Norwich – West Ham 0:4 (kon.) | Watford – Newcastle 2:1 (kon.) | Liverpool – Burnley 1:1 (kon.)
Sheffield Utd. – Chelsea 3:0 (kon.) | Brighton – Manchester City 0:5 (kon.)
konec
Brighton & Hove Albion
0:5 (0:2)
Manchester City
Sobota 11.07.2020, 21:00 • Amex Stadium, Falmer • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:53:23)
     
    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 3:12. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 5:3.
     
    Je konec! Manchester City si dnes s chutí zastřílel a poráží Brighton vysoko 5:0. Hosté využili prakticky první vyloženou šanci, když se prosadil Raheem Sterling! Následně mohl přidat další branku Mendy, jenže trefil jen boční síť. Poté přišly velké chvíle Gabriela Jesuse. Brazilský útočník nejprve napálil břevno, poté naservíroval míč Mahrízovi, který se na listinu střelců také nezapsal, ale ve 44. minutě už Jesus doklepl míč po rohovém kopu do sítě. Krátce po změně stran přidali branku Sterling s Bernardem Silvou a o osudu duelu bylo prakticky rozhodnuto. Gólovou tečku za dnešním duelu napsal v 81. minutě Sterling, který dovršil hattrick.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Také střídající Zinčenko si ještě užil míč na levé straně hrací plochy, ale ani on nedokázal procedit přihrávku do pokutového území. Domácí už čekají na závěrečný hvizd.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Kyle Walker ještě táhl akci Manchesteru City na pravé straně, ale tentokrát odevzdal míč nepřesnou přihrávkou na hranici velkého vápna.
     
    89
    Sterling tentokrát dokonce vypomohl spoluhráčům na vlastní polovině. Autor hattricku následně potáhl míč na hranici velkého vápna, ale nedokázal uvolnit Davida Silvu.
     
    88
    Bernardo znovu kouzlil na levé straně, jenže zpětnou přihrávkou našel jen Bissoumu, který mu vrátil přihrávku do ofsajdu. Tato akce shrnula ofenzivní činnost Brightonu v dnešním souboji.
     
    87
    Bernardo doběhl přihrávku na levou stranu, odkud odcentroval do pokutového území, ale osamocený Neal Maupay neměl proti přesile obránců šanci.
     
    86
    Zinčenko odcentroval z levé strany na malé vápno, kde číhali hned tři fotbalisté v černém, ale ani jeden z nich nakonec nedokázal zakončit.
     
    85
    Bernardo sice dopravil míč do sítě, ale vzrušení bylo zbytečné. Dlouho před jeho kopem mu hlavní rozhodčí odpískal prohřešek proti pravidlům.
     
    84
    Rijád Mahríz obdržel od Sterlinga přihrávku do pokutového území, srovnal si míč na pravačce, ale dělovkou znovu trefil jen boční síť!
     
    83
    Přichází také první žlutá karta! Za zbytečný skluz na stopera Citizens ji vidí Yves Bissouma.
    81. Raheem STERLING - 0:5
     
    81
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Pátý hřebíček do rakve domácího mužstva! RAHEEM STERLING zvládl neskutečné kousky s míčem v pokutovém území, upadl a jako ležící hráč hlavou překonal domácího brankáře! Sterling si tak připisuje hattrick!
     
    81
    Neal Maupay ustál souboj se stopery Manchesteru City a dokázal přiklepnout míč na levou stranu. Domácí fotbalisté už sbírají poslední špetky sil.
     
    80
    Bernardo Silva dnes hraje opravdu povedené utkání. Portugalský šikula má široký akční radius a distribuuje jednu přesnou přihrávku za druhou.
     
    79
    Rijád Mahríz si naběhl na krásný oblouček Davida Silvy, rovnal si míč na levačku, ale z ostrého úhlu už trefil jen boční síť!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 21. Sterling (Jesus), 44. Jesus (Rodri), 53. Sterling (Mahríz), 56. B. Silva (Jesus), 81. Sterling

    Karty:   83. Bissouma (BRN)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 3:12. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 5:3.
    Brighton & Hove Albion: Ryan – Montoya (59. Lamptey), Webster, Dunk (C), Bernardo – Bissouma, D. Pröpper (59. D. Stephens) – Groß (78. Burn), Mooy, Trossard (69. Džahánbachš) – Connolly (59. Maupay).
    Náhradníci: Button – Burn, Duffy, Džahánbachš, Mac Alister, Lamptey, Maupay, G. Murray, D. Stephens.

    Manchester City: Ederson – Walker, García (72. Stones), Laporte, B. Mendy (64. Zinčenko) – De Bruyne (C) (64. D. Silva), Rodri (72. Fernandinho), B. Silva – Mahríz, Jesus (64. Foden), Sterling.
    Náhradníci: Carson – Doyle, Fernandinho, Foden, Otamendi, Palmer, D. Silva, Stones, Zinčenko.

    Rozhodčí: Scott – Smart, Eaton
    bahis siteleri