New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
po s.n. (3:0)
HC ZUBR Přerov
4:3 (2:1, 0:0, 1:2 - 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 07.03.2020, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga - o pořadí v play-off • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Roman PŠURNÝ - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC ZUBR Přerov! Za Zubry proměnili všichni tři exekutoři, to hosté Klimeše nepřekonvali ani jednou! V nájezdech rozhodl ROMAN PŠURNÝ!
    59:37 Tomáš KUDĚLKA - 3:3
     
    59:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A obrovská radost propuká rovněž v sektoru Vsetína, kterému se vabank v šesti vyplatil! Hosté obsadili pásmo a puk se dostal na hokejku TOMÁŠE KUDĚLKY, proti kterému se Klimeš stihl přesunout, puk se však otřel o jeho rameno a zaplul do sítě! Asistence: Ondřej Slováček.
    57:23 Martin RYŠAVÝ - 3:2
     
    57:23
    Přerov právě vstřelil branku!
    Obrovská radost propuká v přerovské MEO Aréně, Zubři jdou 157 vteřin před třetí sirénou rychle zpátky do vedení! A co víc, MARTIN RYŠAVÝ, který v minulém kole mezi muži debutoval, se postaral o svou první branku! Bláhu prostřelil z hranice levého kruhu, jenž puk neudržel a ten se tak doklouzal za brankovou čáru! Asistence: Jaroslav Moučka, Darek Hejcman.
    53:45 Radim KUCHARCZYK - 2:2
     
    53:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté uspěli na buly a je srovnáno! Na ránu Slováčka od modré dokázal Klimeš zareagovat pouze betonem a k odraženému puku se tak dostal RADIM KUCHARCZYK, jenž se zblízka nemýlil! Asistence: Ondřej Slováček.
    12:54 Radek JEŘÁBEK - 2:1
     
    12:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ke gólu se ale zničehonic dostávají hosté a ti tak snižují! Před Klimešem nebyl dostatečně pokrytý RADEK JEŘÁBEK, k němuž se odrazil puk a zakončení proti přerovskému brankáři, který byl v krkolomné pozici, neměl těžké. Asistence: Antonín Pechanec, David Březina.
    08:58 Martin WEINHOLD - 2:0
     
    08:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na sklonku deváté minuty přerovští hokejisté přidávají druhou branku! Skvěle sehraný protiútok Zubři ozdobili přesnými přihrávkami a rovněž přesným zakončením MARTINA WEINHOLDA z osy hřiště! Moučka si mimojiné připisuje druhou gólovou nahrávku! Asistence: Jaroslav Moučka, Šimon Kratochvil.
    06:09 Matouš KRATOCHVIL - 1:0
     
    06:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři otevírají skóre a po šesti minutách hry se dostávají do vedení! Moučka obkroužil pásmo podél mantinelu a předložil puk k modré čáře MATOUŠI KRATOCHVILOVI, jehož střela zápěstím propadla za Bláhova záda! Asistence: Jaroslav Moučka.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 7. M. Kratochvil (Moučka), 9. Weinhold (Moučka, Š. Kratochvil), 58. Ryšavý (Moučka, Hejcman), rozh. náj. Pšurný – 13. Jeřábek (Pechanec, Březina), 54. Kucharczyk (Slováček), 60. Kudělka (Slováček)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Sebastián Gorčík (VSE)
    1:0   Roman Pšurný (PRE)
    2. série:
    1:0   Martin Procházka (VSE)
    2:0   Jakub Kubeš (PRE)
    3. série:
    2:0   David Březina (VSE)
    3:0   Lukáš Forman (PRE)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimonů) – Kubeš, Krisl (C), Weinhold, Zbořil (A), Šnajnar, Forman – Berger, Pšurný (A), F. Dvořák – Moučka, Hejcman, Ryšavý – Goiš, M. Kratochvil, Š. Kratochvil – Matěj Svoboda, Süss.
    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Sachr) – Slováček, Kudělka, Smetana, Teper, Jeřábek, Hryciow – Jonák, R. Vlach, Gorčík – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, Kucharczyk, Karafiát – Hořanský, L. Volf, Vítek – Šilhavý.

    Rozhodčí: Dědek, Fiala – Bartek, Hranoš
    thejrc.org