Jekatěrinburg – Jaroslavl 1:0 (po pr.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 0:3 (kon.) | Čeljabinsk – N.Novgorod 4:1 (kon.)
Ufa – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Jokerit – Viťaz 0:0 (odl.) | Minsk – Riga 3:0 (kon.)
Soči – Barys 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Omsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Kunlun 1:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Středa 28.10.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Andrej Nestrašil (MET) 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:34 (17:18:15)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 32:20
    Zblokované střely – 8:11.
    Vyloučení – 2:4.
    Využití přesilovek 0/4 – 1/2.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Sibiru, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 3:0. V poslední periodě jsme znovu sledovali celkem vyrovnanou podívanou, která nám nakonec nabídla branku až v samotném závěru. Metallurg ovšem výrazně přidal na aktivitě, přičemž si dokázal vypracovat několik slibných šancí, avšak Säteri přeci jenom udržel čisté konto. Sibir totiž v tomto duelu předvedl dobrý výkon směrem dozadu, Metallurg se tak nezmohl ani na jeden přesný zásah!
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Michail Romajev – 2 min., podrážení).
    59:36 Mikael RUOHOMAA - 0:3
     
    59:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! K volnému puku se totiž dostal hostující MIKAEL RUOHOMAA, který ho dokázal poslat do prázdné branky.
    Asistence: Juuso Puustinen.
     
    59:10
    Domácí formace se usadila v útočném pásmu, jenomže k žádnému zakončení se stále ještě nedostala.
     
    58:10
    Metallurg to zkouší v šesti!
     
    57:30
    Domácí celek se znovu nastěhoval do pásma soupeře, kde jsme sledovali celkem nebezpečné zakončení z hokejky Jakovleva, který ovšem trefil pouze brankáře.
     
    56:17
    Po delší době musel zasahovat také domácí brankář Nosov, nicméně se nejednalo o nic extra složitého. Sannikov sice pálil po zemi, avšak nikterak razantně.
     
    55:04
    Do případného protiútoku se pokoušel vystartovat Šarov, který byl zastaven u opačné modré čáry. Tentýž hráč se málem dostal do protiútoku, vše skončilo ofsajdem.
     
    54:13
    Na modré čáře převzal nahrávku talentovaný Lammikko, který navíc kotouč ustrážil před napadajícím protihráčem. Poté v brankovišti Sibiru vznikl závar, hosté však včas odpálili!
     
    53:11
    Zadovka měla na modré čáře najít Zemčonoka, který se po puku natahoval, avšak na něj přeci jenom nedosáhl. Novosibirsk tak dostal hrací předmět do bezpečí.
     
    52:25
    Hra musela být znovu přerušena, což si vyžádalo prostor pro poslední komerční přestávku tohoto zápasu. Nyní sledujeme další taktické pokyny obou lodivodů.
     
    51:51
    Vyloučení v týmu HC Sibir Novosibirsk (Jaroslav Chabarov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:11
    Domácí Chlystov dokázal u zadního mantinelu oklamat hned dva dotírající protihráče, které poslal na druhou stranu. To domácímu celku umožnilo kloudně založit akci.
     
    50:00
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, Novosibirsk i nadále vede o dvě branky. Metallurg ovšem přidal na aktivitě, své šance si dokázal připravit.
     
    49:12
    Hezká souhra Sibiru nakonec přinesla vyloženou šanci pro Šarova, který se dostal až před brankáře, jenomže bekhendové zakončení poslal vedle branky.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 15. Milovzorov (Šarov), 21. Milovzorov (Jokipakka, O. Li), 60. Ruohomaa (Puustinen)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (37. Nosov) – Nikolajev, J. Jakovlev (A), Zemčonok, Va. Antipin, N. Chlystov, Krochalev, Sjomin, Menšikov (A) – S. Plotnikov, Prochorkin, Košelev – Pesonen, J. Platonov, Čibisov (C) – Mozjakin, A. Nestrašil, Beck – Varjagan, Několenko, Lammikko.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasotkin) – Chochlov, Gurkin, Jermakov, Jokipakka, Timašov, J. Chabarov, Jefremov, Ilja Morozov – Milovzorov (A), Romancev, O. Li – Puustinen, Ruohomaa, Šarov – Sannikov, V. Komarov, N. Korotkov – Romajev, Sajustov (A), Česalin (C).

    Rozhodčí: Fatejev, Ščenjov – Galimov, Golovljov

    Diváci: 1250
    bahis siteleri