Chicago – San Jose 6:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:2 (kon.)
zrušeno
HC Sparta Praha
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 12.03.2020, 17:30 • Malá sportovní hala, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 23. kolo
Partner:
     
    Výkonný výbor Českého hokeje dnes rozhodl o okamžitém ukončení extraligy dorostu! (13:10:38)
     
    Dnešní duel se v Malé sportovní hale odehraje bez přítomnosti diváků kvůli úternímu nařízení Bezpečnostní rady státu. Textový přenos zde na Onlajnech by však měl proběhnout dle plánu, o nic důležitého nepřijdete.
     
    Forma obou celků není úplně nejlepší. Sparťané vyhráli jen dvě z poslední šesti střetnutí, hráči Komety zase sobotní výhrou nad Kladnem ukončili čtyři zápasy dlouhou šňůru porážek. V prvním vzájemném souboji v aktuální sezóně mimochodem uspěli právě domácí, kteří si v polovině ledna z DRFG areny odvezli dva body po výsledku 4:3 po samostatných nájezdech.
     
    Ani dvě kola před koncem nadstavbové části ještě není v nejvyšší soutěži o lecčems rozhodnuto. Sparta i Kometa sice už mají jistou účast v play-off, z jaké pozice do něj ale vstoupí není jasné. Osmí domácí se v případě tříbodové výhry mohou ještě posunout o příčku výš, zatímco porážkou by dnes riskovali pád na desáté místo. Pozice Brna je oproti tomu relativně stabilní: na čtrnácté Oceláře ztrácí pět bodů, zatímco na šestnácté Piráty z Chomutova má identicky velký náskok.
     
    Příjemný podvečer z Prahy! Extraligové čtvrtfinále mezi Spartou a Kometou bylo včera odloženo na začátek dubna, souboj mezi dorostenci obou celků by se ale dnes měl v Bubeneči odehrát dle plánu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Branky a nahrávky:


    HC Sparta Praha:
    HC Kometa Brno:
    thejrc.org