Třinec – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
HC Škoda Plzeň
Úterý 25.02.2020, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Jan ORDOŠ - 4:1
     
    59:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Jan Ordoš po levé straně ujel všem svým pronásledovatelům, najel si před bránu a kličkou mezi betony překonal Tomáše Krále. Chvíli se sice zdálo, že plzeňský gólman udržel touš mezi betony, jenže puk se nakonec doklouzal za čáru. Asistence: Petr Jelínek, Ladislav Šmíd.
     
    48:56
    Petr Straka (PLZ) a Tomáš Hanousek (LIB) se chytli před bránou domácích a oba vyfasovali dvě minuty. Uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    44:18
    Teď už mohlo být s indiány hodně zle. Tygři se dostali do přečíslení dva na jednoho a Rostislav Marosz se rozhodl střílet. Řešení to bylo dobré, nicméně mířil až moc přesně a rozezněl tyč!
    43:18 Libor HUDÁČEK - 3:1
     
    43:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři navyšují vedení! Lukáš Derner přihrál přes celou šíři kluziště Michalu Birnerovi, který zavezl puk do útočného pásma a vybídl k zakončení LIBORA HUDÁČKA, jenž si mezitím najel před bránu a Birnerův pas usměrnil za bezmocného Tomáše Krále. Asistence: Michal Birner, Lukáš Derner.
    34:50 Adam MUSIL - 2:1
     
    34:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    A domácí otáčí skóre! Rostislav Marosz zavezl kotouč do útočné třetiny a vypálil zpoza obránce. Tomáš Král vyrazil jeho střelu vysoko nad sebe a puk se nakonec snesl mezi kruhy, odkud jej ADAM MUSIL napálil pod břevno! Asistence: Rostislav Marosz.
     
    31:12
    Jaroslav Vlach vybojoval kotouč za bránou a naservíroval ho nikým neobsazenému Janu Šírovi. Ten však tváří v tvář Tomáši Královi mířil doprostřed brány.
     
    25:24
    Michal Birner nepřesným pasem vyslal hosty do protiútoku. První střela Tomáši Mertlovi nevyšla, jenže puk se k němu odrazil zpět a v tu chvíli už byl sám před Hrachovinou. Toho ale z bezprostřední blízkosti nepřekonal.
     
    24:30
    Vzápětí se ovšem hákováním provinil Peter Čerešňák (PLZ). Domácí budou mít výhodu jednoho muže v poli.
     
    20:46
    Michal Birner (LIB) je vyloučen za vysokou hůl.
     
    16:37
    Lukáš Pulpán (PLZ) vyhodil puk do hlediště a odsedí si menší trest za zdržování hry.
    13:21 Michal BULÍŘ - 1:1
     
    13:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Ladislav Šmíd poslal od modré puk do chumlu před bránou, kde skvěle operoval Jan Ordoš, jenž přiklepl černou gumu MICHALU BULÍŘOVI. Tomu už poté stačilo jen trefit odkrytou bránu. Asistence: Jan Ordoš, Ladislav Šmíd.
     
    12:28
    A početní výhodu si vyzkouší i Liberec. David Jiříček (PLZ) putuje na trestnou lavici za držení.
     
    08:56
    Matyáš Kantner už mohl po nahrávce Milana Gulaše zakončovat do odkryté klece, Dominik Hrachovina se ovšem tygřím skokem přesunul ke své druhé tyči a zabránil téměř jistému gólu.
     
    08:43
    Uvidíme první přesilovku. Lukáš Derner (LIB) je vyloučen za podrážení.
     
    07:35
    Teď už to pro Severočechy vypadalo o dost hůře! Škodovka se totiž dostala do přečíslení, které se Jakub Pour rozhodl řešit individuálně. I on si ale vylámal na Hrachovinovi zuby.
     
    04:35
    Petr Kolmann vyslal do samostatného úniku Rostislava Marosze, jenže toho stačili dojet plzeňští beci a Tomáš Král nemusel vůbec zasahovat.
    02:02 Jakub POUR - 0:1
     
    02:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni zužitkovali vyšší aktivitu a otevírají skóre! Roman Vráblík vypálil od modré a JAKUB POUR, jenž se nenechal Petrem Kolmannem vytlačit z brankoviště, jeho projektil tečoval do sítě! Asistence: Roman Vráblík.
     
    01:17
    Plzeň nejdříve neproměnila další slibnou příležitost, načež se domácí dostali do přečíslení dva na jednoho. Michal Bulíř vybídl k zakončení Rostislava Marosze a ten jen těsně minul Královu svatyni.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 14. Bulíř (Ordoš, Šmíd), 35. A. Musil (Marosz), 44. L. Hudáček (Birner, Derner), 60. Ordoš (P. Jelínek, Šmíd) – 3. Pour (Vráblík)


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina – Šmíd (A), Knot, Derner, T. Hanousek, Kolmann, Graborenko – Birner (A), L. Hudáček, M. Zachar – Bulíř, Marosz, A. Musil – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Ordoš – J. Vlach, Šír, Valský – Rychlovský.
    HC Škoda Plzeň: Tomáš Král (Kolář) – Pulpán (A), Čerešňák, Jánošík, Jiříček, Vráblík, L. Kaňák, Jank – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – P. Zdráhal, V. Němec, Rob – Straka, Kodýtek, Pour – Vracovský, Heřman, Malát.

    Rozhodčí: Pešina, Bejček – Lučan, Kis

    Diváci: 7 179
    bahis siteleri