Warriors Brno – Přerov 2:3 (3:4 po s.n.) | Kralupy n. Vltavou – Kobra 5:1 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:2 (kon.)
Šumperk – Poruba 3:2 (po pr.) | Ústí n/L – Žďár n/S 8:4 (kon.) | Písek – Chrudim 15:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
AZ Havířov
Pátek 21.02.2020, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    47:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tentokrát se Valaši prosazují v přesilovce. Tvrdou ranou dostal puk z vrcholu levého kruhu za Štipčákova záda JAKUB APOLENÁŘ. Asistence: Daniel Klímek, Vojtěch Vrána.
     
    38:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetín se opět prosazuje jen chvíli po skončení početní výhody. Tomáš Frimel dostal kotouč na brankoviště k TADEÁŠI POSPÍŠILOVI, který se z tohoto prostoru trefil přesně mezi Štipčákovy betony. Asistence: Tomáš Frimel, Matyáš Veselý.
     
    33:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilovce vyrovnávají. Kotouč se dostal na vrchol levého kruhu k DANIELU TOMEČKOVI, jenž využil clony před Málkem a namířil kotouč k bližší tyči. Asistence: David Štefka, Fabien Kočí.
     
    27:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Až teď si Vsetín dokázal před Štipčákem vytvořit přesilovkovou situaci a dovést akci k zakončení do prázdné brány. O to se po přihrávce Toma Ondračky postaral u levé tyče DANIEL KLÍMEK. Asistence: Tom Ondračka, Martin Baďura.
     
    18:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pohledná spolupráce vsetínské první formace přináší vyrovnávací branku. Proti jednomu hráči Havířova se po pravém křídle vydal do útoku Martin Baďura. Jeho jednoduchou střelu vytěsnil Štipčák pouze před sebe, konkrétně na volného MICHAELA VAVŘÍKA, proti jehož střele do odkryté branky už se nestihl včas přemístit. Asistence: Martin Baďura, Daniel Klímek.
     
    05:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vsetínský brankář přes clonící hráče vůbec neviděl na střelu VOJTĚCHA ŠEVĚČKA, jež putovala od modré čáry kolem pravé tyče až za jeho záda. Asistence: Marek Revaj, Daniel Tomeček.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 19. Vavřík (Baďura, Klímek), 28. Klímek (Ondračka, Baďura), 39. Pospíšil (Frimel, Veselý), 48. Apolenář (Klímek, Vrána) – 6. Ševěček (Revaj, Tomeček), 34. Tomeček (Štefka, Kočí)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Pernický, Liss, Zeman, Kožený, Houser, Ondračka – Veselý, Vašenka, Apolenář, Vrána, Pospíšil, Klímek, Baďura, Vavřík, Frimel.
    AZ Havířov: Štipčák (Atanasiadis) – Uhlíř, Koubek, Ševěček, Pavelek, Kočí, Grygar, Kubíček – Štefka, Revaj, Mrkvica, Pindel, Tomeček, Horváth, Bochnak, Juhász, Plandor, Byčkov, Ivaščenko.

    Rozhodčí: Škrobák – Bařinka, Kociňák
    bahis siteleri