Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.) | San Jose – Ottawa 1:2 (po pr.) | Boston – Tampa 3:5 (kon.)
Florida – Montreal 4:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 4:6 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 3:1 (kon.)
Edmonton – Columbus 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 2:6 (kon.) | Detroit – Tampa 5:4 (2:1 po s.n.)
konec
Florida Panthers
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Montreal Canadiens
Neděle 08.03.2020, 01:00 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Chris Driedger (FLA) 33 zák., 1 gól, 97,1%
    2. Lucas Wallmark (FLA) 1+0
    3. MacKenzie Weegar (FLA) 1+0 (03:58:34)
     
    Statistiky: Střely na bránu: 32-34; Zablokované střely: 15-13; Vhazování: 59%-41%; Hity: 20-26; Přesilové hry: 0/3-0/3; Trestné minuty: 6-6.
    Panthers doma po osmi porážkách za sebou konečně zvítězili
     
    Hokejisté Floridy porazili ve velice vyrovnaném střetnutí Montreal, do jehož sítě se dnes postupně trefili Lucas Wallmark, MacKenzie Weegar a hvězdný Jonathan Huberdeau. Za hosty už pouze snižoval Jake Evans. Legendární Roberto Luongo tedy mohl být po vyřazení dresu spokojený, protože jeho bývalý tým dnes zvítězil a získal tak důležité dva body v boji o playoff. Konečný stav tedy zní. Florida Panthers 4 Montreal Canadiens 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
    58:06 Mike HOFFMAN - 4:1
     
    58:06
    Florida právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN vybojoval puk na pravé straně obranného pásma a z otočky ho po ledě poslal do prázdné brány! Skóre je 4:1. Bez asistence.
     
    57:22
    Charlie Lindgren zamířil na střídačku a Montreal teď zkouší vykřesat naději při hře bez brankáře!
     
    56:35
    Frank Vatrano dostal na levém křídle přihrávku na paty bruslí a ocitl se v postavení mimo hru, po kterém bude následovat vhazování v neutrální zóně hrací plochy.
     
    55:46
    Erik Haula si najel před bránu na nádhernou přihrávku z pravého křídla a jeho střela zápěstím poté těsně minula vzdálenější pravý horní roh. To byla dobrá příležitost.
     
    55:30
    Shea Weber na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho prudká střela s příklepem mířila na bránu, jenže Chris Driedger byl připravený a zasáhl vyrážečkou.
     
    55:01
    Jeff Petry se snažil prosadit na pravém křídle, jenže kotouč byl přizvednut mimo ledovou plochu již ve středním pásmu. Jeden z fanoušků si odnese suvenýr.
     
    54:16
    Chris Driedger si pohlídal prostor u své pravé tyče brány a pokus z blízkosti zmrazil pod lapačkou. Po zákroku brankáře Floridy následuje komerční přestávka.
     
    53:29
    Aleksander Barkov využil zpětné přihrávky a na levém křídle vypálil bez přípravy od hrazení, jeho ostrá rána s příklepem ale minula bližší levý horní roh brány hostí.
     
    52:41
    Jordan Weal nahodil puk z pravého křídla na vzdálenější levou tyč, jeden z jeho spoluhráčů se ale do zakončení nedostal a následná střela pak skončila v ochranné síti.
     
    52:03
    Canadiens vystřelili od modré čáry a jejich následná táhlá střela skončila v lapačce Chrise Driedgera, který přerušil hru. Následuje krátká komerční přestávka.
     
    50:12
    Colton Sceviour se nyní dostal do zakončení na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho bekhendová střela skončila na vyrážečce gólmana Charlieho Lindgrena.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 31. Wallmark (Acciari, Ekblad), 41. Weegar (Ekblad, Vatrano), 45. Huberdeau (Haula, Hoffman), 59. Hoffman – 49. Evans


    Florida Panthers: Driedger (Montembeault) – Ekblad (A), Weegar, Strälman, Stillman, Matheson, Yandle (A) – Dadonov, Barkov (C), Huberdeau – Vatrano, Haula, Hoffman – Connolly, Wallmark, Toninato – Pysyk, Acciari, Sceviour. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    Montreal Canadiens: Ch. Lindgren (Price) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Kulak, Folin, Ouellet – Gallagher (A), Danault, Lehkonen – Armia, Suzuki, Hudon – Weal, Domi, Byron (A) – Weise, Evans, Vejdemo. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Eric Furlatt, Steve Kozari. Čároví: Devin Berg, Pierre Racicot

    Diváci: 17873
    bahis siteleri