Florida – Calgary 0:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 5:3 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.)
Anaheim – New Jersey 0:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
12:1 (3:1, 6:0, 3:0)
HC Slavia Praha
Pondělí 02.03.2020, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga - o pořadí v play-off • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Prší, prší Budvárek, line se arénou z úst domácích fanoušků. A bodejť by ne! Svěřenci Václava Prospala k tomu dlai pádný důvod. Výkon, který se jen tak nevidí. V soupeřově síti nakonec skončilo dohromady dvanáct branek! (20:06:09)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    René Vydarený to zkusil od modré čáry. Jeho pokus Michajlov stihl vyrazit mimo nebezpečí. Následně se ale k hostujícímu gólmanovi kotouč vrátil a tentokrát končí ve výstroji. Násleudje tedy vhazování.
     
    58:32
    Zápas už se nyní bude zřejmě jen dohrávat. Motor má puk ve svém držení, ale niakm se s ním již nežene.
    57:57 Radek PROKEŠ - 12:1
     
    57:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Což k tomu říct! Jsme svědky dvanácté branky! Albert Michnáč posunul kotouč přesně mezi oba kruhy. Z těchto místo jej pak do horního růžku dopravil Radek Prokeš. Asistence: Albert Michnáč, Zdeněk Doležal.
     
    56:13
    Martin Beránek dostal přihrávku na pravý kruh, odkud zkusil své střelecké štěstí. Michajlov ale včas zaklekl a Beránkův pokus bezpečně uschoval někde mezi na své hrudi.
     
    55:10
    Martin Novák si našel střeleckou pozici, když si najel zhruba někam mezi oba kruhy. Odtud pak vyslal ze své hole dělovku na vzdálenější tyč, ovšem tu jen těsně netrefil.
     
    54:39
    Jakub Suchánek nastřelil kotouč na slávistickou branku už ze středního kruhu. Michajlov se nenechal nachytat a jeho pokus drží bezpečně ve výstroji. Po komerční přestávce se tak bude vhazovat v domácím útočném pásmu.
     
    53:31
    Raška se vrací zpět na ledovou plochu, rovnou se zapojuje do obranné činnosti svého celku.
     
    52:43
    Václav Veber měl kotouč na své holi, načež ho směřoval na spoluhráče někam mezi oba kruhy. Tam ho ale ani jeden ze slávistů nesebral a nedostal se tím pádem do střelecké pozice.
     
    51:38
    Tomáš Šmerha dostal nabito na modrou čáru a vyslal poměrně zajímavou střelu. Ta byla sice razantní, nicméně ji scházela potřebná přenost. Klouček mohl být v klidu.
     
    50:54
    Roman Přikryl se hnal pro kotouč, který směřoval na slávistického brankáře. Michajlov ho nakonec jen tak tak stihl rozehrát z doshau českobudějovického útočníka.
     
    49:29
    Na dnešní utkání si do Budvar arény našlo cestu 5 764 diváků.
     
    48:31
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min. + osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odpyká Adam Raška.
     
    48:31
    Robin Všetečka zůstal ležet na ledové ploše. Zatím se nezvedá a je u něj celá jeho formace, která mu pomáhá na brusle. Snad bude hostující útočník v pořádku.
     
    47:40
    Vít Christov se hnal do zakončení, měl poměrně dobrou rychlost, ale jeho zakončení skončilo jen na výražečce slávistického brankáře, který si připisuje úspěšný zákrok.
     
    46:47
    Nyní se hraje především ve středním pásmu. Motor má kotouč na svých holích a snaží se přejít do pásma. Uvidíme, zda se mu to povede, nebo už ze svého útočného snažení trochu ubere.
    44:22 Jakub SUCHÁNEK - 11:1

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 10. Raška I (Z. Doležal, Vydarený), 12. Vydarený (Venkrbec, Babka), 15. Z. Doležal (Vydarený, R. Přikryl), 22. Karabáček (M. Novák), 26. Plášil (Karabáček, Gilbert), 27. Raška I (Z. Doležal, Lytvynov), 28. Babka (Suchánek, Prokeš), 30. Z. Doležal (Suchánek), 37. Raška I (Michnáč, Suchánek), 43. Raška I, 45. Suchánek (Venkrbec, Christov), 58. Prokeš (Michnáč, Z. Doležal) – 3. Kuťák


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Dvořák) – Plášil, Kachyňa, Vydarený, Suchánek, Lytvynov, Allen – Christov, Venkrbec, Beránek – M. Novák, Gilbert, Karabáček – Babka, Prokeš, Michnáč – Raška I, R. Přikryl, Z. Doležal.
    HC Slavia Praha: Michajlov (22.–30. Málek) – Hejda, J. Novák, Barák, Veber, T. Duda, Ryzák, Valík – Šmerha, Kubík, Bílek – J. Doležal, Vrdlovec, Šteiner – Vlček, Kuťák, M. Ondráček – Furch, Kubica, Všetečka.

    Rozhodčí: Wagner, Jaroš – Hejl, Podrazil

    Diváci: 5 764
    ocianews.com