Fulham – Aston Villa 0:3 (kon.) | Liverpool – Arsenal 3:1 (kon.)
konec
Fulham FC
0:3 (0:2)
Aston Villa FC
Pondělí 28.09.2020, 18:45 • Craven Cottage, Londýn • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Aston Villy, která svého soupeře porazila výsledkem 3:0. Villans vstoupili i do druhého poločasu velice dobře, neboť se jim v jeho samotném úvodu povedlo navýšit svůj náskok. Fulham vzápětí reagoval kontaktní brankou, která ovšem kvůli útočnému faulu Mitroviće neplatila. Fulham se nakonec do konce zápasu nezmohl ani na jednu branku, střelecky aktivní byl zejména již zmiňovaný Mitrović, který dnes vyprodukoval snad sedm střeleckých pokusů. Aston Villa si však tříbrankové vedení pohlídala až do konce.
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:13. (20:41:26)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Fulham se v závěru tohoto zápasu dostal k rohovému kopu, avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Pokračovat se bude dalším autovým vhazováním hostů.
     
    90+1
    K parádní střele se rozhodl domácí Bryan, jehož zakončení nakonec dopadlo pouze na břevno. Fulham byl hodně blizoučko ke kontaktní brance. Zároveň hned dvě žluté karty, pro domácího Kamaru a hostujícího Mingse.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, zcela určitě se bude ještě nastavovat. Fulham však zcela určitě na bodový zisk nedosáhne.
     
    87
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Douglas Luiz, přichází Marvelous Nakamba.
     
    87
    Mings si i tentokráte našel prostor k hlavičce, přičemž mířil pod břevno domácí branky. Aréola si po dlouhé době připsal zákrok, následovat bude rohový kop.
     
    86
    Celkem dost prostoru měl před sebou Kebano, který rovněž trefil pouze protihráče před sebou. Následný protiútok hostů skončil hraničním zákrokem Reama.
     
    85
    Nakonec z toho byl rohový kop pro Villans. Po něm jsme sledovali centr z kopačky Konsy, kterému se povedlo najít Luize, jenž se ale nacházel v jasném ofsajdu.
     
    84
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Trézéguet, přichází Bertrand Traoré.
     
    83
    Grealishova standardka se nakonec snesla až na kopačku Trézégueta, který to ihned zkoušel směrem na branku. Obětavým zákrokem ovšem zakročil Ream.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá závěrečná desetiminutovka, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Martínez si přichystal další odkop, kterým opět hledal Watkinse.
     
    81
    O provedení autového vhazování se v tomto případu postaral Bryan, kterému se ke spolupráci nabídl Cairney, jehož bezmyšlenkovitý odkop skončil u brankáře.
     
    80
    Snad pět soubojů bylo k vidění na obranné polovině Villans. Hlavní sudí jako nedovolený posoudil ten od Cavaleira, který zezadu poslal k zemi unikajícího McGinna.
     
    79
    Aréola na jistotu rozehrál po zemi na vedle stojícího Reama, který ještě přeposlal na svého obranného kolegu Odoie. Aston Villa aktivně napadá rozehrávku.
     
    78
    Střídání v týmu Fulham FC: ze hřiště odchází Bobby Decordova-Reid, přichází Neeskens Kebano.

    David Suchý

    Branky: 4. Grealish (J. McGinn), 15. Hourihane (J. McGinn), 48. Mings (Hourihane)

    Karty:   11. Decordova-Reid (FHM), 23. Cairney (FHM), 45+3. Bryan (FHM), 47. Odoi (FHM), 68. Le Marchand (FHM), 90+1. Kamara (FHM) – 11. Targett (ASV), 59. J. McGinn (ASV), 90+1. Mings (ASV)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:13.
    Fulham FC: Aréola – Odoi, Ream, M. Hector (58. Le Marchand) – Tete (39. Kamara), Anguissa, Cairney (C), Bryan – Cavaleiro, A. Mitrović, Decordova-Reid (78. Kebano).
    Náhradníci: Rodák – Kebano, Kamara, Knockaert, Le Marchand, Onomah, A. Robinson.

    Aston Villa FC: E. Martínez – Cash, Konsa, Mings, Targett – Hourihane (77. Ramsey), Douglas Luiz (87. Nakamba), J. McGinn – Trézéguet (84. B. Traoré), Watkins, Grealish (C).
    Náhradníci: Steer – A. Almuhammadí, Davis, Nakamba, Ramsey, B. Traoré, Hause.

    Rozhodčí: Attwell – Long, Davies
    ocianews.com