Slovácko – Olomouc 0:0 (kon.) | Jablonec – Zlín 1:0 (kon.) | Příbram – Ostrava 0:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 0:1 (kon.)
konec
FK Příbram
0:0 (0:0)
FC Baník Ostrava
Úterý 26.05.2020, 18:00 • Na Litavce, Příbram • FORTUNA:LIGA • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Oba týmy po přestávce otočily hru a toužily po vítězství, o kterém na straně hostů mohli rozhodnout Milan Baroš a Tomáš Smola, jenže Martin Melichar zůstal nepřekonán, stejně jako na opačné straně Jan Laštůvka. Zejména po přestávce jsme sledovali velice atraktivní utkání, takže se konečným výsledkem nenechte zmást. Konečný výsledek. 1.FK Příbram 0 FC Baník Ostrava 0. (19:55:28)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Do šestnáctky hostujícího týmu z Ostravy přilétly v rychlém sledu dva nebezpečné centry, centr z levé a poté pravé strany byl ale odvrácen, a tak už dnešní zápas nic nenabídne.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 3 minuty.
     
    90
    Dominik Kříž se pustil do kříže s Milanem Barošem v blízkosti středového kruhu a oba dva byli potrestáni žlutou kartou.
     
    89
    Adam Jánoš nádherně odcentroval z pravého křídla a na přední tyči hlavičkoval nebezpečně střídající Tomáš Smola, Martin Melichar ale dokázal pokus holohlavého útočníka Baníku skvěle zastavit!
     
    88
    Adam Jánoš skvěle vyhodnotil situaci a dlouhý diagonální pas z levé strany hřiště na vzdálenější pravé tyči sklepával pod sebe, domácí ovšem dokázali míč odvrátit. Nebezpečná situace.
     
    87
    Matěj Polidar spěchal na levém křídle za prudkou kolmou přihrávkou, jenže byl skvěle pokryt Jakubem Pokorným, který míč zkušeně přikryl tělem a nechal ho dojít na odkop od brány.
     
    85
    Příbram dostala Ostravu pod tlak a obléhala její pokutové území do té doby, než do šestnáctky přišla nepřesná kolmá přihrávka, která po odrazu od jednoho z hráčů Příbrami skončila v zámezí.
    Fanoušci Ostravy podporují svůj tým i za plotem stadionu
     
    84
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Dominik Kříž.
     
    82
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Ondřej Šašinka, přichází Tomáš Smola.
     
    82
    Stefan Vilotić se ocitl po nádherné kombinační akci Příbrami na jeden dotyk a zpětné přihrávce Matěje Polidara ve slibné střelecké pozici, jenže se k zakončení na levé straně šestnáctky neodhodlal a zbytečně přihrával pod sebe, což mělo za následek, že míč skončil na kopačce ostravských fotbalistů.
     
    80
    Tlak svěřenců Luboše Kozla začíná nabírat na obrátkách a obrana Příbrami se začíná ocitat pod stále větším a větším tlakem. Na hostech je vidět obrovská chuť zvítězit a vytěžit tři body.
     
    78
    Martin Melichar musel po rohovém kopu zasahovat znovu, tentokrát se ovšem jednalo o jednodušší situaci, během které míč vyboxoval do dostatečné vzdálenosti od brány.
    77. Nepříjemnou Stronatiho hlavičku Melichar vyrazil mimo bránu
     
    77
    Další obrovská šance Baníku, kterou měl tentokrát na svědomí Patrizio Stronati! Jiří Fleišman na pravé straně hřiště rozehrál rohový kop a na přední tyči hlavičkoval do prázdné brány Patrizio Stronati, Martin Melichar ovšem vytáhl senzační reflexivní zákrok, kterým míč vyrazil na další rohový kop.
     
    76
    Na Litavce stále trvá bezbrankový stav, po přestávce však sledujeme velice atraktivní fotbal. Gól začíná viset čím dál více ve vzduchu.
     
    74
    Rohový kop Příbrami žádné nebezpečí nepřinesl a Lukáš Pazdera navíc viděl za útočný faul žlutou kartu.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   56. Kingue (PRI), 74. Pazdera (PRI), 90. Kříž (PRI) – 19. D. Buchta (OVA), 37. Jirásek (OVA), 90. Baroš (OVA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:4.
    FK Příbram: Melichar – Nový, Dramé, Kingue, Antwi (72. Pinc) – Tregler (62. Soldát) – Polidar, Jan Rezek (C), Zorvan (84. Kříž), Kvída (46. Pazdera) – Slepička (62. Díl).
    Náhradníci: Kočí – Pazdera, Kříž, Pinc, Soldát, Šimek, Díl.

    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Jánoš, J. Pokorný, Stronati, Fleišman (C) – Kaloč, Jirásek – D. Buchta (62. Lalkovič), Kuzmanović (70. Baroš), de Azevedo (62. Reiter) – O. Šašinka (82. Smola).
    Náhradníci: Budinský – Fillo, Smola, Lalkovič, Svozil, Baroš, Reiter.

    Rozhodčí: Emanuel Marek. Asistenti: Dan Vodrážka, Tomáš Batík. Čtvrtý rozhodčí: Ondřej Cieslar
    ocianews.com