Hertha – Augsburg 2:0 (kon.) | Mohuč – Hoffenheim 0:1 (kon.) | Schalke – W. Brémy 0:1 (kon.)
Wolfsburg – Frankfurt 1:2 (kon.) | Bayern – Düsseldorf 5:0 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
0:1 (0:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 30.05.2020, 15:30 • OPEL ARENA, Mohuč • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec přeci jenom nabídlo jedinou branku, o kterou se postaral Hoffenheim, který tak ukořistil všechny tři body. Průběh druhého poločasu byl sice jednoznačně v režii domácích, jenomže Mohuč nedokázala vyrovnat. Domácí si ve druhém dějství moc brankových příležitostí nevypracovali, vyrovnávací trefu sice vstřelili, jenomže ta nebyla uznána kvůli faulu. Hoffenheim se v závěru zápasu dostal pod menší tlak, avšak nakonec udržel čisté konto, což vedlo k zisku plného počtu bodů. (17:22:00)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 16:7. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:14.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Mohuč si během nastaveného času vypracovala rohový kop. Ten sice úspěšný nebyl, přesto budeme sledovat další roh. Dočkají se domácí vyrovnání?
     
    90+2
    Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Müller, který prudce odkop na opačnou polovinu. Tam si Samassékou pomohl hokejovým zákrokem.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Mohuč i nadále herně tápe, na případné vyrovnání bude mít ještě nastavený čas. Očekávat se dají tři, čtyři minutky.
     
    87
    Geiger se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do útočného výpadu. Sám navíc obstaral autové vhazování z levé strany, kde spolupracoval s Beierem.
     
    86
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Christoph Baumgartner, přichází Dennis Geiger.
     
    85
    Baumann si navíc připsal další snadnou práci, neboť vyběhl ze svého teritoria, kde se nacházel opuštěný hrací předmět. Ihned poté jsme sledovali odkop.
     
    84
    Koundého nahrávka směřovala do přehuštěného prostoru, kde se vynořil jeho kolega Onisiwo. Hoffenheim se ovšem bleskově dostal zpět k šestnáctce.
     
    83
    Ten se rozhodl podpořit také výborně chytající Baumann, kterému se povedlo sevřít poskakující míč do svých rukavicích. TSG málem zahrozilo z protiútoku.
     
    82
    Vstoupili jsme do závěrečné desetiminutovky. Mohuč se sice neustále nachází s míčem na útočné polovině, jenomže hostující obrana předvádí skvělý výkon.
     
    81
    Hoffenheim měl k dispozic rohový kop z pravé strany, který rozehrál Rudy. Nejednalo se o vůbec špatnou rozehrávku, Bebou ovšem neodhadl dráhu dopadu míče.
     
    80
    Domácí obrana se otevřela, čehož se pokoušel využít Beier. Ten se nakonec protlačil až k zakončení pravou nohou, se kterým si brankář Müller dokázal poradit.
     
    79
    Střídající Szalai nedokázal ustát souboj u středového kruhu, Posch si ovšem za svůj nedovolený zákrok žlutou kartu nevysloužil. Domácí rychle rozehráli.
     
    78
    Hostující tým se trochu stáhl ke svému pokutovému území, kde to na sebe zkoušel vzít křídelník Brosinski. Ten ovšem narazil do protihráče, roh z toho nebude.
     
    77
    Málem to bylo o dvě branky! Zničehonic se do zajímavé šance dostal Beier, který se dostal až před brankáře Müllera, jenž zakročil levou nohou.
     
    76
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Robin Quaison, přichází Ádám Szalai.
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Leonardo Barreiro, přichází Pierre Malong Kunde.

    David Suchý

    Branky: 43. Bebou (Samassékou)

    Karty:   14. Baku (MAI), 19. Bruma (MAI), 43. Boëtius (MAI), 44. Barreiro (MAI) – 12. Bogarde (HOF), 18. Samassékou (HOF), 31. Rudy (HOF)

    Neproměněná penalta: 27. Zuber (HOF), brankář F. Müller zneškodnil


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 16:7. Rohy: 10:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:14.
    1. FSV Mohuč 05: F. Müller – Baku, Bruma, Hack (46. Brosinski), Niakhaté (C) – Barreiro (76. Malong Kunde), E. Fernandes – Awoniyi, Boëtius (46. Onisiwo), Quaison (76. Szalai) – Mateta (46. Öztunali).
    Náhradníci: Dahmen – Brosinski, Aaron Martín, Či Tong-won, Szalai, Öztunali, Onisiwo, Mwene, Malong Kunde.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Nordtveit, S. Posch, Bogarde (46. Akpoguma), Skov – Rudy, Samassékou – Zuber (46. Bičakčić), Baumgartner (86. Geiger), Bruun Larsen (37. Bebou) – Dabbur (72. Beier).
    Náhradníci: Pentke – Bebou, Akpoguma, Bičakčić, Beier, Elmkies, Geiger, Ribeiro.

    Rozhodčí: Stegemann – Pickel, Kempkes
    thejrc.org