Štrasburk – PSG 0:0 (odl.) | Angers – Nantes 2:0 (kon.) | Dijon – Toulouse 2:1 (kon.)
Méty – Nîmes 2:1 (kon.) | Nice – Monaco 2:1 (kon.) | Remeš – Brest 1:0 (kon.)
odloženo
RC Štrasburk
0:0 (-:-)
Paris Saint-Germain
Sobota 07.03.2020, 17:30 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Kvůli epidemii koronaviru byl odložen sobotní zápas francouzské ligy mezi Štrasburkem a Paris St. Germain. (00:19:45)
     
    Paris Saint-Germain FC

    Fotbalisté Paris Saint-Germain pochopitelně vévodí francouzské nejvyšší soutěži, přičemž na druhou Marseille mají v tuto chvíli dvanáctibodový náskok, což se v případě vítězství klidně může opět navýšit. Pařížané v letošním ročníku přišli o body pouze v pěti případech, pouze třikrát se jednalo o hořkost porážky. Paris Saint-Germain naposledy přišlo o body v půlce února, od té doby se mu povedlo zvládnout dva ligové zápasy. Hostující tým tohoto zápasu totiž nejprve po divoké přestřelce dokázal porazit Bordeaux, v minulém kole si pro změnu vyšlápl na Dijon, který na domácím stadionu porazil výsledkem 4:0.
     
    RC Štrasburk

    Fotbalisté Štrasburku také v tomto ligovém ročníku podávají celkem sympatické výkony, které v současné době zaručují desátou pozici tabulky, což znamená přesný prostředek. Štrasburk má na svém kontě osmatřicet bodů, navíc na pátý Lyon v tuto chvíli ztrácí pouhé dva body, což by se v případě vítězství klidně dalo smazat. Štrasburk z posledních tří ligových duelů dokázal uhrát pouze dva body, na dvanáctou výhru tak čeká už necelý měsíc. Domácí celek tohoto zápasu však v minulém kole pocítil hořkost porážky, neboť na hřišti Montpellier pocítil hořkost porážky poměrem 0:3.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Francouzská Ligue 1 má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi RC Štrasburk a Paris Saint-Germain FC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Suchý

    Branky:


    RC Štrasburk:
    Paris Saint-Germain:
    thejrc.org