49
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jiří Zdeněk – 2 min., hákování).
     
    49:33
    I v oslabení se hosté pustili do protiútoku. Číp to zkoušel manévrem před brankáře Foltána, na poslední chvíli ale přijel zpět jeden z obránců, který zasáhl čistě.
     
    48:35
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Lukáš Klimeš – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Šimon Kratochvil.
     
    48:20
    Stále nesledujeme plynulou podívanou, po rozehrávce hostů směřoval puk přes všechny čáry. Jednalo se o zakázané uvolnění, hra se tak bude opět stěhovat.
     
    47:39
    Mnozí opět zvedali ruce nad hlavu, tentokráte se jednalo o brankovou konstrukci za brankářem Klimešem!
     
    47:02
    Tentokráte má zdravotní potíže hostující Pšurný, který rovněž musel za pomoci spoluhráčů na střídačku. Ono se dost možná ani o zranění nejednalo, možná v tom hrála roli brusle, která nebyla v pořádku. Krátce poté se opět vhazovalo ve středním pásmu.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 11. Špaček (J. Káňa), 15. Sikora (Gřeš, Hudeček), 33. Gřeš (Husák, Hudeček), 36. J. Káňa (T. Jáchym, D. Krejčí), 42. Kanko (Zdeněk, D. Krejčí), 43. J. Káňa (Rudl), 47. Toman, 60. Slavík (Husák) – 14. Pšurný (Zbořil, Navrátil)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Slavík, Husák, Rudl, Urbanec, D. Krejčí, Pastor, Šendera – Gřeš, Hudeček, Sikora (A) – Špaček, T. Jáchym, J. Káňa (A) – Nejezchleb, Zdeněk (C), Kanko – Ďurač, Toman, Brodek.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (42. Klimeš) – Krisl (C), Weinhold, Bodák, Zbořil (A), Forman, Šnajnar, Kleiner – Navrátil, Pšurný (A), Berger – Číp, Hejcman, Moučka – Š. Kratochvil, F. Dvořák, Goiš – Zmeškal, Süss, Matěj Svoboda.

    Rozhodčí: Kašík, Vrba – Bartek, Dohnal

    Diváci: 602
    ocianews.com