Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.) | Florida – Chicago 2:3 (0:2 po s.n.)
Toronto – Vancouver 4:2 (kon.) | Montreal – Carolina 4:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 4:3 (1:0 po s.n.)
Nashville – Colorado 2:3 (kon.) | Arizona – Buffalo 5:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 4:3 (1:0 po s.n.)
Edmonton – Winnipeg 3:2 (kon.) | San Jose – Pittsburgh 5:0 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 3:5 (kon.)
Florida – Calgary 0:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Calgary Flames
Neděle 01.03.2020, 22:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Cam Talbot (CGY) – %ús 100.0
    2. Johnny Gaudreau (CGY) – 1+1
    3. Mark Giordano (CGY) – 0+3 (00:34:02)
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    David Rittich (CGY) – odchytal 00:00, 0 zákroků, 0 og, %ús 00.0
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 37:28.
    Zblokované střely – 16:10.
    Vyloučení – 2:3.
    Využití přesilovek 0/3 – 1/2.
    Vhazování – 25:24.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Calgary, které svého soupeře porazilo poměrem 3:0. Finální zlom přišel hned v úvodu třetí třetiny, kdy se hostující celek dostal do tříbrankového vedení, což vydrželo až do konce zápasu. Florida měla i v poslední periodě celkem velké problémy s překonáním obrany soupeře, brankář Talbot nakonec ani jednou neinkasoval, čisté konto je tak třešničkou na dortu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Již nám nějakou tu dobu běží poslední minuta tohoto zápasu. Florida se ještě pokusila o jednu z posledních útočných výpadů, avšak ten kontaktní branku nepřinesl.
     
    57:50
    Dnešní utkání se spíše jen dohrává. Plameny se snaží neudělat žádnou fatální chybu, která by domácí vrátila zpět do zápasu. Zatím to nevypadá na další změnu skóre.
     
    56:30
    Nahozením směrem na branku to zkoušel Stillman, jenomže trefil jednoho z obětavých protihráčů. Calgary opět zavezlo puk na druhou stranu, kde se ho ujal Yandle.
     
    55:08
    Hodně prostoru měl na rozehrávku domácí Ekblad, který nakonec velice přesně rozehrál na hokejku Vatrana, jehož bekhendová nahrávka pouze proletěla k mantinelu.
     
    54:18
    Po pravém křídle se dostal do útočného pásma domácí Hoffman, který o něj přišel. Na pomoc mu sice přispěchal Haula, avšak ani on se k ohrožení branky nedostal.
     
    53:11
    Calgary hraje v posledních minutách zkušeně, s pukem se totiž drží daleko od své branky. Druhá lajna navíc nasbírala další cenné vteřinky za brankou Montembeaulta.
     
    52:08
    Do protiútoku se pokoušel dostat domácí Vatrano, který si ale neporadil s nepřesnou nahrávkou od Stralmana. Florida má opět problémy s přechodem do útoku.
     
    51:17
    U levého hrazení se k puku dostal Pysyk, který ho dotlačil za branku soupeře. Tam došlo k odehrání kotouče do ochranné sítě, je tu další komerční přestávka.
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá přesně deset minut. Panteři v krátkém časovém sledu několikrát ohrozili branku soupeře, avšak brankář Talbot pokaždé odolal.
     
    49:04
    Floridě se ani tato přesilová hra zrovna moc nedaří. Až nyní se konečně dostala k pohledné kombinaci, k zakončení se prodral Stralman, který trefil protihráče. Snížení měl přesto na své holi Hoffman, který od pravého kruhu trefil přesouvajícího se Talbota do lapačky.
     
    48:11
    Už se hraje celkem dlouhou dobu bez přerušení, ihned poté se dá očekávat komerční přestávka. Florida směrem dopředu tápe, hosté předvádějí dobrou obrannou činnost.
     
    47:12
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Matthew Tkachuk – 2 min., hákování).
     
    47:05
    Před modrou čárou se povedlo zachytit poskakující kotouč Yandlovi, který ho ovšem poslal pouze do brusle napadajícího protihráče, jenž ho vyvezl do bezpečí.
     
    46:09
    Florida se vypořádala také s další ofenzivní snahou soupeře, načež se na druhou stranu dostával Dadonov, který ovšem nedokázal proskočit kolem protihráčů.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 7. J. Gaudreau (E. Lindholm, Giordano), 24. Lucic (D. Ryan, Giordano), 42. Brodie (Giordano, J. Gaudreau)


    Florida Panthers: Montembeault (Bobrovskij) – Yandle (A), Matheson, Ekblad (A), Weegar, Strälman, Stillman – Dadonov (C), Barkov, Huberdeau – Acciari, Haula, Hoffman – Pysyk, Wallmark, Vatrano – Connolly, Toninato, Sceviour.
    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Brodie (C), Giordano, R. Andersson, Hanifin, E. Gustafsson, Forbort – E. Lindholm (A), Monahan, J. Gaudreau – M. Tkachuk (A), Backlund, Mangiapane – Dubé, D. Ryan, Lucic – Rieder, Jankowski, S. Bennett.

    Rozhodčí: Dwyer, MacDougall – Kovachik, Tobias
    bahis siteleri