Eibar – Valladolid 3:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Leganés 0:2 (kon.) | Barcelona – Osasuna 1:2 (kon.)
Real Betis – Alavés 1:2 (kon.) | Celta Vigo – Levante 2:3 (kon.) | Getafe – Atlético 0:2 (kon.)
Mallorca – Granada 1:2 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 2:1 (kon.) | Real Sociedad – Sevilla 0:0 (kon.)
Valencia – Espanyol 1:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
0:0 (0:0)
Sevilla FC
Čtvrtek 16.07.2020, 21:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělská LaLiga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že branky jsme se nedočkali, se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc. (23:03:20)
     
    Bojovné utkání mezi San Sebastian a Sevillou skončilo bezbrankovou remízou, nebezpečnějším celkem ale byli domácí borci. Ti zahodili minimálně tři velké příležitosti, a tak v nastavení mohl přijít trest, jenž nedokonal Munir (Sevilla).

    Při pohledu na tabulku zjistíme, že v souboji o třetí pozici ztrácí Sevilla dva body na Atlético Madrird. Naopak San Sebastian poskočilo na šestou příčku, když pod sebe dostalo Getafe.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Ander Barrenetxea (Real Sociedad) je dalším hráčem, který si prohlédl žlutý kartónek! Domácí hráč totiž objal soupeře zezadu, čímž si vykoledoval potrestání.
     
    90+5
    Hostující mužstvo drží balon, jenomže velmi daleko od soupeřovy brány. Dnešní střetnutí týmů z horní poloviny tabulky vypadá na plichtu.
     
    90+3
    Sevilla mohla rozhodnou v nastavení! Luuk de Jong po zisku míče pelášil na polovinu soupeře, kde vyzval k rozhodnutí spoluhráče. Munir postupoval zpravé části vápna sám na brankáře, který vytáhl klíčový zákrok zápasu.
     
    90+2
    Ve druhé minutě nastavení si Alexander Isak obhodil posledního bránícího hráče, ovšem Sergi Gómez si počínal obratně a situaci zachránil.
     
    90+1
    Teprve druhým potrestaným hráčem je Éver Banega (Sevilla), který šel do nebezpečného skluzu, v němž trefil Nacha Monreala.
     
    90
    Poslední minuta normální hrací doby je realitou. Sevilla měla balon, ale znovu o něj přišla a musela se rychle vracet. Jenomže San Sebastian už nikam nespěchá, asi je s bodem spokojeno.
     
    88
    Hostující celek vybojoval faul na levé straně hrací plochy. O rozehrání volného kopu se postaral Éver Banega, který výborně kroutil míč na zadní tyč. Jenomže žádný z hráčů v černém dresu se k balonu nedostal, a tak se bude kopat pouze od branky domácího týmu.
     
    87
    Sevilla se dál tlačí ze vítězným gólem, ale zastavila ji nepřesnost v rozehrávce. Hostující celek ztrácí cenné body v boji o třetí místo, jelikož Atlético Madrid vede na půdě Getafe.
     
    85
    San Sebastian odevzdalo míč zpátky k nohám soupeře, tohle může být hodně zrádné. Hostující celek disponuje šikovnými hráči, kteří mohou rozhodnout i v nastavení.
     
    84
    Hostující celek se nadechuje k závěrečnému tlaku, ovšem opět se jedná o postupnou akci. Sevilla se bude jen těžko prosazovat, protože obrana soupeře funguje na jedničku.
     
    84
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Júsuf Nasjrí, přichází Luuk de Jong.
     
    82
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Joseba Zaldúa, přichází Andoni Gorosabel.
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Mikel Merino, přichází Ander Barrenetxea.
     
    81
    Alexander Isak se proháčkoval až na hranici šestnáctky, kde míč předal na Williana Josého. Jeho pokus letěl kousek vedle levé tyče, to je škody.
     
    80
    Pokračujeme poslední desetiminutovkou! Real Sociedad by si dnes zasloužil více zvítězit, ovšem fotbal není o zásluhách, nýbrž o gólech.
     
    78
    Hlavní rozhodčí znovu přerušuje hru, aby se hráči mohli občerstvit. Před námi je závěrečná pasáž utkání a my stále čekáme na vstřelený gól, ke kterému mělo blíže San Sebastian.
     
    77
    Na levé straně šestnáctky se přes soupeře uvolnil Mikel Merino, kterému se povedlo vystřelit. Balon z jeho kopačky letěl doprostřed branky, kde byl připravený Jasín Bunú.

    Michal Luxa

    Branky:

    Karty:   90+6. Barrenetxea (RSC) – 45+1. Koundé (SEV), 90+1. Banega (SEV)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:14.
    Real Sociedad San Sebastian: Moyà – Zaldúa (82. Gorosabel), D. Llorente, Le Normand, Muñoz (46. Monreal) – Portugués (67. Isak), Zubimendi, Zubeldia, Merino (82. Barrenetxea) – Oyarzabal, José.
    Náhradníci: Remiro – Gorosabel, Zurutuza, Lobete, Barrenetxea, Ödegaard, Monreal, Isak, J. Pacheco, Djouahra, Aranbarri, Roberto López.

    Sevilla FC: Bunú – Navas, Koundé, Sergi Gómez, Reguilón – Jordán (75. Munir), Gudelj, Ó. Torres (61. Ocampos) – Suso (74. Fernando), Nasjrí (84. L. de Jong), F. Vázquez (61. Banega).
    Náhradníci: Díaz, Pastor – Pérez, Munir, Ocampos, Lara, Diego Carlos, Genaro, L. de Jong, Fernando, Rony Lopes, Banega.

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, Álvarez
    bahis siteleri