Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
6:4 (1:1, 4:2, 1:1)
HC Olomouc
Sobota 22.02.2020, 12:00 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4-Braník • Extraliga dorostu - play-down • 17. kolo
Partner:
     
    47:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovku Olomouc rychle využívá! Po vhazování se rychle ke kotouči dostal JOSEF HOLCMAN, který našel přesnou skulinu v Kadlecově brance a tu také vytrestal. Asistence: Lukáš Přecechtěl.
     
    46:56
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Bucek – 2 min., sekání).
     
    45:25
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Dzabrail Kalajev – 2 min., faul kolenem).
     
    43:32
    Kobra právě vstřelila branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil navyšuje Kobra vedení! Strnadovu křižnou přihrávku tečoval těsně u tyče do branky ONDŘEJ NÁPRAVNÍK. Asistence: Lukáš Strnad a Adam Jiráček.
     
    41:21
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Viktor Procházka – 2 min., podrážení).
     
    33:56
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Viktor Procházka – 2 min. + 2 min., hrubost). Trest odpyká Jan Halfar.
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Andrej Prísažný – 2 min., sekání).
     
    33:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se postupně dostává zpět do hry! I přes dvojnásobné sevření dokázal vystřelit k pravé tyči STANISLAV RUDA, proti jehož zakončení neměl Kadlec moc šance. Bez asistence.
     
    32:18
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Adam Masare – 2 min., napadení).
     
    29:45
    Střídání v týmu HC Olomouc: ze hřiště odchází Filip Hořejší, přichází Jan Špunar.
     
    29:45
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po vhazování tu máme další gól Kobry! PATRIK BAUER si přehodil u levé tyče přesně gólmana Hořejšího a mírným obloučkem poslal puk pod břevno branky a Hořejšího na střídačku. Asistence: Lukáš Strnad.
     
    29:29
    Kobra právě vstřelila branku!
    A to se také podařilo! ADAM ČEČETKA využil chaosu před Hořejšího brankou a z vnější hranice brankoviště uklidil přesně kotouč po zemi do branky. Asistence: Jan Halfar
     
    28:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté ale záhy snižují! Lukáš Přecechtěl dlouho držel kotouč na levé straně, až před brankou našel volné místo pro najíždějícího MATYÁŠE FASNERA. Umístil mu tak kotouč do cesty a Fasner jej už jen z první poslal za záda Jana Kadlece. Asistence: Lukáš Přecechtěl.
     
    27:13
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tohle musí Hanáky hodně mrzet! Svého, místy až drtivého tlaku nevyužili, naopak do brejku se dostal ADAM ČEČETKA, který rychle vystartoval proti Hořejšího brance a také jej v tempu překonal. Asistence: Jakub Svoboda.
     
    23:41
    Nadějný samostatný průnik Tomáše Galvase! Nejmladší hráč na ledě se utrhl a vydal se zcela sám na branku Kadlece. Cestu mu ale nakonec zkřížil Dzabrail Kalajev, který ho nakonec nenechal vypálit na branku.
     
    22:50
    Kobra právě vstřelila branku!
    A ta se vydařila! Po delším vzájemném boji o kotouč se k němu dostal ADAM JIRÁČEK a uklidil jej z těsné blízkosti k pravé tyči Hořejšího svatyně. Asistence: Patrik Bauer a Ondřej Šesták.
     
    21:54
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Jeřábek – 2 min., podrážení).
     
    13:45
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Prísažný – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    13:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesto je nakonec srovnáno! V signalizované výhodě se utrhl zcela sám DOMINIK JEŘÁBEK, projel napříč celou ledovou plochou a naprosto přesně poslal puk do Kadlecovy branky. Bez asistence.
     
    07:17
    Kobra právě vstřelila branku!
    Do vedení jsou ale domácí hokejisté! Povedená kombinace středem pole nese kýžené ovoce. Po sérii přihrávek se těsně před brankovištěm chopil kotouče LUKÁŠ STRNAD a doklepl jej za záda Filipa Hořejšího. Asistence: Patrik Bauer a Ondřej Nápravník.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Strnad (Bauer, O.Nápravník), 23. Jiráček (Bauer, Šesták), 28. Čečetka (Svoboda), 30. Čečetka (Halfar), 30. Bauer (Strnad), 44. O.Nápravník (Strnad, Jiráček) – 14. Jeřábek, 29. Fasner (Přecechtěl), 34. Ruda, 48. Holcman (Přecechtěl)


    HC Kobra Praha: Kadlec (Peyerl) – Jiráček, Nápravník A., Bucek (A), Mašek, Šesták, Kalajev, Frydrich – Král (C), Nápravník O., Čečetka, Halfar, Procházka, Strnad, Rejna, Svoboda, Bauer, Krásný.
    HC Olomouc: Hořejší (30. Špunar) – Nesvadba (A), Holcman, Drábek, Přecechtěl (C), Stratil, Galvas, Pekr – Václavský, Přidal, Lajoš, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný (A), Ruda, Jeřábek.

    Rozhodčí: Souček – Flegl, Coubal
    thejrc.org