Čeljabinsk – N.Novgorod 3:2 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 2:3 (0:3 po s.n.) | Kazaň – Magnitogorsk 2:3 (1:2 po s.n.)
Kunlun – Barys 0:3 (kon.) | Nižněkamsk – Čerepovec 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Viťaz 4:0 (kon.)
Jokerit – Chabarovsk 4:3 (po pr.) | Omsk – Ufa 1:2 (kon.) | Soči – Jekatěrinburg 0:3 (kon.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 2:3 (po pr.) | Riga – Minsk 1:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 25.02.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:16:41)
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hyka (CLJ) – 1+1, 3 střely, čas na ledě 19:10
    Lukáš Sedlák (CLJ) – 1+1, 4 střely, čas na ledě 19:15
     
    Střely na branku: 27 – 23
     
    Je konec! Traktor Čeljabinsk nakonec zvládl dnešní duel a poráží Torpedo Nižnij Novgorod 3:2. Hosté sice ve třetí části srovnali brankou Varnakova, ale domácí Traktor nepřestal hrát. Čeljabinsk přestál několik slibných akcí soupeře a udeřil v závěru utkání. Rozhodující branku vstřelil Lukáš Sedlák, který tak oslavil narozeniny.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Hostující brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Torpedo však potřebuje v závěru duelu hrát na opačné straně.
    59:07 Lukáš SEDLÁK - 3:2
     
    59:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v poslední minutě potřetí v utkání dostává do vedení a výrazně se přibližuje k triumfu v dnešním souboji! Přihrávku na pravou stranu útočného pásma dostal LUKÁŠ SEDLÁK a příklepem propálil brankáře! Asistence: Tomáš Hyka, Nick Bailen.
     
    58:29
    Vadim Pereskokov si sjel na přihrávku na levé křídlo, jenže důraznou stopku mu vystavila skála jménem Alexandr Tridčikov.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Jordan Szwarz si sjel na dlouhou přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže protečoval puk jen do prostoru, kam se stáhli zadáci Čeljabinsku.
     
    57:08
    Denis Bodrov objel branku hostujícího celku a přihrál na modrou čáru. Byvalcev ihned pálil příklepem, ale trafil obětavého Varnakova.
     
    56:26
    Pontus Åberg získal kotouč na levé straně obranného pásma a bekhendem puk poslal do pásma středního. Zatím je to velký boj.
     
    56:05
    Kirill Urakov si sjel na přihrávku před branku Traktoru, ale hlídku u něj drželi hned dva obránci v černém dresu, kteří mu nedali prostor.
     
    55:26
    Andrej Tichomirov si dal pozor na nahození ze středního pásma a schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    55:02
    Alexej Byvalcev se dostal do útočného pásma, kde se skvěle zbavil obránce, jenže jeho zakončení zápěstím skončilo vedle zadní tyčky.
     
    54:35
    Chris Wideman dostal nabito na modrou čáru, odkud bez váhání zakončil příklepem, jenže jeho ránu domácí brankář Fedotov ukryl do lapačky.
     
    54:05
    Tomáš Hyka dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže Kalinin byl v tomto případě příliš rychlý a přejel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    53:35
    Vjačeslav Osnovin se před brankou Torpeda natahoval po prudké přihrávce z levé strany, jenže pod tlakem si nedokázal seřídit mířidla.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 12. Hyka (Sedlák), 34. Byvalcev (Kalinin, Manuchov), 60. Sedlák (Hyka, Bailen) – 24. Čechovič (Ch. Wideman, Žafjarov), 47. Varnakov (Pajgin, Ch. Wideman)


    Traktor Čeljabinsk: Fedotov (Will) – Manuchov, Karpuchin, Bailen, Tělegin, S. Garejev, D. Bodrov, Ogurcov, Isajev – Åberg, Byvalcev, Kalinin – Hyka, Sedlák, Kravcov – Osnovin, D. Iljin, Gorjunov-Rolgizer – Tridčikov, Karlin, Podkorytov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Kočetkov) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Austin, Mišarin, Marin – Žafjarov, Miele, Čechovič – Terry, Der-Argučincev, Šenfeld – Gončaruk, Szwarz, Varnakov – Pereskokov, Belevič, Urakov.

    Rozhodčí: Ščenjov, Judakov – Antonov, Zacharov

    Diváci: 4189
    ocianews.com