Norwich – West Ham 0:4 (kon.) | Watford – Newcastle 2:1 (kon.) | Liverpool – Burnley 1:1 (kon.)
Sheffield Utd. – Chelsea 3:0 (kon.) | Brighton – Manchester City 0:5 (kon.)
konec
Sheffield United
3:0 (2:0)
Chelsea FC
Sobota 11.07.2020, 18:30 • Bramall Lane • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou utkání 35. kola anglické Premier League, v němž Sheffield United porazil favorizovanou Chelsea překvapivě hladce 3:0. Blues měli po většinu času balón na svých kopačkách, ale soupeř jim udělil obrovskou lekci z produktivity. Do vedení poslal Blades v 18. minutě prvním ligovým gólem David McGoldrick, jenž dorážel míč do odkryté brány. Na rozdíl dvou branek zvýšil o čtvrt hodiny později Oliver McBurnie, jenž hlavičkoval úplně sám na malém vápně. Konečnou podobu výsledku dal svým druhým zásahem David McGoldrick, útočník tentokráte využil mizerného obranného zákroku Rüdigera.

    Svěřenci kouče Wildera se díky vítězství vyhoupli na šestou pozici, která by jim zajišťovala účast ve skupinách Evropské ligy. Chelsea zůstává čtvrté, ale to se všechno může změnit v neděli, respektive v pondělí, kdy ji má šanci přeskočit jak Leicester, tak i Manchester United.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:30:47)
     
    Držení míče: 24 % : 76 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:6.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na Willianův centr do přehuštěného prostoru naskakoval Kurt Zouma. Nejvýše však vyskočil John Egan, kulatý nesmysl následně opustil domácí pokutové území.
     
    90+2
    Ještě uvidíme zřejmě poslední standardní situaci v utkání. Vybojoval ji Callum Hudson-Odoi, který udělal kličku a následně byl podražen.
     
    90+1
    Fotbalisté Sheffielu byli blízko čtvrtému gólu, ale útočnou akci zbytečně překombinovali. Nahrávka Norwooda na McGoldricka byla navíc, útočník byl ve velkém úhlu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Marcos Alonso si navedl míč na hranici šestnáctky, zleva pak přetáhl centr na Azpilicuetu. Jeho zpětná střílená nahrávka skončila v moci gólmana.
     
    88
    Svěřenci trenéra Lamparda rozehráli na krátko. Jorginho už chtěl posílat pas do šestnáctky, ale rozmyslel si to, neboť tam neměl žádného spoluhráče.
     
    87
    Střet těsně za polovinou hřiště skončil hvizdem hlavního rozhodčího. Loktem si v souboji pomohl středopolař Ben Osborn.
     
    86
    Kepa vyběhl proti dlouhému odkopu Osborna k postranní čáře, aby mohl rychle rozehrát autové vhazování. Hodil balón Rüdigerovi, jenž spěchá na útočnou polovinu.
     
    85
    Mladý anglický forward začal hýřit aktivitou pozdě. Nyní chtěl obalamutit Phila Jagielku, avšak ten ukázal bohaté zkušenosti, přízemní pokus soka zblokoval.
     
    84
    César Azpilicueta udělal úspěšnou kličku Stevensovi a kousek od rohového praporku vyslal pas na hlavu Abrahama, i s touto střelou ale Henderson neměl žádnou práci.
     
    83
    Blues si přihrávají kolem středového kruhu, možná budou chtít alespoň smazat nulu v kolonce vstřelených gólů. Narážečku mezi Willianem a Loftusem-Cheekem přečetl Osborn.
     
    82
    Rozloženou Chelsea mohl definitivně dorazit střídající Lys Mousset. Francouzský forward ovšem v samostatném úniku lobem přes brankáře minul bránu!
     
    81
    Dean Henderson musel být v pozoru, jelikož po centru z pravé strany hlavičkoval mezi tři tyče Giroud. Jenže přímo na střed, gólman schoval míč v rukavicích.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Sheffield United potvrzuje výbornou formu, série neporazitelnosti dneškem poskočí na číslo čtyři.
     
    78
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Ross Barkley, přichází Ruben Loftus-Cheek.
    77. David MCGOLDRICK - 3:0

    Milan Huppert

    Branky: 18. McGoldrick, 33. McBurnie (Stevens), 77. McGoldrick

    Karty:   3. Baldock (SHU)


    Držení míče: 24 % : 76 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:6.
    Sheffield United: D. Henderson – Basham (68. Jagielka), Egan, O'Connell – Baldock, S. Berge (63. Lundstram), Norwood (C), Osborn, Stevens – McBurnie (63. Mousset), McGoldrick.
    Náhradníci: Moore – Sharp, Mousset, Jagielka, Rodwell, Robinson, Lundstram, R. Živković, L. Freeman.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – R. James (75. Hudson-Odoi), Christensen (46. Rüdiger), K. Zouma, Azpilicueta (C) – Barkley (78. Loftus-Cheek), Jorginho, Mount (46. M. Alonso) – Willian, T. Abraham, Pulisic (66. Giroud).
    Náhradníci: Caballero – Rüdiger, Giroud, Hudson-Odoi, Kovačić, M. Alonso, Batshuayi, Loftus-Cheek, Bate.

    Rozhodčí: Marriner – West, Cann
    bahis siteleri