Třinec – Pardubice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 1:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:3 (po pr.) | Sparta – Zlín 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 0:4 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 01.03.2020, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:38 Martin RŮŽIČKA - 2:3
     
    52:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak nakonec branka po přezkoumání platí! Kotouč vyslaný z hole MARTINA RŮŽIČKY přeci jen našel cestu za Kantorovy záda. Asistence: Petr Vrána a Tomáš Kundrátek.
    45:01 Michal VONDRKA - 1:3
     
    45:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice si berou své dvojnásobné vedení zpět. Ke kotouči se na útočné modré dostal MICHAL VONDRKA, který přebruslil dva bránicí hráče Třince. Následně tváří v tvář Kváčovi zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Robert Kousal a Radoslav Tybor.
    39:43 Matěj STRÁNSKÝ - 1:2
     
    39:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři snižují stav utkání na 1:2 a využívají přesilovou hru! Petr Vrána našel zpoza branky v předbrankovém prostoru MATĚJE STRÁNSKÉHO, který střelou k pravé tyči překonal dosud bezchybného Kantora. Asistence: Petr Vrána a Martin Růžička.
    32:41 Radoslav TYBOR - 0:2
     
    32:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vrána na kotouč v útočném pásmu nedosáhl a Kousal na ose hřiště našel zcela osamoceného RADOSLAVA TYBORA, který v samostatném úniku zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Robert Kousal.
    23:40 Patrik POULÍČEK - 0:1
     
    23:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo otevírá skóre a využívá přesilovou hru! Kotouč nahodil z útočné modré na branku Zacharčuk, kotouč se ještě těsně před Kváčou podařilo tečovat PATRIKU POULÍČKOVI. Asistence: Stepan Zacharčuk, Juraj Mikuš.
    Marken.cz

    Dominik Stošek

    Branky a nahrávky: 40. M. Stránský (P. Vrána, Martin Růžička), 53. Martin Růžička (P. Vrána, Kundrátek) – 24. Poulíček (S. Zacharčuk, Mikuš), 33. Tybor (R. Kousal), 46. Vondrka (R. Kousal, Tybor)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, D. Musil, M. Adámek, Kundrátek, Roth, Matyáš – M. Stránský, P. Vrána (A), Martin Růžička – Hrňa, Marcinko, Chmielewski – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík (C) – Adamský, Novotný (A), Dravecký.
    HC Dynamo Pardubice: Kantor (Kacetl) – Mikuš, J. Zdráhal, S. Zacharčuk, J. Kolář (C), T. Voráček, Holland, Blažej – Vondrka, R. Kousal, Tybor – Mandát (A), Poulíček, Svačina – Kusý, Harju, Látal – Machala, Rolinek (A), Paulovič.

    Rozhodčí: Jeřábek, Obadal – Gebauer, Lederer

    Diváci: 5065
    bahis siteleri