Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Tampa – Chicago 2:5 (kon.) | Florida – Toronto 3:5 (kon.)
Boston – Dallas 4:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 1:7 (kon.) | Ottawa – Vancouver 5:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 3:0 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Nashville – Calgary 4:3 (po pr.)
San Jose – New Jersey 3:2 (po pr.)
po prodl.
Nashville Predators
4:3 (1:0, 0:2, 2:1 - 1:0)
Calgary Flames
Pátek 28.02.2020, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto fantastického hokejového utkání je to ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (04:46:52)
     
    Československá stopa v utkání

    David Rittich (CGY) 34 zákroků, úspěšnost 89,5%
     
    Tři hvězdy zápasu:

    1. Mikael Granlund (NSH) 2+0
    2. Juuse Saros (NSH) 36 zákroků, úspěšnost 92,3%
    3. Colton Sissons (NSH) 1+0
     
    Neuvěřitelné, neuvěřitelné a ještě jednou neuvěřitelné. Nashville doslova vstal z mrtvých, když vyrovnal dvě desetiny před koncem základní hrací doby, načež ve druhé minutě prodloužení rozhodl o svém vítězství. Mikael Granlund, to je ten muž, který za všechno může. Právě on totiž vstřelil oba zmíněné góly. Toto vítězství je o to cennější, že se upeklo proti tabulkovému konkurentovi v boji o play-off, Predátoři nyní ztrácejí na Plameny jediný bod a to ještě mají o dva zápasy méně.
     
    Konec zápasu.
    61:20 Mikael GRANLUND - 4:3
     
    61:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hrdinou utkání se stává MIKAEL GRANLUND! Fin, který vyrovnal vteřinu před koncem, rozhoduje i o bonusovém bodu pro domácí. Přihrávka mu sice nevyšla, šikovný forvard se ale dostal k puku znovu a střelou do levého horního rohu ukončil fantastický zápas. Asistence: Ryan Ellis a Matt Duchene.
     
    61:13
    Příliš velké sousto na sebe vzal Roman Josi. Kapitán se sám vydal proti třem soupeřům, přičemž ztroskotal hned na tom prvním, jímž byl Mikael Backlund.
     
    60:21
    Filip Forsberg nabral velkou rychlost po levém mantinelu, švédský útočník se natlačil až před Ritticha, z bezprostřední blízkosti ho ale neprostřelil.
     
    60:10
    Co přinese prodloužení ve třech? Můžeme očekávat velké množství šancí! Domácí hala je ještě v euforii po vyrovnávací trefě, podpora publika bude Nashvillu jen ku prospěchu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Neuvěřitelné věci přinesla třetí třetina zápasu mezi Nashvillem a Calgary. Domácí se v 55. minutě dočkali kýženého vyrovnání, když se po více jak dvou měsících trefil kapitán Roman Josi. Hosté si vzali své vedení zpět pouze 47 vteřin před koncem základní hrací doby, po zásahu Andrewa Mangiapaneho to vypadalo, že se Predátoři na odpověď nezmůžou. Jenže chyba lávky. Dvě desetiny před závěrečnou sirénou totiž poslal utkání do prodloužení Mikael Granlund.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    59:59 Mikael GRANLUND - 3:3
     
    59:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, Predátoři srovnávají dvě desetiny před koncem utkání! Forsberg našel před brankou MIKAELA GRANLUNDA, jenž rozpoutal obrovskou vlnu euforie v táboře domácích! Asistence: Filip Forsberg a Ryan Ellis.
    59:17 Andrew MANGIAPANE - 2:3
     
    59:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Bridgestone Arena ztichla, Calgary se v poslední minutě základní hrací doby totiž dostává znovu do vedení! Backlund na sebe skvěle navázal dva hráče a poté nahrál ANDREWOVI MANGIAPANEMU, kanadský forvard prostřelil Sarose střelou k pravé tyči! Asistence: Mikael Backlund a Rasmus Andersson.
     
    58:55
    Za vlastní svatyni unikl před dotírajícím Mangiapanem obránce Mattias Ekholm. Ani jeden z týmů pochopitelně nebude moc riskovat, blíží se prodloužení.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 20. Sissons (Blackwell, Tinordi), 55. Josi (Ellis, Blackwell), 60. Mikael Granlund (F. Forsberg, Ellis), 62. Mikael Granlund (Ellis, Duchene) – 21. R. Andersson (Backlund, M. Tkachuk), 24. Backlund, 60. Mangiapane (Backlund, R. Andersson)


    Nashville Predators: Saros (Ingram) – Ellis (A), Josi (C), Ekholm, Tinordi, Fabbro, Hamhuis – Arvidsson, Duchene, Järnkrok – Mikael Granlund, Turris (A), F. Forsberg – C. Smith, Johansen, Grimaldi – Sissons, Bonino, Blackwell.
    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – Brodie, Giordano, R. Andersson, Hanifin, E. Gustafsson, Forbort – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – M. Tkachuk (A), Backlund (A), Mangiapane – Dubé, D. Ryan, Lucic – Rieder, Jankowski, S. Bennett.

    Rozhodčí: Chmielewski, Walsh – Mach, Gibbs

    Diváci: 17 350
    thejrc.org