Třinec – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Mountfield HK 2:3 (kon.) | Liberec – Plzeň 4:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HC Stadion Litoměřice
Úterý 25.02.2020, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga - o pořadí v play-off • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:06:53)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 29 – 33
    Střely mimo: 9 – 14
    Zblokované střely: 12 – 12
    Vhazování: 40 – 35
    Trestné minuty: 12 – 6
     
    Je konec! Domácí celek nakonec udržel své vedení, které ještě v poslední periodě o jednu branku navýšil! Jako střelec branky byl označen David Gilbert, jehož pomalou střelu si nejspíše srazil do branky jeden z hostujících hráčů. Litoměřice to ještě zkusily bez gólmana, ale snížení se nedočkaly. Na druhé straně René Vydarený sice trefil prázdnou branku, ale jeho gól nebyl pro ofsajd uznán.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    René Vydarený se přesto ještě dnes pokusil zacílit na branku nebo nějaký kanadský bod. Jeho nahození od modré ale bylo tečování mimo tři tyče.
     
    59:00
    Zbývá nám přesně minuta do konce dnešního utkání, ve kterém už je o vítězi rozhodnuto. Domácí vedou o dvě branky, navíc hrají přesilovou hru.
     
    58:36
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Markus Korkiakoski – 2 min., podrážení).
     
    58:28
    Budějovice vyhrály osobní souboj ve svém obranném pásmu, načež to zkusil Roman Přikryl bekhendem. Jeho pokus ale značně minul branku a je to icing.
     
    58:17
    Domácímu týmu nakonec není branka uznána! Avšak fanoušci i střídačka se hodně zlobí. René Vydarený sice trefil branku skoro přes celé hřiště, ale Motoru je odpískán ofsajd!
     
    58:10
    Jan Škorpík upaluje na střídačku!
     
    57:44
    Václav Karabáček se dostal ke střele z vrcholku kruhu, avšak Jan Škorpík vyrazil jen do rohu hřiště. Severočeši nadále proohrávají o dvě branky.
     
    56:50
    Martin Novák měl po návratu z trestné velkou šanci! Dostal přihrávku do samostatného úniku. Dlouho mu sice trvalo zpracování, ale jeho následná střela šla vysoko nad.
     
    56:26
    Martin Novák je na ledě!
     
    55:36
    Budějovice se však zatím brání v početních nevýhodách velmi dobře, takže nepouštějí svého soupeře do nějakého tlaku. Ten tak nadále prohrává o dva góly.
     
    54:52
    Fantastický zásah v podání Milana Kloučka! Hostující hráč dostal přihrávku na dorážku do prázdné branky, ale domácí gólman se stihl přesunout a puk vykopnout betonem.
     
    54:26
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Novák – 2 min., faul loktem).
     
    54:16
    Jan Veselý se dostal ke střele, když dostal přihrávku na vrcholek kruhu. Jeho pokus ovšem Jan Škorpík vyrazil betonem, domácí ale budou hrát přesilovku.
     
    53:38
    Litoměřicím byl nějakou dobu signalizovaný ofsajd, přesto vypálili na branku. Čárový sudí proto hru přerušil a je odpískáno úmyslné postavení mimo hru.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Gilbert (J. Veselý, M. Novák), 6. Suchánek, 52. Gilbert (Raška I) – 18. Klikorka (Korkiakoski, M. Beran)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Dvořák) – Pýcha, Kachyňa, Vydarený, Svach, Lytvynov, Suchánek – Christov, Venkrbec, Beránek – M. Novák, Gilbert, J. Veselý – Babka, Prokeš, Raška I – Karabáček, R. Přikryl, Z. Doležal – Michnáč.
    HC Stadion Litoměřice: Škorpík (A. Beran) – Klejna, Marcel, Klikorka, Jebavý, Strejček, Gaspar, Kukla – D. Voženílek, Korkiakoski, M. Beran – Jindra, Jícha, M. Kadlec – Kropáček, D. Sklenář, Kangas – Štohanzl, Morong, Čermák.

    Rozhodčí: Doležal, Barek – Polonyi, Bohunek

    Diváci: 5712
    thejrc.org