Zlín – Litvínov 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 2:3 (0:1 po s.n.) | K. Vary – Mountfield HK 4:3 (2:0 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 3:2 (kon.) | Pardubice – Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:2 (kon.)
po prodl.
Berani Zlín
4:3 (0:1, 3:0, 0:2 - 1:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 28.02.2020, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:19 Antonín HONEJSEK - 4:3
     
    61:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na začátku dvaašedesáté minuty se před Januse dostal ANTONÍN HONEJSEK, jenž ho poté zblízka vykoupal a zakončil k jeho pravé tyči – 4:3. Berani tak berou bonusový bod navíc. Hosté ale musí být s bodovým ziskem určitě spokojeni, neboť ještě v průběhu třetí třetiny prohrávali o dva góly. Bez asistence.
    53:49 Peter JÁNSKÝ - 3:3
     
    53:49
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva využívá přesilovou hru a maže svou ztrátu. Moravčík nabil na vrchol mezikruží PETERU JÁNSKÉMU, který pořádně prudkou ranou vymetl všechny pavučiny v domácí brance – 3:3. Je to jeho druhý gól v utkání, po kterém se začíná znovu od začátku. Asistence: Michal Moravčík.
     
    52:30
    Následuje komerční přestávka a velká šance pro hosty, kteří v přesilové hře mohou dosáhnout na vyrovnání. Uvidíme, zda se jim to podaří.
     
    52:30
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Ralfs Freibergs – 2 min., sekání).
    51:34 Patrick KUDLA - 3:2
     
    51:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak teď se to už hostům povedlo a snižují na rozdíl jediné branky. Ve zmatku před domácím brankovištěm prostřelil Kašíka PATRICK KUDLA a vrací tak Vervu zpátky do hry o body – 3:2. Asistence: Ondřej Jurčík a Peter Jánský.
     
    49:37
    Pavel Sedláček našel mezi kruhy Jiřího Ondráčka a ten okamžitě pálil na Janusovu branku, kterou ale s údivem všech přestřelil. To byla velká šance zlínských Beranů.
     
    45:32
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Martin Novotný – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Tomáš Pospíšil – 2+2 min, hrubost + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Filip Helt.
     
    40:20
    Po chybě hostující obrany se na levém kruhu zjevil Antonín Honejsek, který velmi prudkou střelou pálil na Januse. Kotouč jen těsně skončil nad břevnem litvínovské branky.
     
    39:14
    Nic takového se nepotvrdilo a zlínská třetí trefa platí. Opravdu tak v závěru druhé třetiny jdou Berani do náskoku o dva góly.
     
    39:14
    Ovšem následuje ještě video, zda kotouč neprošel do branky, která byla mírně posunutá.
    39:14 Bedřich KÖHLER - 3:1
     
    39:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je pro hosty rána do zad. Freibergs poslal puk na levou stranu, kde svižnou střelou prostřelil Januse BEDŘICH KÖHLER a domácí jdou do dvoubrankového vedení – 3:1. Asistence: Ralfs Freibergs a Tomáš Fořt.
    38:19 Jakub HERMAN - 2:1
     
    38:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další využitá domácí přesilová hra a Zlínští otáčejí stav utkání na svou stranu. Fryšara střílel na Januse, kotouč pak zůstal u jeho brankoviště a na pravé straně ho bekhendem doklepl za jeho záda JAKUB HERMAN – 2:1. Asistence: Jan Dufek a Valentin Claireaux.
     
    37:21
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Válek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:33
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Viktor Hübl – 2 min., vysoká hůl).
    23:13 Jakub FERENC - 1:1
     
    23:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a ve Zlíně je vyrovnáno. Jakub Šlahař našel z levé strany před brankou Litvínova svého jmenovce JAKUBA FERENCE, jenž poté sklepl kotouč před Janusem a ten zapadl za jeho záda – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Jakub Šlahař a Ralfs Freibergs.
     
    21:42
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Filip Helt – 2 min., hákování).
     
    17:55
    Domácí zatápějí hostům v jejich teritoriu, z levé strany pálil Zdeněk Okál a Janus vyráží jeho střelu před sebe. Následně pak před jeho brankou vznikla mela a Janus vleže ukrývá puk pod lapačku!
     
    17:05
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., hákování).
     
    17:05
    Tak nakonec tomu tak nebude. Na trestnou teď ještě putuje také Jakub Ferenc, takže půjde o klasickou přesilovou hru.
     
    17:05
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Richard Jarůšek – 2 min., vysoká hůl).
     
    17:05
    A pozor. Domácí budou hrát přes minutu přesilovku pět na tři. Richard Jarůšek putuje na trestnou lavici za vysokou hůl. Domácí budou mít šanci srovnat.
     
    16:24
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Válek – 2 min., krosček).
     
    11:27
    Tyčka zvoní také na druhé straně. Po ráně Zdeňka Okála se kotouč otřel o konstrukci branky hostů a domácí tak měli blízko k vyrovnání.
     
    09:09
    Jan Ščotka pálil na branku Zlína a kotouč Kašík vůbec neviděl. Nakonec puk orazítkoval tyč jeho branky! Hosté tak nebyli daleko od druhého přesného zásahu.
    06:48 Peter JÁNSKÝ - 0:1
     
    06:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení. Lukáš Válek našel přihrávkou PETERA JÁNSKÉHO, jenž byl dobře postaven v mezikruží a následně pak jeho svižná rána končí za zády Libora Kašíka – 0:1. Asistence: Lukáš Válek.
     
    01:28
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jan Dufek – 2 min., hákování).
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 24. Ferenc (Šlahař, Freibergs), 39. Herman (Dufek, Claireaux), 40. Köhler (Freibergs, Fořt), 62. Honejsek – 7. Jánský (Válek), 52. Kudla (Jurčík, Jánský), 54. Jánský (Moravčík)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Nosek (A), M. Novotný, Ferenc, Freibergs, Buchta, Řezníček, Gazda – Fryšara, Fořt (A), Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Claireaux, Herman – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš (C).
    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – Moravčík, J. Říha, Ščotka (A), Štich, Kudla, L. Doudera – Jarůšek, Mahbod, Hedberg – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – Trávníček (A), Jurčík, Helt – Válek, Gerhát, Jánský.

    Rozhodčí: Hradil, Svoboda – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 4 647
    bahis siteleri