Zlín – Kometa Brno 3:5 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
6:4 (1:1, 4:2, 1:1)
HC Olomouc
Sobota 22.02.2020, 12:00 • Zimní stadion Kobra Praha, Praha 4-Braník • Extraliga dorostu - play-down • 17. kolo
Partner:
     
    Ode mne je to vše, přeji hezký zbytek sobotního odpoledne. (14:02:31)
     
    Na Braníku je dobojováno! Vyhrocenou bitvu zvládli lépe domácí, kteří si zcela zaslouženě odváží tři body. Nutno říct, že oba týmy sehrály duel ve vysokém tempu a dlouho sahaly po třech bodech. Domácí Kobře ale vyšla lépe druhá třetina, která rozhodla.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ještě poslední olomoucký nájezd.
     
    58:45
    Jan Špunar zadržel puk za vlastní brankou pro své spoluhráče. K obsazení pozic na druhé straně ledové plochy to ale nevedlo.
     
    57:33
    Hosté stále bojují o každý centimetr ledu v útočném pásmu. Musejí ale čelit nátlaku Kobry, která jim nechce nic dát zadarmo a naopak sama vyjíždí na opačný konec kluziště.,
     
    56:44
    Hanáci se ale kombinací dostali zpátky do útočné třetiny. Byť na malou chvíli a bez vážnějšího ohrožení brankoviště. Přesto pokračuje aktivita ve vysokém tempu.
     
    55:48
    Ve střehu musí být gólman Kadlec. Hra se totiž přenesla za jeho branku, kde se rozhořel souboj o puk. Naštěstí pro něj ale vyšla vítězně Kobra, která puk rychle vyvezla ven.
     
    55:01
    Mora se marně snaží probít ven z obranné třetiny. Její konec blokují domácí, kteří nahazují kotouče zpět do pásma.
     
    54:09
    Josef Holcman se sice dostal ke kotouči přes Ondřeje Nápravníka. Při jeho průniku ale zvedli ruku nahoru sudí, neboť se ocitl v ofsajdu. Odevzdal tak kotouč Kobře a Braničtí se rychle vydali do protiakce.
     
    52:57
    Po boji odevzdali domácí puk do spárů soupeře. Ovšem jak byli Olomoučtí bez puku aktivní, s pukem už to taková hitparáda není a i oni mají problém v průniku do útočného pásma.
     
    51:42
    Puku se za vlastní brankou zmocnili domácí. Nedaří se jim ale průnik ven ze třetiny, zejména přechod přes modrou čáru. Tu spolehlivě blokují hráči v olomouckých barvách.
     
    50:43
    Navíc se Olomouc dostala ke kotouči a s ním i do útočného pásma. Už ale ne ke střele, tu jim domácí za žádných okolností nechtějí povolit.
     
    49:52
    Pražané jsou za vyrovnaného početního stavu aktivnějším celkem, který se neustále pokouší o nájezdy ve třech, ve čtyřech hráčích. Obrana Olomouce ale tuto situaci celkem zvládá pokrýt a drží se ve hře.
     
    48:56
    Domácí v plném počtu.
     
    48:31
    Nakonec se ke střele dostal Přidal. Byť tu mu ale kobří obránci celkem brzy zblokovali.
     
    47:44
    I nadále Olomouc pokračuje v útočném tempu proti obrannému pásmu Kobry. Domácím se ale daří úspěšněji bránit, což má za následek nemožnost olomouckého ataku za hraniční modrou čarou.
     
    47:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dvojnásobnou přesilovku Olomouc rychle využívá! Po vhazování se rychle ke kotouči dostal JOSEF HOLCMAN, který našel přesnou skulinu v Kadlecově brance a tu také vytrestal. Asistence: Lukáš Přecechtěl.
     
    46:56
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Tomáš Bucek – 2 min., sekání).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 8. Strnad (Bauer, O.Nápravník), 23. Jiráček (Bauer, Šesták), 28. Čečetka (Svoboda), 30. Čečetka (Halfar), 30. Bauer (Strnad), 44. O.Nápravník (Strnad, Jiráček) – 14. Jeřábek, 29. Fasner (Přecechtěl), 34. Ruda, 48. Holcman (Přecechtěl)


    HC Kobra Praha: Kadlec (Peyerl) – Jiráček, Nápravník A., Bucek (A), Mašek, Šesták, Kalajev, Frydrich – Král (C), Nápravník O., Čečetka, Halfar, Procházka, Strnad, Rejna, Svoboda, Bauer, Krásný.
    HC Olomouc: Hořejší (30. Špunar) – Nesvadba (A), Holcman, Drábek, Přecechtěl (C), Stratil, Galvas, Pekr – Václavský, Přidal, Lajoš, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný (A), Ruda, Jeřábek.

    Rozhodčí: Souček – Flegl, Coubal
    thejrc.org