Toronto – Carolina 3:6 (kon.) | Ottawa – Montreal 0:3 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (kon.)
Nashville – Columbus 4:3 (3:2 po s.n.) | Arizona – Tampa 7:3 (kon.) | Vegas – Florida 5:3 (kon.)
Vancouver – Boston 9:3 (kon.) | Los Angeles – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 5:3 (kon.)
Dallas – Chicago 2:1 (kon.) | Buffalo – Winnipeg 2:1 (kon.) | NY Islanders – San Jose 4:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
9:3 (2:1, 3:0, 4:2)
Boston Bruins
Neděle 23.02.2020, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:15 Jake VIRTANEN - 9:3
     
    58:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jaroslav Halák prostě nemá dobrý den, protože z osmé střely inkasuje už potřetí! JAKE VIRTANEN získal puk a okamžitě vypálil. Rána se mu více než povedla, protože letěla nad lapačku brankář Bostonu a zároveň pod horní tyč. Asistence: Alexander Edler, Troy Stecher.
    53:03 Tyler TOFFOLI - 8:3
     
    53:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jinak kvalitní obrana Bostonu se v tomto zápase absolutně rozpadá! Tento gól jde částečně i na vrub Jaroslava Haláka, který trestuhodně neudržel kotouč ve své výstroji. Tuto chybu zásadně odčinil první pokrytou dorážkou, ale tvrdá rána TYLERA TOFFOLIHO už mu propadla až do sítě. Asistence: Quinn Hughes.
    51:10 Tyler TOFFOLI - 7:3
     
    51:10
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Nová posila Vancouveru definitivně ukončuje snažení Boston na vyrovnání! Zdeno Chára zaváhal při souboji u mantinelu, čehož dokonale využil J. T. Miller, který před bránou našel TYLERA TOFFOLIHO. Ten střelou ke vzdálenější tyči vsítil první branku Jaroslavu Halákovi. Asistence: J.T. Miller.
    48:11 Chris WAGNER - 6:3
     
    48:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Pozor, tak Boston nakonec přece jen útočí na vyrovnání! CHRIS WAGNER zakončoval příklepem, ale Jacob Markström si tuto ránu pohlídal. Kotouč však srazil jen před sebe, kam si najel střelec branky, který si dal puk na bekhend a zakončil do odkryté klece. Asistence: Matt Grzelcyk, Sean Kuraly.
     
    46:28
    Střídání v týmu Boston Bruins: ze hřiště odchází Tuukka Rask, přichází Jaroslav Halák.
    46:28 David PASTRŇÁK - 6:2
     
    46:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Když už se nedaří Bostonu, tak si alespoň nejlepší český hráč v NHL připíše již druhou trefu, takže může útočit hattrick! Bruins to v přesilovce dobře vymysleli. Torey Krug totiž naznačil zakončení, ale kotouč ještě poslal na DAVIDA PASTRŇÁKA, který velmi rychlým zakončením nedal domácímu gólmanovi šanci k zákroku. Asistecen: Torey Krug, Brad Marchand.
     
    45:25
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Antoine Roussel – 2 min., vysoká hůl).
    40:46 Elias PETTERSSON - 6:1
     
    40:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Demolice pokračuje, vypadá to na hotové utkání! Mezi střelce se zapisuje také ELIAS PETTERSSON, který po přihrávce J.T. Millera překonal Tuukku Raska střelou nad jeho pravé rameno Asistence: J. T. Miller, Troy Stecher.
     
    39:30
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Charlie Coyle – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Bo Horvat – 5 min., bitka).
     
    39:08
    Torey Krug dostal přihrávku před soupeřícího gólmana, který už byl na zemi. Hráč hostů si tak hledal úhel, aby mohl zakončovat do odkryté klece, ale nakonec stihl zakončení až z brankové čáry, odkud už se těžko prosazuje!
     
    36:37
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Zdeno Chára – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Tyler Myers – 2 min., hrubost).
    35:39 Loui ERIKSSON - 5:1
     
    35:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vypadá to na debakl pro vedoucí tým celé NHL, protože inkasuje již popáté! Nahození Alexandera Edlera se odrazil od několika hráčů a gólmana před odkrytou bránu, kde se k puku skvěle natlačil LOUI ERIKSSON, který ho dotlačil za brankovou čárou. Asistence: Bo Horvat, Alexander Edler.
    34:48 Tanner PEARSON - 4:1
     
    34:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Už je to o tři góly, s Bostonem to tak nevypadá dobře! Bekhendové zakončení Tylera Myerse se od Louie Erikssona odrazilo na pravou tyčku, u které číhal TANNER PEARSON. Ten tak pohotovou dorážkou dopravil puk do odkryté sítě. Asistence: Tyler Myers, Loui Eriksson.
    25:32 Adam GAUDETTE - 3:1
     
    25:32
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vypadalo to na další klidné bránění Bostonu, ale tomu tak nakonec není! Quinn Hughes si od modré čáry sjel až za brankovou čáru, odkud kotouč poslal na hůl ADAMA GAUDETTA, který překonal Tuukku Raska bleskovou střelou do protější šibenice. Asistence: Quinn Hughes.
     
    17:23
    Domácí se po vyhraném vhazování natlačili do dobré šance, protože J.T. Miller byl po přihrávce sám před Tuukkou Raskem, ale na toho si nepřišel!
     
    17:13
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Patrice Bergeron – 2 min., držení).
     
    15:34
    Vyloučení v týmu Vancouver Canucks (Bo Horvat – 2 min., držení).
    11:08 Bo HORVAT - 2:1
     
    11:08
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají zpět do vedení, navíc využívají přesilovku! J.T. Miller od pravého hrazení přihrával před bránu, kde se dobře uvolnil kapitán Vancouveru BO HORVAT, který překvapil Tuukku Raska rychlou střelou mezi betony. Asistence: J. T. Miller, Tyler Toffoli.
     
    10:21
    Střídání v týmu Vancouver Canucks: ze hřiště odchází Thatcher Demko, přichází Jacob Markström.
     
    10:21
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Jérémy Lauzon – 2 min., držení).
     
    08:33
    Střídání v týmu Vancouver Canucks: ze hřiště odchází Jacob Markström, přichází Thatcher Demko.
     
    08:33
    Pozor, Jacob Markström nakonec odchází do šaten, i když to vypadalo, že v utkání bude pokračovat skoro bez následků.
    07:06 David PASTRŇÁK - 1:1
     
    07:06
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston rychle srovnává krok zásluhou nejlepšího střelce soutěže! Matt Grzelcyk se prezentoval velmi pěkným pasem, kterým poslal do úniku DAVIDA PASTRŇÁKA. Ten si s Jacobem Markströmem doslova pohrál, protože ho poslal doleva, zatímco šel dopravu, takže v klidu zakončil do odkryté klece. Asistence: Matt Grzelcyk.
     
    06:43
    Bo Horvat byl opět velmi blízko gólu! Po ráně od modré čáry se puk odrazil od mantinelu před bránu, ale Bo Horvat tentokrát nastřelil jen brankovou konstrukci!
     
    05:48
    Domácí začínají být po prvním gólu mnohem aktivnější. Rychlý útok zakončil samostatným únikem Bo Horvat, ale ten si na soupeřícího gólmana nepřišel!
    04:14 Troy STECHER - 1:0
     
    04:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks se v 5. minutě ujímají vedení! Tyler Motte uvolnil v pravém kruhu TROYE STECHERA, který odtud vypálil ke vzdálenější tyčce. Tuukka Rask toho moc neviděl, protože měl před sebou Brandona Suttera, takže nedokázal zasáhnout. Asistence: Tyler Motte Jay Beagle.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Stecher (Motte, Beagle), 12. Horvat (J. T. Miller, Toffoli), 26. Gaudette (Q. Hughes), 35. Pearson (Eriksson, T. Myers), 36. Eriksson (Horvat, Edler), 41. E. Pettersson (J. T. Miller, Stecher), 52. Toffoli (J. T. Miller), 54. Toffoli (Q. Hughes), 59. Virtanen (Edler, Stecher) – 8. Pastrňák (Grzelcyk), 47. Pastrňák (Krug, Marchand), 49. Wagner (Grzelcyk, Kuraly)


    Vancouver Canucks: Markström (9.–11. Demko) – Edler (A), Stecher, Q. Hughes, Ch. Tanev (A), Fantenberg, T. Myers – Pearson, Horvat (C), Eriksson – J. T. Miller, E. Pettersson, Toffoli – Roussel, Gaudette, Virtanen – Motte, Beagle, B. Sutter.
    Boston Bruins: T. Rask (47. Halák) – Chára (C), McAvoy, Krug, Carlo, Grzelcyk, Lauzon – Marchand (A), Bergeron (A), Pastrňák – DeBrusk, Krejčí, Heinen – Bjork, Coyle, Kuhlman – Blidh, Kuraly, Wagner.

    Rozhodčí: McIsaac, Kozari – Cormier, Gibbons

    Diváci: 18 871
    thejrc.org