Třinec – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Mountfield HK
Úterý 25.02.2020, 17:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezký úterní večer u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu mimo jiné i dohrávka čtyřiatřicátého kola mezi týmy HC VERVA Litvínov a Mountfield HK.
    Litvínov útočí na čtvrtou výhru v řadě
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté dnes domácího Litvínova se v současné době nacházejí na dvanáctém místě. Na svém kontě mají šestapadesát bodů. Boj o udržení se v nejvyšší soutěži mezi třemi nejvíce namočenými týmy pokračuje dále. Poslední je v tuto chvíli Kladno. Litvínovští po zisku dvou bodů s Libercem a Mladou Boleslaví naplno bodovali doma, když srazili 5:2 úřadujícího mistra z loňského ročníku, a sice Třinec. Na tuto výhru pak Verva navázala v pátek, po samostatných nájezdech udolala Mountfield 5:4 a opět se o kousíček posunula k záchraně. Nedělní duel s Karlovými Vary byl taktéž úspěšný, Litvínov po přestřelce bral další důležité tři body po výhře 6:4. Bude i dnes před svými diváky úspěšný?

    Nejproduktivnější hráči

    Richard Jarůšek – 35 bodů (20+15)
    Jakub Petružálek – 32 bodů (9+23)
    Viktor Hübl – 30 bodů (17+13)
     
    Mountfield HK

    Hosté z Hradce Králové jsou na devátém místě se ziskem sedmašedesáti bodů a drží se na pozici zaručující předkolo play-off. Mountfieldu se v posledních čtyřech duelech nedařilo, když prohrál. Získal dva body a dnes by hosté rádi nepříznivou bilanci protrhli. Po prohře 4:5 po samostatných nájezdech s dnešním soupeřem došel do dovednostních soutěží také zápas v Mladé Boleslavi. Ta proti Mountfieldu brala výhru 3:2 po nájezdech a sebrala Hradci dva body. Dnes čeká zimní stadion Ivana Hlinky v Litvínově další boj o důležité body na obou stranách. Uvidíme, jak to nakonec celé dopadne.

    Nejproduktivnější hráči

    Radek Smoleňák – 34 bodů (21+13)
    Lukáš Cingel' – 27 bodů (14+13)
    Matěj Chalupa – 22 bodů (7+15)
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly třikrát, dnes to tedy bude i naposledy. Dvakrát vyhrál Litvínov, jednou pak Mountfield. Hosté mají svému soupeři dnes co vracet.

    Litvínov – Mountfield HK 6:5
    Mountfield HK – Litvínov 6:2
    Mountfield HK – Litvínov 4:5sn
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – J. Říha, L. Doudera, Štich, Ščotka (A), Kudla, Baránek, Březák – Mahbod, Gerhát, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Válek, Jurčík, Trávníček (A) – Jánský, Helt, Stříbrný.

    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Eklund, Nedomlel (A), Šidlík, Cibulskis, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Perret, Klíma, Jergl – M. Chalupa, Lev, Dragoun – R. Pavlík, Cingel, Smoleňák (C) – Miškář, Koukal, Žejdl.

    Rozhodčí: Hodek, Šindel – Ondráček, Špůr.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Hned po patnácti vteřinách hry se hosté z Hradce dostali do útočného pásma a po střele Jordanna Perreta zasahoval Janus, který přikryl puk pod lapačku a raději přerušil hru.
     
    00:41
    Nyní už od vlastního brankáře zakládá svou první akci zápasu také domácí Verva. Jarůška hledal přihrávkou Samson Mahbod, ale těsně před Mazancem ji prvně jmenovaný nezachytil.
     
    01:32
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Samson Mahbod – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Petr Šidlík – 2 min., podrážení).
     
    02:18
    Viktor Hübl při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách střílel na Marka Mazance, jeho pokus mířící k bližší tyči nakonec končí jen vedle ní.
     
    03:09
    Kevin Klíma se prodral skrze obranu Litvínova až před Jaroslava Januse, ale jeho pokus si domácí brankář pohlídal. Před dotírajícími hosty pak hru raději pozastavil.
     
    03:32
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    03:48
    Tomáš Pospíšil poslal na Mazance další střelu, kterou ale pokryl gólman Hradce a podržel svůj tým. Mountfield tak okamžitě přebírá iniciativu a míří před litvínovskou klec.
     
    04:27
    Kapitán Hradce Radek Smoleňák nabral rychlost a dral se před Januse, kterého zblízka nepřekonal. Hned po zisku puku pádí útočit zase litvínovská Verva.
     
    05:07
    Agilní Samson Mahbod zapsal asi největší šanci zápasu. Stahovačkou v prostoru mezi kruhy švihl do kotouče a Marek Mazanec byl mezi třemi tyčemi připraven!
     
    05:18
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:25
    Hradec si jako první zahraje přesilovou hru a má tak šanci otevřít v ní skóre dnešního duelu.
     
    05:49
    Hosté se dlouho drží v útočném pásmu, ale zatím se jim nedaří dostat kotouč za záda Jaroslava Januse. Ani po šanci Smoleňáka se skóre nemění.
     
    06:09
    Mahbod málem zachytil špatnou riskantní rozehrávku hostů. Nakonec se tak nestalo a do úniku nešel. Naopak Mountfield to stihl ještě v pásmu a má kotouč ve své moci. Nadále tak útočí před Janusem.
     
    06:53
    Nyní už je puk ve středním pásmu a domácí okamžitě střídají svou unavenou čtveřici hráčů. Tohle oslabení už Litvínov zřejmě zvládne.
     
    07:18
    Ano je to tak, Hübl je na ledové ploše a Verva je kompletní.
     
    08:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si špatně přihráli, ve středním pásmu získal puk Hübl a posunul ho na Františka Lukeše. Ten jel poté s TOMÁŠEM POSPÍŠILEM v tandemu dva na jednoho a právě Pospíšil pak pálil z levé strany. Nejprve jeho pokus vyrazil Mazanec před sebe, na prudkou dorážku stejného hráče z těžkého úhlu už ale neměl nárok – 1:0. Asistence: František Lukeš a Viktor Hübl.
    08:30 Tomáš POSPÍŠIL - 1:0
     
    08:55
    Následuje první komerční přestávka.
     
    09:19
    Nebezpečně si nyní počínali hosté v domácím teritoriu, ale nakonec to obrana Vervy zvládla a má puk na svých hokejkách.
     
    09:42
    Slibně se rozvíjející akci Litvínova zmařilo postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    10:02
    Viktor Hübl se natlačil před branku Marka Mazance, ale druhý jmenovaný byl u kotouče blíže a dostal ho na hokejku. Hned ho rozehrál svým spoluhráčům, kteří jdou dopředu.
     
    10:44
    Jaroslav Janus se nyní mezi třemi tyčemi zaskvěl, když pohotově zastavil hodně nebezpečnou hostující střelu v jeho těsné blízkosti!
     
    11:27
    Štich nahodil puk před branku soupeře, před Mazancem však zakročil Čáp a pomohl svému spoluhráči. Nicméně Mazanec záhy čelil další střele, kterou vyslal Samson Mahbod, ale i tu zastavil.
     
    12:30
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Michal Trávníček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:30
    Na řadě je další komerční přestávka. Po ní si hosté zahrají druhou přesilovou hru a budou v ní usilovat o vyrovnávací branku. Ještě předtím ale následuje další komerční pauza.
     
    12:45
    Hradečtí se usadili v pásmu Litvínova a dostali se ke dvěma nebezpečným střelám. Nakonec získala obrana Severočechů kotouč pod kontrolu a okamžitě ho vyhodila až před Marka Mazance.
     
    13:27
    Následoval rychlý přesun do pásma Litvínova, ale hosté se v něm příliš dlouho nezdrželi. Richard Jarůšek, jenž zachytil kotouč, ho znovu posílá daleko od litvínovské branky.
     
    14:00
    Verva své oslabení zatím hraje opět velmi dobře a nepouští hosty k vyrovnání. V brankovišti zatím jistě působí i Janus, na kterého se domácí spoléhají. I toto oslabení zvládnou.
     
    14:30
    Litvínov je v plném počtu.
     
    14:59
    Od vlastního brankáře zakládali další akci Hradečtí, kteří se chtěli dostat na druhou stranu. V tom jim ale zase zabránili domácí, kteří rychle otočili hru. Před Mazancem dalším pokusem neuspěli.
     
    16:20
    Domácí jen nahodili puk do útočného pásma a šli střídat. Puk tak mají hosté a směřují s ním před Jaroslava Januse, který se bude muset mít ve svém brankovišti na pozoru.
     
    17:40
    Ščotka byl obrán v útočném pásmu o kotouč a hosté zamířili zase před Januse. Před jeho brance se ke střele nedostali a rázem tak bylo po slibně se rodící akci.
     
    18:14
    Marek Baránek nahodil o mantinelu puk do pásma Mountfieldu, tam však nestihli dojet jeho spoluhráči a nebyl před Mazancem nikdo, kdo by jeho branku ohrozil.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:28
    Signalizované postavení mimo hru hostů, ti tak museli vyčistit útočnou třetinu a domácí tak s pukem míří na opačnou stranu kluziště.
     
    19:51
    Richard Jarůšek se dostal ke střele z levé straně, ten byl ještě tečován a skončil na brankou Marka Mazance, konkrétně v ochranné síti. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    19:55
    A opět je hra zastavena a pět vteřin před vypršením první části hry se bude opět vhazovat před hostující brankou, když Mazanec zakročil proti dalšímu domácím pokusu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. V ní jsme sledovali oboustranně pohledný hokej, akce střídaly akce. V deváté minutě otevřeli skóre zápasu domácí, když nadvakrát Marka Mazance překonal z levé strany z úhlu Tomáš Pospíšil. Do konce se už skóre nezměnilo a poprvé do kabin se tak šlo lépe Litvínovu, který má v zádech jednobrankové vedení. Druhá třetina začne přibližně v 17:50.
     
    Střely na branku: 9 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Domácí se hned v úvodu druhé třetiny dostali před branku Marka Mazance, avšak před jeho klecí nevystřelili. Hosté se tak dostávají okamžitě na druhou stranu.
     
    20:39
    Kevin Klíma si počínal před Janusem nebezpečně, domácí brankář chvíli nevěděl kde je puk, ten nakonec po střele Kevina Klímy olízl tyčku jeho branky!
     
    21:33
    Na druhé straně pak Mahbod vyslal pokus po zemi, ale ten skončil v moci Marka Mazance. Ten znovu drží kotouč a bude se vhazovat před jeho brankou.
     
    22:16
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Oscar Eklund – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:16
    Litvínov si zahraje první přesilovou hru a pokusí se navýšit své těsné vedení.
     
    22:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A tak se také děje. Domácí to zvládli velmi rychle a vedou rozdílem dvou branek. Pospíšil poslal puk do předbrankového prostoru pro FRANTIŠEKA LUKEŠE, jehož pokus vyrazil Mazanec a od brusle jednoho z bránících hostujících hráčů se pak dostal za jeho záda – 2:0. Asistence: Tomáš Pospíšil a Viktor Hübl.
    22:37 František LUKEŠ - 2:0
     
    23:37
    Diváci na zimním stadionu Ivana Hlinky jsou ve varu, nyní znovu sledovali pěknou kombinaci Litvínova, Richard Jarůšek však trefil pouze hruď Marka Mazance.
     
    24:04
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., podrážení).
     
    24:04
    Nyní přichází početní výhoda pro Mountfield. Ten tak má šanci dostat se svému soupeři na dostřel jediné branky. Přichází ale krátká pauza, domácí brankář má problém s výstrojí.
     
    24:24
    Eklund neudržel puk na své holi a domácí ho pak protečovali do středního pásma a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    24:46
    V obrovské šanci se ocitl Petr Koukal, ten si najel těsně před Januse a už zakončoval. Střela mu však nesedla a kotouč končí na Janusovi. Moc nechybělo, a hosté mohli snížit.
     
    25:24
    Lev tvrdě pálil na branku Litvínova a trefil obětavě bránícího Davida Šticha, jenž sice zastavil jeho šanci, ale schytal pořádnou ránu pukem a už je na střídačce.
     
    26:04
    Litvínov je v plném počtu.
     
    26:06
    Následuje komerční přestávka.
     
    26:21
    Viktor Hübl si sjel do předbrankového prostoru a už se napřahoval po puku po přihrávce Františka Lukeše. Ovšem do jejich souhry vložil hůl jeden z hostujících beků a je po akci.
     
    26:45
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Baránek – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    27:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také hosté svoji přesilovou hru využívají velmi rychle a slaví kontaktní branku. KEVIN KLÍMA dostal přihrávku od Oscara Eklunda a z pravého kruhu svižnou střelou se trefil k bližší tyči, kde byla skulinka volného místa. Nutno podotknout, že hostující útočník si gól zasloužil, před litvínovskou brankou měl několik nebezpečných střel a je hodně aktivní – 2:1. Asistence: Oscar Eklund a Aleš Jergl.
    27:10 Kevin KLÍMA - 2:1
     
    27:47
    Hosté ožili a byli v další velké šanci. Janus vyrazil puk před sebe a poté před jeho brankou vznikla pořádná mela, ale ani jeden pokus za ležícího Januse nezaplul do jeho klece!
     
    28:11
    Další střela hostů. Petr Koukal zblízka švihl do střely a kotouč má ve své moci Jaroslav Janus. Ten poté posílá kotouč hned svým spoluhráčům.
     
    29:11
    Neúspěšně si počínali domácí před hostující brankou, Marek Mazanec tak byl tentokráte bez práce.
     
    30:20
    Jsme za polovinou základní hrací doby a domácí drží své těsné vedení. Hosté prahnou po vyrovnání a v posledních chvílích jsou nebezpečnější.
     
    30:45
    Levačkou zastavil střelu hostů Jaroslav Janus a raději před dotěrnými hosty zastavuje hru.
     
    31:28
    Hübl s Lukešem si neporozuměli v rozehrávce a kotouč končí v moci obrany Mountfieldu, který tak okamžitě otáčí hru před branku Jaroslava Januse.
     
    32:03
    Radek Smoleňák číhal těsně před Janusem, ale kotouč k němu se nedostal. Nicméně hosté pokračují v obléhání litvínovské branky.
     
    32:54
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Michal Dragoun – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:01
    Hosté se v pásmu soupeře dostali na kotouč a vyhodili ho do neutrální zóny. Tam ho zachytil Jordann Perret a vyslal nebezpečnou střelu na Januse, ve vlastním oslabení ho ale nepřekonal.
     
    33:53
    Viktor Hübl pálil z pravého kruhu a jeho dělovka nekončí v síti hostů. Naopak do úniku v oslabení jel Petr Koukal, kterého vychytal Jaroslav Janus!
     
    34:54
    Hosté sehráli své oslabení velmi dobře, dokonce měli šance a už jsou v plném počtu.
     
    35:24
    Dragoun, jenž se před chvílí vrátil z trestné lavice, nyní operoval před Janusem, jeho pokus ale nekončí za jeho zády. Hned na to se dopředu tlačí Litvínova.
     
    36:11
    Radek Smoleňák zavezl puk do útočného pásma, k němu se pak dostal Chalupa, ale jeho střela byla zablokována pozornou litvínovskou obranou.
     
    37:48
    Série nepřesností na obou stranách. Teď už mají kotouč na svých holích hosté a jdou před brankou soupeře.
     
    38:29
    Vhazovalo se v pásmu Hradce, hosté ihned zamířili před Jaroslava Januse. Ten kryje další pokus Mountfieldu ramenem a drží svůj tým.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    V závěru druhé třetiny přicházejí domácí hráči o vedení a je vyrovnáno. Střelu Filipa Pavlíka vyrazil Janus před sebe, volný puk si sebral RADEK SMOLEŇÁK a poté ho nadvakrát poslal do odkryté klece – 2:2. Asistence: Filip Pavlík.
    39:30 Radek SMOLEŇÁK - 2:2
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá část je za námi. V ní domácí šli do dvoubrankového náskoku, ale ten neudrželi. Nejprve Mountfield snížil na rozdíl jediného gólu a v samotném závěru pak Smoleňák dopravil kotouč za Januse a začínalo se znovu od začátku. Uvidíme, co nám nabídne třetí třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    Střely na branku: 21 – 24
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Aleš Jergl se na levé straně natahoval po kotouči, ale Januse svou střelou nepřekonal. Hosté se i nadále drží v útočném pásmu.
     
    41:03
    Hráči Mountfieldu nyní vykázali soupeře z pásma a nedovolili žádné zakončení před Markem Mazancem.
     
    41:53
    Richard Jarůšek operoval před hostující klecí, ale Filip Pavlík ho ke střele nepustil a zapsal další úspěšný obranný zákrok.
     
    42:45
    Cibulskis na pravém kruhu nebezpečně vystřelil, kotouč poslal jen do boční sítě domácí branky. Hosté pak pokračovali v akci dále a zakročit musel Janus. Hra je záhy pozastavena.
     
    43:13
    Válek s Jurčíkem přenesli hru před hostující branku, ale tuto souhru zastavila obrana Hradce, která kotouč vytěsnila do neutrální zóny.
     
    44:36
    Po ráně Tomáše Pospíšila ještě dopíchával puk za Mazance Richard Jarůšek, avšak neúspěšně. Nyní už míří na druhou stranu zase hradecký Mountfield.
     
    45:31
    Litvínovští si vypracovali další šanci před hostující klecí, ale Mahbodova střela se mezi tři hradecké tyče nevešla.
     
    45:45
    Filip Pavlík prověřil pozornost Januse z vrcholu pravého kruhu, jeho pumelici ale zastavil domácí brankář.
     
    45:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Šaldovu střelu zachytil Janus, ale puk u svého brankoviště neudržel, Říha se snažil dostat ho do bezpečí, RADEK SMOLEŇÁK však skrze něho znovu dopravuje puk do prázdné klece – 2:3. Smoleňák tak má zaděláno na hattrick. Asistence: Radim Šalda a Radovan Pavlík.
    45:59 Radek SMOLEŇÁK - 2:3
     
    47:13
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jakub Lev – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    47:13
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:27
    Hosté se po nepřesné kombinaci Litvínova dostali na kotouč a hned ho poslali až před branku domácích. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    48:34
    Domácí neměli tolik sil a přišli v útočném pásmu o kotouč, který pak hosté bez větších problémů posílají zase až před branku Jaroslava Januse.
     
    49:13
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    49:21
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Oskars Cibulskis – 2 min., sekání).
     
    49:21
    Ale ne na příliš dlouho, za sekání putoval na trestnou lavici Cibulskis a domácí mají další šanci, jak se dostat k vyrovnání.
     
    50:05
    Viktor Hübl střílel z prostoru mezi kruhy a mířil do růžku hostující branky, ale hostující brankář vytěsnil touš mimo tři tyče.
     
    50:20
    Jánský nezachytil kotouč u modré čáry a hosté se okamžitě po zisku kotouče dostávají k vyhození až před Januse.
     
    51:03
    Gerhát pálil od modré čáry, jeho střela byla sražena mimo a znovu se hosté osvobozují. Už ti vypadá, že svou další početní nevýhodu zvládnou.
     
    51:21
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    52:14
    Matěj Chalupa si nebezpečně počínal před domácí brankou, obránce Doudera ale vše dobře viděl a dostal puk pod kontrolu.
     
    53:09
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Patrick Kudla – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    53:34
    Jordann Perret sklepl kotouč před brankou domácích a Jaroslav Janus musel znovu do zákroku. Puk mají hráči Vervy a míří s ním rychle před branku Mountfieldu.
     
    54:44
    Domácím začíná velmi rychle ubíhat čas. Na to, aby s utkáním ještě něco udělali, mají něco málo přes pět minut.
     
    55:04
    Jakub Lev napřáhl mezi kruhy a jeho dělovku kryje i za pomoci obránce Litvínova Jaroslav Janus.
     
    Dnešní utkání sleduje 3 876 diváků.
     
    55:54
    Samson Mahbod byl zastaven obráncem hostů a nedostal se tak do zakončení před hostující branku. To hraje do karet hostům, kteří stále drží těsné vedení.
     
    57:11
    Hosté se dopustili postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma. Tam se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    57:40
    Ščotkova střela byla sražena mimo, nicméně dále pokračovala akci Severočechů. Ale hosté se brzy dostali na kotouč a ten posílají do neutrální zóny.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:44
    Hosté nepouštějí domácí tým k odvolání brankáře a drží puk co nejdále od své branky.
     
    58:48
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    58:48
    Vhazuje se ve středním pásmu, Janus je pomalu připraven k odjetí ze své brank.
     
    58:55
    Janus je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:18
    Radek Smoleňák získal puk a střelou z dálky útočil na hattrick, ale jeho střela končí mimo.
     
    59:57
    Domácí nedostali kotouč na svoji hůl v pásmu soupeře, hosté to poctivě odbránili a už to vypadá, že se nic nestane a Hradec si z litvínovského ledu odveze všechny tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Litvínov nakonec neudržel slibné vedení, Hradec zápas nejprve dorovnal a poté i otočil na svou stranu a bere tři body. Domácí hráči tak jsou rozhodně zklamaní, v boji o záchranu tak stále nemají jistotu zanechání extraligové příslušnosti. Pokud by dnes vyhráli, udělali by výrazný krok. Nedá se nic dělat, Verva musí bojovat dále a tento neúspěch hodit za hlavu. Základní část finišuje a na řadě jsou další zápasy.
     
    Střely na branku: 27 – 34
     
    Dnešní utkání sledovalo 3 876 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:28:50)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. Pospíšil (F. Lukeš, V. Hübl), 23. F. Lukeš (Pospíšil, V. Hübl) – 28. Klíma (Eklund, Jergl), 40. Smoleňák (F. Pavlík), 46. Smoleňák (Šalda, R. Pavlík)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – J. Říha, L. Doudera, Štich, Ščotka (A), Kudla, Baránek, Březák – Mahbod, Gerhát, Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Válek, Jurčík, Trávníček (A) – Jánský, Helt, Stříbrný.
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Eklund, Nedomlel (A), Šidlík, Cibulskis, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Perret, Klíma, Jergl – M. Chalupa, Lev, Dragoun – R. Pavlík, Cingel, Smoleňák (C) – Miškář, Koukal, Žejdl.

    Rozhodčí: Hodek, Šindel – Ondráček, Špůr

    Diváci: 3 876
    thejrc.org