Havlíčkův Brod – Ústí n/L 5:4 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 4:3 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 1:6 (kon.)
Chrudim – Písek 0:0 (odl.) | Poruba 2011 – Přerov 3:6 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Kobra 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (1:1, 1:1, 3:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 27.09.2020, 12:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    Dnes je to ode mně vše, děkuji vám za pozornost a u dalšího hokeje z Kotliny se těším na počtenou. (14:27:16)
     
    Je konec utkání, které nabídlo zajímavou podívanou. Po dvě třetiny byl stav nerozhodný a ve třetí části se strhla přestřelka. Hosté dokázali zvrátit osud duelu na svoji stranu, ale Havlíčkův Brod svojí snahou nakonec získal všechny tři body. V závěru se o to postaral Tadeáš Holenda, jenž srazil Lvy půl minuty před koncem.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Aktivní Jan Macel vystřelil, ale jeho pokus od levého hrazení neměl potřebné parametry, takže je konec nadějí Slovanu na body.
     
    59:46
    Kmoch je na střídačce!
     
    59:33
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Poslední minuty přinášejí branky a domácí jsou blíže k vítězství! TADEÁŠ HOLENDA se prohnal obranou hostů jako velká voda. Štírek Bruslařů poslal kotouč k levé tyči Kmochovy branky! Asistence: Marian Havel a Patrik Pokorný.
     
    58:52
    Tobias Adam zavezl puk do pásma a Havlíčkobrodští operují v blízkosti brankáře hostů.
     
    58:22
    Hraje se ve velikém tempu a oba týmy chtějí rozhodnout. Avšak proti změně stavu jsou spolehliví Hynek Petržílka s Petrem Kmochem.
     
    56:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan našel ve svém repertoáru bleskovou odpověď! Brance předcházela zajímavá situace, když brankář Hynek Petržílka měl puk mezi betony. Rozhodčí následně přerušil hru, ale Ústečtí doklepli kotouč do branky. Jako poslední se dotkl puku ADAM JANOUŠEK. Rozhodčí po krátké poradě branku uznali! Asistence: Jan Macel.
     
    55:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Další zvrat v utkání a Kotlina je na nohou! Do útočného pásma si najel Jakub Košťál, který předložil kotouč DAVIDU MIHULKOVI, a ten trefil přesně k pravé tyči! Asistence: Jakub Košťál.
     
    55:44
    Oba týmy se snaží rozhodnout utkání a podle toho vypadají poslední střídání. Mužstva střídají jeden útok za druhým, ovšem koncovky jsou nepřesné.
     
    54:24
    Ladislav Průša si vzal moc velké sousto, když se pokusil projít přes obranný val avšak neúspěšně, hrají Havlíčkobrodští s kotoučem.
     
    53:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým vyrovnává stav zápasu a o drama je postaráno! DAVID MIHULKA jel s kotoučem na levé straně. Už to vypadalo, že bude nahrávat, ale útočník Havlíčkova Brodu dokázal překvapit Petra Kmocha, když mu procpal puk pod levým betonem! Asistence: Jakub Košťál a Václav Vranka.
     
    52:26
    Výběr z Kotliny je sice na kotouči, ale Lvi jsou poblíž svého gólmana a každý puk blokují. Stejně jako teď při pokusu Matěje Trupla.
     
    51:36
    Mohlo být vyrovnáno, ovšem Dominik Mlejnek ani nadvakrát nedokázal dostat puk za Petra Kmocha, kterému výrazně pomohla obrana!
     
    51:01
    Adam Janoušek projel celé pásma a střelou přes obránce se snažil překvapit Hynka Petržílku. Brankář Bruslařů byl pozorný a schoval puk do lapačky.
     
    Dnešní utkání sleduje 42 diváků.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 8. Mihulka (Sapík, Machovský), 28. Mlejnek (Mihulka, Adam), 54. Mihulka (Košťál, Vranka), 56. Mihulka (Košťál), 60. Holenda (Havel, Pokorný) – 10. Tůma (Šešina), 36. Šešina (Tot, Macel), 48. Tůma (Tot, Šešina), 57. Janoušek (Macel)


    BK Havlíčkův Brod: Petržílka (Kukeně) – Trupl (C), Sapík, Kutlvašr, Vranka, Adam – Holenda, Havel, Pokorný – Košťál (A), Pártl (A), Kalenský – Machovský, Mihulka, Mlejnek
    Trenér: Richard Cachnín

    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (Müller) – Šešina (C), Chlapec, Polata, Tomšík – Macek, Janoušek (A), Průša, Tůma (A), Macel, Čermák, Tot, Matloch, Prchal, Kušej, Koval, Hampl
    Trenér: Martin Šnajdr

    Rozhodčí: Marek Honza – Ondřej Polák, Matěj Krejčí

    Diváci: 42
    ocianews.com