Warriors Brno – Přerov 2:3 (3:4 po s.n.) | Kralupy n. Vltavou – Kobra 5:1 (kon.) | Vsetín – Havířov 4:2 (kon.)
Šumperk – Poruba 3:2 (po pr.) | Ústí n/L – Žďár n/S 8:4 (kon.) | Písek – Chrudim 15:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
AZ Havířov
Pátek 21.02.2020, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    57:55
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Ševěček – 2 min., napadení).
     
    56:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frimel – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Grygar – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    56:52
    Utkání okořenil také boxerský souboj. V mezikruží před Štipčákem se do sebe pustili Frimel s Grygarem. V souboji bez rukavic a helem zvítězil vsetínský útočník.
     
    47:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tentokrát se Valaši prosazují v přesilovce. Tvrdou ranou dostal puk z vrcholu levého kruhu za Štipčákova záda JAKUB APOLENÁŘ. Asistence: Daniel Klímek, Vojtěch Vrána.
     
    46:49
    Do brejku se dostal hostující kapitán Pindel. Málek sklapl své betony včas a jako v předchozí hostující akci v oslabení, tak i tentokrát doprovázel Pindela Juhász, jenž od levé tyče ještě dorážel.
     
    45:45
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Ševěček – 2 min., hrubost).
     
    43:24
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Apolenář – 2 min., podrážení).
     
    38:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetín se opět prosazuje jen chvíli po skončení početní výhody. Tomáš Frimel dostal kotouč na brankoviště k TADEÁŠI POSPÍŠILOVI, který se z tohoto prostoru trefil přesně mezi Štipčákovy betony. Asistence: Tomáš Frimel, Matyáš Veselý.
     
    36:02
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Štefka – 2 min., krosček).
     
    33:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté v přesilovce vyrovnávají. Kotouč se dostal na vrchol levého kruhu k DANIELU TOMEČKOVI, jenž využil clony před Málkem a namířil kotouč k bližší tyči. Asistence: David Štefka, Fabien Kočí.
     
    33:27
    Sám se před Štipčákem objevil Klímek, který už neměl možnost nabruslit si do mezikruží, a tak svůj bekhendový pokus poslal na branku od pravé tyčky. Na tomto místě stál připravený havířovský gólman a dostal puk na sebe.
     
    32:03
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Pernický – 2 min., podrážení).
     
    29:43
    Nyní neproměnil ani Apolenář, jemuž z vrcholu levého kruhu nahrál na teč Pernický. Apolenář puk u levé tyče zasáhl, netrefil však prázdný levý horní roh.
     
    29:27
    Vedení Vsetína mohlo být už dvoubrankové. V přečíslení dva na jednoho se ocitli Apolenář s Vašenkou, přičemž druhý jmenovaný měl před sebou prázdnou havířovskou branku. Z levého kruhu trefil Vašenka jen boční síť.
     
    27:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Až teď si Vsetín dokázal před Štipčákem vytvořit přesilovkovou situaci a dovést akci k zakončení do prázdné brány. O to se po přihrávce Toma Ondračky postaral u levé tyče DANIEL KLÍMEK. Asistence: Tom Ondračka, Martin Baďura.
     
    26:23
    Plandor získal puk ve středním pásmu, a jelikož kolem sebe neměl nikoho ze soupeřů vydal se do útoku. Jeho zakončení z pravého křídla na betony si Málek pohlídal a v následné dorážce zabránil Zeman.
     
    24:37
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Byčkov – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:32
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Ševěček – 2 min., napadení).
     
    18:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Pospíšil – 2 min., napadení).
     
    18:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pohledná spolupráce vsetínské první formace přináší vyrovnávací branku. Proti jednomu hráči Havířova se po pravém křídle vydal do útoku Martin Baďura. Jeho jednoduchou střelu vytěsnil Štipčák pouze před sebe, konkrétně na volného MICHAELA VAVŘÍKA, proti jehož střele do odkryté branky už se nestihl včas přemístit. Asistence: Martin Baďura, Daniel Klímek.
     
    13:26
    Puk zůstal ležet bez dozoru na vsetínském brankovišti. Málek byl ke kotouči otočen zády, a tak vše vyřešil Vrána.
     
    07:08
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Koubek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vsetínský brankář přes clonící hráče vůbec neviděl na střelu VOJTĚCHA ŠEVĚČKA, jež putovala od modré čáry kolem pravé tyče až za jeho záda. Asistence: Marek Revaj, Daniel Tomeček.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 19. Vavřík (Baďura, Klímek), 28. Klímek (Ondračka, Baďura), 39. Pospíšil (Frimel, Veselý), 48. Apolenář (Klímek, Vrána) – 6. Ševěček (Revaj, Tomeček), 34. Tomeček (Štefka, Kočí)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Tkadlec) – Pernický, Liss, Zeman, Kožený, Houser, Ondračka – Veselý, Vašenka, Apolenář, Vrána, Pospíšil, Klímek, Baďura, Vavřík, Frimel.
    AZ Havířov: Štipčák (Atanasiadis) – Uhlíř, Koubek, Ševěček, Pavelek, Kočí, Grygar, Kubíček – Štefka, Revaj, Mrkvica, Pindel, Tomeček, Horváth, Bochnak, Juhász, Plandor, Byčkov, Ivaščenko.

    Rozhodčí: Škrobák – Bařinka, Kociňák
    thejrc.org