NY Islanders – Montreal 2:6 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 7:3 (kon.)
Tampa – Boston 1:2 (kon.) | Winnipeg – Buffalo 3:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 1:2 (po pr.) | Chicago – Anaheim 6:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 3:0 (kon.)
San Jose – Toronto 5:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Středa 04.03.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga - o pořadí v play-off • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Čip se sirénou u mantielu sundal jednoho z domácích. Ten se zatím z ledu vůbec nezvedá. Strhla se hromadná bitka.
    59:02 Roman PŠURNÝ - 2:4
     
    59:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sešívaní ztratili puk ve vlastním pásmu tolikrát, že se k zakončení dostal ROMAN PŠURNÝ. Ten navíc dostal velké množství prostoru a Michajlova dokázal překonat. Asistence: Jiří Goiš.
    52:02 Filip KUŤÁK - 2:3
     
    52:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí snižují. Snížení na 2:3 obstrala domácím kombinace až do prázdné branky. Bílek už sám byl ve velmi dobré pozici, nakonec ale puk poslal na FILIPA KUŤÁKA, který měl před sebou prázdnou branku. Slavia pokračuje v klasické přesilovce. Asistence: Vítězslav Bílek a Daniel Vrdlovec.
     
    51:35
    Šance pro Slavii. Ta si zahraje téměř minutu v pěti proti třem. Na trestnou musí Berger – sekání.
     
    50:28
    Přerov hrál v šesti. Slavia si zahraje přesilovku, na trestné sedí Ryšavý.
     
    43:26
    Naopak po první akci hostů zvedá sudí ruku vzhůru. Kohúta posílají sudí za držení na dvě minuty na trestnou. To se moc nelíbí domácím fanouškům, kteří volali po faulu už v předchozí situaci na druhé straně kluziště.
    39:42 Radek ČÍP - 1:3
     
    39:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté jsou v přesilovkách neomylní. Z pravého kruhu pálil RADEK ČÍP, jehož ránu ještě pravděpodobně jeden z domácích tečoval. Asistence: Jaroslav Moučka a Mikuláš Zbořil.
     
    39:06
    Záhy ale přichází komplikace pro sešívané. Ondráček musí na trestnou – za zásah do oblasti hlavy a krku inkasuje kromě menšího trestu i osobní „desítku“.
    38:04 Filip VLČEK - 1:2
     
    38:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní snižují. David Šteiner vyslal nenápadnou střelu po zemi. Klimeš ji vyrazil betonem jen do míst, kde operoval osamocený FILIP VLČEK. Pro něj už nebyl problém dorazit kotouč do odkryté části sítě. Asistence: David Šteiner a Adam Kubík.
     
    33:31
    Slavia bude znovu hrát v přesilovce. Dvořák si odsedí menší trest za krosček.
    30:30 Filip DVOŘÁK - 0:2
     
    30:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov ukazuje domácím, jak se mají využívat přesilové hry. Opět v roli asistenta řádil Roman Pšurný. Ten přenechal v prostoru pravého kruhu puk FILIPOVI DVOŘÁKOVI, který vypálil po zemi. Michajlov nestihl zareagovat. Asistence: Roman Pšurný a Jiří Krisl.
     
    29:18
    Další přesilovka pro Přerov. Šteiner pyká za hákování.
    28:51 Jakub KUBEŠ - 0:1
     
    28:51
    Přerov právě vstřelil branku!
    První branku zápasu obstarali hosté. JAKUB KUBEŠ dostal na levé straně pásma hodně prostoru. To nezůstalo bez povšimnutí Romana Pšurného, který na jeho hokejku nasměroval kotouč. Kubeš měl dost času na zamíření a dokázal Michajlova propálit ránou nad lapačku. Asistence: Roman Pšurný a Filip Dvořák.
     
    27:55
    Veber inaksuje měnší trest za hákování. Přerov v první přesilovce.
     
    27:38
    Kubica byl blízko první brance. V přečíslení už svou střelou překonal brankáře Klimeše. Jeho rána ale zamířila jen do tyčky.
     
    24:55
    Slavia znovu v přesilové hře. Forman si odsedí dvě minuty za krosček.
     
    15:32
    Nakonec se do šance dostali hosté. Ti ujeli do přečíslení dva na jednoho. Číp se rozhodl vzít zakončení na sebe. Přestože jeho střela nebyla vůbec špatná, skončila jen v lapačce brankáře.
     
    13:40
    Změnit zatím nepříliš aktaktivní obraz hry se v přesilové hře pokusí sešívaní. Šnajnar vyhodil nedovolneně kotouč mimo hrací plochu a už sedí na trestné.
     
    05:19
    Ryšavý zachytil kotouč v útočném pásmu. Puk se následně dostal až k Süssovi před brankovištěm, který tak měl dobrou šanci překonat Michajlova. Neuspěl ani nadvakrát.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 39. Vlček (Šteiner, Kubík), 53. Kuťák (Bílek, Vrdlovec) – 29. Kubeš (Pšurný, F. Dvořák), 31. F. Dvořák (Pšurný, Krisl), 40. Číp (Moučka, Zbořil), 60. Pšurný (Goiš)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Šorf) – Hejda, J. Novák, Barák, Veber, T. Duda, Ryzák, Valík – J. Doležal, Vrdlovec, Bílek – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – Vlček, Kubík, Šteiner – Kubica, Kohút, Jar. Brož.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimonů) – Krisl, Kubeš, Weinhold, Zbořil, Šnajnar, Forman – Berger, Pšurný, F. Dvořák – Moučka, Hejcman, Číp – Goiš, M. Kratochvil, Š. Kratochvil – Matěj Svoboda, Süss, Ryšavý.

    Rozhodčí: Grech, Jechoutek – Coubal, Kokrment
    ocianews.com