Vítkovice – Plzeň 3:1 (kon.) | K. Vary – Třinec 2:6 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:5 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:5 (0:3 po s.n.)
konec
HC Baník Sokolov
2:6 (0:2, 1:4, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Pátek 21.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance liga - o účast v předkole • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:50 Patrik MICHÁLEK - 2:6
     
    42:50
    Baník právě vstřelil branku!
    Petr Vodička přenesl hru podél útočné modré čáry doleva, kde si kotouč zpracoval domácí PATRIK MICHÁLEK, a táhlou střelou z vrcholu levého kruhu pro buly zamířil do brány! Adam Horák na přední tyči vůbec nic neviděl a musel lovit puk ze své sítě. Asistence: Petr Vodička.
    39:57 Marek ŠVEC - 1:6
     
    39:57
    Baník právě vstřelil branku!
    Petr Přindiš nyní vypálil bez přípravy na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána trefila MARKA ŠVECE clonícího před bránou hostí, od kterého se poté puk odrazil ke vzdálenější levé tyči! Sokolov rychle využil přesilovou hru 5 na 3. Stav 1:6. Asistence: Petr Přindiš a Martin Osmík.
    36:29 Lukáš MOTLOCH - 0:6
     
    36:29
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Dan Przybyla vybojoval puk v pravém kruhu pro vhazování a rychle ho poslal do mezikruží, kde si ho zpracoval LUKÁŠ MOTLOCH, a rychlou střelou zápěstím vymetl levý horní roh brány! Hosté už vedou v Sokolově 6:0! Asistence: Dan Przybyla.
    34:05 Jan HLADONIK - 0:5
     
    34:05
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    JAN HLADONIK se dostal u levé tyče ke kotouči a rychlou střelou zápěstím ho poté z úhlu poslal nad levým ramenem Davida Feča pod horní tyč! Hosté konečně využili přesilovou hru a vedou už vysoko 5:0. Asistence: Filip Haman a Jan Bartko.
    31:49 David KOFROŇ - 0:4
     
    31:49
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli fantastickou kombinační akci a David Fečo nedokázal zachytit prudký projektil Jana Bartka z pravého kruhu pro buly, k puku se poté dostal DAVID KOFROŇ a na vzdálenější levé tyči skóroval z dorážky bekhendem! Je to rázem 0:4. Asistence: Rostislav Martynek a Jan Bartko.
    25:14 Ondřej HRACHOVSKÝ - 0:3
     
    25:14
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    ONDŘEJ HRACHOVSKÝ se pomazlil s pukem na vrcholu levého kruhu pro buly a fantastickou střelou zápěstím poté nad lapačkou Davida Feča vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Je to 0:3. Asistence: Roman Szturc a Lukáš Motloch.
    17:04 Petr KAFKA - 0:2
     
    17:04
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    PETR KAFKA se nyní řítil po nádherné diagonální přihrávce od Lukáše Kaukiče z levého křídla do samostatného úniku, v jehož závěru nezaváhal a poslal Frýdek-Místek do dvoubrankového vedení – 0:2! Asistence: Lukáš Kaukič a Vojtěch Tomi.
    13:07 Roman SZTURC - 0:1
     
    13:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    David Fečo nedokázal udržet prudký projektil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a na přední tyči ho z dorážky překonal ROMAN SZTURC! 0:1. Asistence: Ondřej Hrachovský a Jan Hladonik.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Švec (Přindiš, Osmík), 43. P. Michálek (Vodička) – 14. R. Szturc (Hrachovský, Hladonik), 18. Kafka (Kaukič, Tomi), 26. Hrachovský (R. Szturc, Motloch), 32. Kofroň (Martynek, Bartko), 35. Hladonik (Haman, Bartko), 37. Motloch (Przybyla)


    HC Baník Sokolov: Fečo (35. Horák) – Záruba, Kadeřávek, Vodička, Přindiš (A), Pařízek, A. Rulík, P. Michálek – Grim, M. Zadražil (A), Švec – Bečvář, T. Rohan (C), Čejka – Uhlík, Osmík, Urban – Houška, Berčík. Hlavní trenér: Karel Mlejnek.
    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Suchánek) – Haman, D. Stránský, J. Michálek, Bartko, Hrachovský, J. Adámek, Jenáček – Tomi, Kaukič, Kafka – Mikulík, Stuchlík, Kofroň – Martynek (C), Hladonik (A), R. Szturc – Przybyla, Motloch, Eret. Hlavní trenér: Vlastimil Wojnar.

    Rozhodčí: Michal Kostourek, Luděk Pilný. Čároví: Martin Tvrdík, Miroslav Šimán

    Diváci: 470
    ocianews.com