Štrasburk – PSG 0:0 (odl.) | Angers – Nantes 2:0 (kon.) | Dijon – Toulouse 2:1 (kon.)
Méty – Nîmes 2:1 (kon.) | Nice – Monaco 2:1 (kon.) | Remeš – Brest 1:0 (kon.)
konec
FC Méty
2:1 (1:0)
Nîmes Olympique
Sobota 07.03.2020, 20:00 • Stade Saint-Symphorien, Mety • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že jsme sledovali velice napínavý duel, se loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního večera. (21:59:21)
     
    Sledovali jsme velmi zajímavé střetnutí, který bylo pro oba kluby důležité. Domácí celek duel ovládl a znovu trochu poodskočil boji o záchranu v Ligue 1. Naopak Olympique bude dál bojovat o příslušnost v nejvyšší francouzské soutěži.

    Pojďme ale po stopách zápasu, Méty byly v prvním poločase lepším týmem a také jej ovládly. Ovšem po změně stran Nîmes srovnalo a chvíli se hrála opravdu vyrovnaná partie. Jenomže domácí hráči více chtěli, převzali otěže duelu zpátky a také rozhodli.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Času už je velmi málo! Olympique se pokusil o dlouhý nákop, který obrana odehrála do bezpečných míst. Do vypršení času zbývá asi dvacet vteřin.
     
    90+3
    Nîmes nemá čas vymýšlet, a tak vyslalo další nákop na hranici šestnáctky. Balon se obraně podařilo prodloužit k brankáři, který ještě malou chvíli pozdržel dění na travnaté ploše.
     
    90+2
    Hraje se na polovině hostujícího mužstva, kde byla k vidění nepřesná přihrávka hráče ve vínovém. Hra se rychle přesunula, ale pokus ze strany hranice šestnáctky si pohlídal Alexandr Úkíddžá.
     
    90+1
    Čtvrtý rozhodčí už v rukách drží tabuli, na které ukazuje, že se bude hrát ještě dlouhých pět minut.
     
    90
    Nebezpečný centr letěl před branku domácího mužstva, ovšem před dotírajícím soupeřem balon odehrál Fabien Centonze, jenž jej poslal za postranní lajnu.
     
    89
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Gaëtan Paquiez, přichází Kévin Denkey.
     
    88
    Matthieu Udol je u balonu a hráči ve vínových dresech nikam spěchat nebudou. navíc již jmenovaný hráč vybojoval další autové vhazování.
     
    86
    Až s velkým opožděním je odpískán ofsajd, ve kterém se ocitl Thierry Ambrose. Hostující tým si pak počínal velice zbrkle a míč dlouhým nákopem vrátil Métám.
     
    85
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Habib Maïga, přichází Victorien Angban.
     
    85
    Na hrací ploše zůstal sedět Habib Maïga, kterého berou křeče. Domácí hráč si ihned řekl o střídání, které opravdu bleskově přišlo.
     
    84
    Olympique už nemá na co čekat a žene se za vyrovnáním. Dva pokusy zpoza šestnáctky byly odvráceny. Následně Nîmes rozehrávalo roh, jenomže obrana soupeře byla znovu pozorná.
     
    83
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Farid Boulaya, přichází Adama Traoré II.
    81. John BOYE - 2:1
     
    81
    Méty právě vstřelily branku!
    Na tribunách propukla euforie, když se Méty po rohovém kopu vrátily do vedení! Farid Boulaya poslal centr na první tyč, kde jej prodloužil Habib Maïga. Celou akci dokonal na hranici malého vápna JOHN BOYE, který zamířil do bližšího horního rohu. Asistence: Habib Maïga.
     
    80
    Olympique se pokusil o dlouhý nákop, který úspěch neslavil. Domácí obránce si situaci tělem pohlídal a pustil balon mimo hrací plochu.
     
    80
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Yassine Benrahou, přichází Theo Valls.

    Michal Luxa

    Branky: 7. Nguette (Centonze), 81. Boye (Maïga) – 49. Deaux (Benrahou)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:11.
    FC Méty: Úkíddžá – Centonze, Bronn, Boye (C), Udol – Maïga (85. Angban), N'Doram, Pajot – Nguette (75. Ambrose), Niane, Boulaya (83. Adama Traoré II).
    Náhradníci: Delecroix – Ambrose, Angban, Delaine, Fofana, Adama Traoré II, Yade.

    Nîmes Olympique: Bernardoni – Paquiez (89. Denkey), Landre, P. Martinez, Ripart (C) – Deaux, Sarr – Ferhat, Benrahou (80. Valls), Koné (65. Philippoteaux) – Roux.
    Náhradníci: Dias – Alakouch, Denkey, Fomba, Miguel, Philippoteaux, Valls.

    Rozhodčí: Buquet – Debart, Pacelli
    bahis siteleri