Třinec – Petřkovice 1:2 (kon.) | Vyšehrad – Vltavín 6:1 (kon.) | Uničov – Vítkovice 2:1 (kon.)
Žižkov – Sokolov 3:3 (kon.) | Blansko – Prostějov 2:2 (kon.) | Zápy – Varnsdorf 3:0 (kon.)
Hr. Králové – Chlumec n/C 4:1 (kon.) | Chrudim – Líšeň 1:0 (kon.) | Dukla Praha – Plzeň B 4:1 (kon.)
Brno – Pardubice 1:2 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
3:3 (1:1)
FK Baník Sokolov
Sobota 29.02.2020, 10:30 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s Vámi loučím a těším se zase někdy příště na shledanou. (12:21:47)
     
    Přípravné utkání mezi Viktorii Žižkov a Baníkem Sokolov je u konce. Zápas skončil po napínavé přestřelce 3:3, když v druhém poločase za domácí dvakrát skóroval Augusto Batioja a za hosty dvakrát Daniel Kovář.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tusjak nacentroval míč na hlavu Nešického, který míč posílá nepřesně mimo bránu.
     
    90+1
    Luboš Tusjak byl faulován kousek od pomezní čáry. Uvidíme tak asi poslední akci utkání.
     
    90
    Kovář hledal centrem do vápna svého spoluhráče. Našel však jen hlavu Opluštila, který hlavičkou dopravuje míč do bezpečné vzdálenosti od své brány.
     
    89
    Augusto Batioja volil tvrdou přihrávku do vápna Sokolova. Přihrávka ale nenašla správného adresáta a míč končí u Tomáše Fryštáka. Ten s míčem nikam nespěchá a šetří čas.
     
    88
    Střídající Čapek se řítil do zajímavé šance, zpracoval si míč a chtěl směřovat na bránu Fryštáka. Jeho počínání však přerušuje rozhodčí, který píská ofsajd.
     
    87
    Útočný faul Marka Červenky na Dudla znamená míč pro Viktorii Žižkov.
     
    86
    Nešického přímý kop našel na hranici vápna hlavu Batioji, který spíše hlavu nastavil, než s ní hledal bránu. To také dopadlo nepřesností v podobě míče daleko za bránou Fryštáka. Sokolov se tak bez problému ubránil.
     
    85
    Nepřesný centr Luboše Tusjaka na Augusto Batioju končí za brankovou čárou Sokolova. Odkopu od brány se zmocní Tomáš Fryšták.
     
    83
    Nešický nepřesně přihrával na Súkenníka a vybídl tak hostujícího Kanghyuna k založení rychlé akce. Centr jednoho z hostů do vápna však bezpečně odkopl pozorný Žežulka.
     
    81
    Dudl centroval do vápna kde našel Batiojou, ten si však neporozuměl se svým spoluhráčem. Následně však zcela nepochopitelně hostující obránce odkopl míč za brankovou čáru a Žižkov tak bude zahrávat rohový kop.
     
    80
    Luboš Tusjak se dostal s míčem až na střed hřiště a z nějakých 25 metrů zvolil tvrdou střelu. Ta Fryštáka pořádně protáhla a nadělala mu problémy.
     
    79
    Centr Vůcha nastřelil jen prvně stojícího obránce Vondru, který následně znovu nastřelil Vůcha a od něj jde míč do zámezí. Nadějná akce Žižkova tak končí vhazováním Sokolova.
     
    78
    Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Ruml, přichází Šmehyl.
     
    77
    Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Diviš, přichází Čapek.
     
    76
    Kovářův nadějný centr z rohového kopu našel jednoho ze spoluhráčů. Tento hráč byl výborně pohlídán dvojicí obránců, kteří jej dokázali připravit o míč v rámci pravidel.
     
    75
    Batioja založil nadějnou akci Žižkova. Jeho přihrávka našla Súkenníka, ten dále hledal Nešického. Akce však byla překombinována a sokolovská obrana si se šancí domácích poradila.

    Patrik Stankov

    Branky: 35. Vůch (pen.), 57. Batioja, 65. Batioja – 36. Yu, 52. Kovář, 71. Kovář


    FK Viktoria Žižkov: Švenger – Řezáč (63. Dudl), Antl, Žežulka, Tusjak – Nešický, Gil, Bazal – Vůch, Diviš (77.Čapek), Bezdička
    FK Baník Sokolov: Fryšták – Krátký, Tkadlec (46.Čihák), Hasil, Vondra – Ruml (78.Šmehyl), Skopec, Machuča (68. Štursa), Vávra (46.Kovář) – Manzia, Yu
    thejrc.org