Warriors Brno – Technika Brno 0:0 (odl.) | Havlíčkův Brod – Kralupy n. Vltavou 2:3 (po pr.) | Ústí n/L – Kobra 4:8 (kon.)
Vsetín – Poruba 2011 3:4 (1:2 po s.n.) | HK MD Šumperk – Přerov 0:5 (kon.)
po prodl.
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:0, 1:2, 1:0 - 0:1)
HK Kralupy nad Vltavou
Pátek 25.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Partner:
     
    V Kotlině je dobojováno! Hosté po týdnu v Havlíčkově Brodě znovu vyhráli, když jim v prodloužení vystřelil bonusový bod po hezké individuální akci David Bradáček. Děkuji vám za pozornost, přeji vám hezký zbytek pátečního večera a příjemně prožitý prodloužený víkend. Zítra se vám z Kotliny ozvou u onlajnu moji kolegové při komentování havlíčkobrodského A-mužstva, které na domácím ledě přivítá Klatovy. Na shledanou! (19:49:33)
     
    Konec zápasu.
     
    63:06
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Obrovský tlak Kralup, kdy brankář Vácha předvedl několik parádních zákroků, nakonec vyústil v branku a vítězství modrobílých! Kotouč uzmul za brodskou bránou DAVID BRADÁČEK a udělal to úžasně. Bleskově obkroužil Váchovu svatyni a kotouč zametl k přední tyčce dřív, než se tam jinak skvěle chytající gólman domácích stihl přesunout! Hosté získali bonusový druhý bod! Bez asistence.
     
    62:39
    Útočník Havlíčkova Brodu neustál ve velké rychlosti svůj průnik a vletěl do brány soupeře, která byla vychýlena ze svého předepsaného postavení. Buly v pásmu hostů.
     
    61:57
    Domácí trestuhodně propadli a domácí jeli sami dva na Váchu! Kočí vzal zodpovědnost na sebe a tvrdou ranou orazítkoval břevno!
     
    61:27
    Kutlvašr se vymotal zpoza brány a vystřelil z těžkého úhlu k přední tyčce. Brankář Milec u ní však prostor dobře utěsnil a po dobrém zákroku přerušil hru.
     
    61:08
    Kalenský odvedl dobrou práci, když rozkmital své nohy na pravém křídle a zavezl puk až do útočného pásma. Hra je přerušena, buly v pásmu Kralup.
     
    60:50
    To se jim povedlo až teď.
     
    60:29
    Bruslaři zblokovali ránu od modré čáry, ale nedokázali vyhodit.
     
    60:15
    Hosté kombinují v útočném pásmu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Čeká nás pětiminutové prodloužení. Hosté mají k dispozici ještě 58 sekund přesilovky.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:58
    Těžké chvíle pro domácí! Němec z pravého kruhu o kousek přestřelil bránu a vzápětí Hájka vychytal skvěle betony brankář Vácha!
     
    59:40
    Nepřesná teč Kralup od modré čáry, hosté jsou stále v pásmu.
     
    59:30
    Hosté jsou v útočném pásmu.
     
    59:05
    Holenda chytře zavezl puk do útočného pásma a z úhlu prověřil střelou Milcovy betony.
     
    58:59
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pokorný – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:25
    Tutovka hostů, jež hlasitě volala po gólu! Trupl trochu zaváhal při bránění a unikl mu do úniku Hanousek. Zblízka pálil nad lapačku, ale brankář Vácha vystřihl fantastický semafor a neskutečně podržel v těžké chvíli svůj tým!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 25. Havel (Vranka, Pokorný), 54. Holenda (Pokorný) – 25. Hanousek (Kočí), 27. Kapoun (Němec), 64. Bradáček


    BK Havlíčkův Brod: Vácha (Petržílka) – Kutlvašr, Adam, Vranka, Trupl (C), Sapík – Košťál (A), Machovský, Pokorný, Mihulka, Pártl (A), Kalenský, Holenda, Havel, Mlejnek
    Trenér: Richard Cachnín

    HK Kralupy nad Vltavou: Milec (D. Náhončík) – Kapoun, Binko, Drozda, Šimůnek, Hájek, Kučera – Marek, Štibran (A), Stupka, Šiška, S. Náhončík, Šmíd, Němec, Kočí, Bradáček, Hanousek, Januška (C)
    Trenér: Josef Kaisr

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Pavel Kolář, Jan Kopecký
    thejrc.org