Liberec – Ostrava 0:0 (kon.) | Karviná – Mladá Boleslav 2:2 (kon.) | Teplice – Příbram 4:0 (kon.)
Bohemians 1905 – Jablonec 3:0 (kon.) | Opava – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Slovácko – Sparta 0:2 (kon.)
Slavia – Zlín 1:0 (kon.) | Olomouc – Plzeň 0:1 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
0:2 (0:0)
AC Sparta Praha
Neděle 14.06.2020, 17:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště • FORTUNA:LIGA • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Slovácko nakonec prohrává se Spartou 0:2. Sparta rozhodla o svém vítězství ve druhé půli, když kouč Kotal poslal Tetteha s Karlssonem a hned byla v útočné fázi nebezpečná. Po centru Vindheima, který byl po přihrávce Kangy na hranici střílel Karlsson, Vindheim byl ve správný čas na správném místě a slabou tečí poslal míč za záda Porcala. Před tím spálil obrovskou šanci Jan Navrátil. Druhou branku přidal po brejku dorážející do prázdné branky Kanga. Slovácko sice dřelo, mělo v utkání šance, které neproměnilo, Sparta byla efektivnějším mužstvem. Nakonec Slovácku patří v tabulce devátá pozice a Spartě třetí. Modrobílí se střetnou s Bohemkou a budou začínat na svém hřišti příští neděli. Sparta bude pokračovat duely s týmy, které se umístily v první šestce. (19:05:01)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Tetteh se ocitl v nastavení v ofsajdu. Slovácko rozehrává, ale sudí její akci zastavil, protože viděl faul Marečka na Trávníka.
     
    90+2
    Reinberk přihrál na nabíhajícího Kadlece, který hledal na penaltě stojícího Dvořáka, ale dobře obrana Sparty včas zasáhla.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Rozhodčí Franěk viděl faul na Štetinu a pražský celek bude rozehrávat ze své poloviny.
     
    88
    Utkání se blíží ke svému konci. Podle aktuální tabulky bude hrát Slovácko v prostřední skupině s Bohemians 1905 a bude začít na domácí půdě. Sparta se posune dnešní výhrou na třetí místo v tabulce.
     
    86
    Slovácko se snaží vstřelit kontatní branku, Jurečka posunul míč na hranici vápna na Jurošku, ten mu balon vrátil, Jurečka chtěl hned vystřelit, ale byl u něj sparťanský hráč, který mu to nedovolil.
     
    84
    U postranní čáry si zahrával s ohněm brankář Porcal, kterému se snažil sebrat míč Tetteh, nakonec stačil balon odehrát do zámezí.
     
    81
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Josef Divíšek a Tomáš Zajíc, přicházejí Petr Reinberk a Václav Jurečka.
     
    80
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Bořek Dočkal, přichází Michal Trávník.
    79. Guélor KANGA - 0:2
     
    79
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zajíc nechtěně přihrál do brejku Sparty. Vindheim posunul míč do vápna Tettehovi, který se snažil obehrát Daníčka, nakonec vystřelil, balon se odrazil od Daníčka přímo k GUELOROVI KANGOVI, který doklepl míč do prázdné branky.
     
    74
    Havlík centroval do vápna, balon se k němu odrazil a obloučkem našel v pokutovém území Zajíce, jenž přihrával do druhé vlny, Matěj Hanousek ale balon srazil na roh.
     
    73
    Sáček od brankové lajny centroval na malé vápno, ale tam byl jen brankář Porcal, který balon v klidu stáhl do náruče.
     
    72
    Před tím vybojoval balon před pokutovým územím Zajíc , který jej posunul doprava, nákop Havlíka na Jurošku, jenž jej špatně zpracoval u brankové čáry, a balon tak opustil hřiště.
     
    71
    Druhé střídání Slovácka. Jana Navrátila vyměnil Michal Kohút.
     
    69
    Windheim centroval z pravé strany, do centru se položil Tetteh, který to zkusil akrobaticky přes hlavu, ale branku Slovácka netrefil.
     
    68
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Daniel Mareček.

    Tomáš Kučera

    Branky: 65. Vindheim (Moberg Karlsson), 79. Kanga

    Karty:   61. Divíšek (SLO) – 26. Sáček (SPA)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:3. Rohy: 1:6.
    1.FC Slovácko: Porcal – Juroška, Mich. Kadlec, V. Daníček (C), Divíšek (81. Reinberk) – Navrátil (71. Kohút), Sadílek (68. Mareček), Kalabiška, Havlík – P. Dvořák – Zajíc (81. Jurečka).
    Náhradníci: Nemrava – Kohút, Jurečka, Mareček, Šimko, Reinberk.

    AC Sparta Praha: Heča – Sáček, Costa, Štetina, Matěj Hanousek – Hložek (63. Vindheim), L. Krejčí, Dočkal (C) (80. Trávník), Karabec (63. Kanga), M. Frýdek (46. Moberg Karlsson) – Drchal (46. Tetteh).
    Náhradníci: Nita – Trávník, Moberg Karlsson, Tetteh, Mandjeck, Vindheim, Kanga.

    Rozhodčí: P. Franěk – M. Vlček, M. Flimmel

    Diváci: 300
    bahis siteleri