Litvínov – K. Vary 6:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:2 (2:1 po s.n.) | Plzeň – Kladno 8:5 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 2:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:4 (1:2, 2:0, 3:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 23.02.2020, 15:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:28 Patrick KUDLA - 6:4
     
    55:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Čtyři a půl minuty před koncem třetí třetiny jdou domácí znovu do dvoubrankového náskoku. Před Bednářem se zjevil PATRICK KUDLA, který svou střelou vykoupal Bednáře a dává tak už mnohem větší šanci domácím na tříbodový zisk – 6:4. Asistence: Viktor Hübl a Samson Mahbod.
    52:26 Viktor HÜBL - 5:4
     
    52:26
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovku čtyři na tři Verva využívá a podruhé v utkání se trefuje VIKTOR HÜBL. Ten se napřáhl na pravém kruhu ke střele po přihrávce Pospíšila a nekompromisně pak Bednáře prostřelil. Má tak zaděláno na hattrick – 5:4. Asistence: Tomáš Pospíšil a František Gerhát.
    49:07 Jiří ČERNOCH - 4:4
     
    49:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A chvíli po kontaktním gólu je dokonce vyrovnáno. Domácí tak velmi rychle ztratili dvoubrankový náskok a začíná se znovu od začátku. JIŘÍ ČERNOCH zblízka z pravé strany nedal Janusovi šanci a prostřelil ho k bližší tyči – 4:4. Asistence: Vojtěch Polák a Petr Koblasa.
    47:48 Martin KOHOUT - 4:3
     
    47:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Už to ale zase neplatí. MARTIN KOHOUT zakončoval v mezikruží a Janus chtěl betonem vytěsnit puk do bezpečí, avšak ten se odrazil od jeho levé nohy a zapadl do branky – 4:3. Energetici tak mají znovu kontaktní branku. Asistence: Vladimír Eminger a Tomáš Mikúš.
    46:57 Viktor HÜBL - 4:2
     
    46:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Krásná akce v podání dvou litvínovských matadorů. František Lukeš uvolnil VIKTORA HÜBLA, jenž se poté hnal do samostatného nájezdu a střelou z bekhendu prostřelil Bednáře mezi jeho betony – 4:2. Verva tak má poprvé vyšší náskok. Asistence: František Lukeš a Patrick Kudla.
    31:58 Michal TRÁVNÍČEK - 3:2
     
    31:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Akce, která byla hodně podobná té předchozí a Verva strhává vedení opět na svou stranu. Jurčík nahrál puk na pravou stranu a také MICHAL TRÁVNÍČEK svižnou střelou trefuje prázdnou karlovarskou branku – 3:2. Asistence: Ondřej Jurčík a Lukáš Válek.
    31:07 František GERHÁT - 2:2
     
    31:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak nyní se to už domácím povedlo a začíná se opět od začátku. Martin Hanzl se ocitl sám před Janem Bednářem a místo střely celou akci vyšperkoval přihrávkou na FRANTIŠKA GERHÁTA, který měl jednoduchou úlohu, a sice trefit zcela odkrytou branku soupeře – 2:2. Asistence: Martin Hanzl.
    18:12 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:2
     
    18:12
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají a strhávají poprvé vedení na svou stranu. MATĚJ STŘÍTESKÝ se napřáhl na modré čáře a jeho rána pak zapadla za Janusova záda – 1:2. Asistence: Tomáš Rachůnek a Dávid Gríger.
    13:45 Tomáš MIKÚŠ - 1:1
     
    13:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Hosté se dostali po chybě domácí obrany do akce a těsně před Jaroslavem Janusem se zjevil TOMÁŠ MIKÚŠ, který poté kolem levého betonu domácího brankáře zakončil do jeho odkryté klece – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Martin Kohout a Ondřej Beránek.
    01:22 Tomáš POSPÍŠIL - 1:0
     
    01:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A domácí se dostávají do vedení, a to velmi rychle. František Lukeš našel na vrcholu levého kruhu volného TOMÁŠE POSPÍŠILA, který svižnou střelou z první překonal hostujícího brankáře. To je pro Vervu vstup do utkání jako hrom – 1:0. Asistence: František Lukeš.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Pospíšil (F. Lukeš), 32. Gerhát (M. Hanzl), 32. Trávníček (Jurčík, Válek), 47. V. Hübl (F. Lukeš, Kudla), 53. V. Hübl (Pospíšil, Gerhát), 56. Kudla (V. Hübl, Mahbod) – 14. T. Mikúš (Kohout, O. Beránek), 19. Stříteský (T. Rachůnek, Gríger), 48. Kohout (Eminger, T. Mikúš), 50. Černoch (V. Polák, Koblasa)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – J. Říha, Moravčík, Štich, Ščotka (A), Kudla, Baránek, L. Doudera – Mahbod, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Hedberg, Gerhát, Válek – Helt, Jurčík, Trávníček.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Horák) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, D. Mikyska – T. Rachůnek (C), Gríger, Flek – V. Polák (A), Černoch, Koblasa – Kohout, T. Mikúš, O. Beránek – Šafář, Vildumetz, Šik.

    Rozhodčí: Jeřábek, Bejček – Komárek, Špringl

    Diváci: 5 695
    thejrc.org