Zlín – Litvínov 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (0:1 po s.n.) | K. Vary – Mountfield HK 4:3 (2:0 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 28.02.2020, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:10 Michal BIRNER - 3:2
     
    47:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá druhou přesilovou hru v utkání a dostává se na kontakt! Gólová akce započala u Hudáčka, jenž vystřelil z levého kruhu, Čiliak jeho střelu úspěšně zlikvidoval, ale k dorážce byl připraven MICHAL BIRNER, jenž trefil odkrytou branku Brna. Asistence: Libor Hudáček, Michal Bulíř.
    36:01 Ondřej NĚMEC - 3:1
     
    36:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa odskakuje do dvoubrankového vedení! Horký vystihl souhru Liberce na obranné modré čáře a vystartoval do přečíslení s ONDŘEJEM NĚMCEM, brněnský obránce přijal nabídku mladšího spoluhráče a v zakončení nedal Hrachovinovi šanci. Asistence: Luboš Horký.
    31:38 Šimon STRÁNSKÝ - 2:1
     
    31:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se bere vedení zpět! Mueller ve středním pásmu přihrál kotouč na rozjetého ŠIMONA STRÁNSKÉHO, jenž dokázal z ostrého úhlu zaskočit jinak dobře chytajícího Hrachovinu a k radosti zaplněné DRFG areny vrací domácímu týmu jednobrankový náskok. Asistence: Peter Mueller, Ondřej Němec.
    29:29 Michal BULÍŘ - 1:1
     
    29:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři využívají bleskově přesilovou hru a je srovnáno! Po vhazování se kotouč od modré čáry dostal na levý kruh, kde si jej srovnal na střelu MICHAL BULÍŘ a výstavní střelou zavěsil pod horní tyč brněnské branky. Asistence: Ladislav Šmíd, Michal Birner.
    24:17 Martin ZAŤOVIČ - 1:0
     
    24:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Branka je uznána a Kometa využívá přesilovou hru! Mueller se se střelou neukvapil a připravil puk Horkému, jehož usměrnění musel Hrachovina řešit zásahem, ale na dorážku MARTINA ZAŤOVIČE už nedosáhl, stejně tak ani obránce Derner s Graborenkem. Asistence: Luboš Horký, Peter Mueller.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 25. Zaťovič (L. Horký, Mueller), 32. Š. Stránský (Mueller, O. Němec), 37. O. Němec (L. Horký) – 30. Bulíř (Šmíd, Birner), 48. Birner (L. Hudáček, Bulíř)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Vejmelka) – Baranka, O. Němec (A), Pyrochta, Bartejs, Gulaši, Svozil, Mlčák – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – Červený, Plekanec (A), M. Erat – Š. Stránský, Rákos, Vincour – Kusko, Střondala, L. Horký.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Knot, Šmíd (A), Graborenko, Derner, T. Hanousek, Kotvan, Havlín – Lenc, L. Hudáček, Birner (A) – A. Musil, Bulíř, Marosz – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, J. Vlach, Valský.

    Rozhodčí: Stano (SVK), Úlehla – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7353
    bahis siteleri