Třinec – Pardubice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 1:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:3 (po pr.) | Sparta – Zlín 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 0:4 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Olomouc
Neděle 01.03.2020, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Tobiáš HANDL - 0:4
     
    59:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přece jen hosté přidávají čtvrtou branku. Lukáš Klimek projel útočnou třetinou na pravý kruh, odkud našel skvěle postaveného TOBIÁŠE HANDLA v mezikruží. Ten vyslal na Mazance přízemní střelu, se kterou si domácí gólman nedokázal poradit a puk mu projel mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Klimek, Zbyněk Irgl.
    30:19 Lukáš NAHODIL - 0:3
     
    30:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To už pro Hradecké nevypadá dobře, Olomouc jde do tříbrankového trháku. Lukáš Klimek našel z pravé strany osamoceného LUKÁŠE NAHODILA, který stál na brankovišti. Když k němu tak kotouč doklouzal, neměl olomoucký útočník problém dostrkat puk až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Klimek, Zbyněk Irgl.
    24:20 Jan KNOTEK - 0:2
     
    24:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se z ničeho nic dostává do dvougólového vedení. David Ostřížek kotouč po vyhraném vhazování nahodil na branku, Mazanec ho však vyrazil pouze před sebe. Tam se ho ujal JAN KNOTEK a střelou pod horní tyč si připsal už druhý gól večera. Asistence: David Ostřížek.
    06:28 Jan KNOTEK - 0:1
     
    06:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté rychle využili přesilovku a ujímají se v zápase jako první vedení. David Škůrek napřáhl na modré, před brankou se ale dobře ochomýtal JAN KNOTEK, který úspěšně tečoval kotouč až do hradecké sítě. Asistence: David Škůrek, Pavel Musil.
    Marken.cz

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 7. J. Knotek (Škůrek, P. Musil), 25. J. Knotek (Ostřížek), 31. Nahodil (Klimek, Irgl), 60. Handl (Klimek, Irgl)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Eklund, Cibulskis, Čáp, F. Pavlík (A), Šalda – Jergl, Klíma, Perret – Orsava, Lev, M. Chalupa – Smoleňák (C), Cingel, R. Pavlík – Žejdl, Koukal, Miškář – Dragoun.
    HC Olomouc: Lukáš (Mokrý) – Škůrek, Valenta, Dujsík, Ondrušek (A), Jaroměřský, Vyrůbalík (C) – P. Musil, Nahodil, Klimek – Irgl, J. Káňa, Burian – Olesz, J. Knotek (A), Ostřížek – Skladaný, Kolouch, V. Tomeček – Handl.

    Rozhodčí: Šír, Úleha – Ganger, Klouček

    Diváci: 4288
    thejrc.org