Frýdek-M. – Sokolov 6:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
6:2 (3:1, 2:1, 1:0)
HC Baník Sokolov
Čtvrtek 25.02.2021, 17:00 • Frýdek-Místek, Hala Polárka • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (19:11:15)
     
    Střely na branku: 26 – 33
     
    Je dobojováno. Domácí ve třetí třetině přidali ještě jeden gól a měli čtyřbrankový náskok. Žádné drama ale nepřipustili a poté pohodlně dokráčeli za třemi body. Sokolovští se tak na dalekou cestu domů vydají bez zisku jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Ve vlastním oslabení se do akce dostali rysi a na pravé straně střílel Vojtěch Tomi, jenž ale nezkompletoval hattrick!
     
    59:30
    Domácí se dostali v obranném pásmu na kotouč a hned ho odpálili až před Jakuba Neužila. Šetří tak cenné vteřiny z oslabení.
     
    58:51
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Denis Kindl – 2 min., držení).
     
    58:28
    David Honzík zapsal další dobrý zákrok, když na něho mířila střela z pravého kruhu. Kotouč mají stále hosté a stále hrozí před domácím brankářem.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:30
    Hosté se snažili alespoň o korekci skóre, ale jejich útočná snaha byla neúspěšná a domácí se tak vrací před branku Jakuba Neužila.
     
    56:32
    Filip Haman našel odražený puk v obranném pásmu a hned ho zavážel do útočného teritoria. Tam ale zakročili hosté a rychle přenášejí hru před Davida Honzíka.
     
    55:17
    Na druhé straně se netrefil Vojtěch Kropáček a do další akce mohli jít opět rysi. Ale i jejich souhra nepřinesla ovoce. Na rozdíl od hostů to ale domácí hráče mrzet nemusí.
     
    54:27
    Michal Ramik se protáhl do útočného pásma, pohlídal si, aby nebyl v ofsajdovém postavení a poté poslal přihrávku na pravou stranu, ale tam neměl nikoho, kdo by mohl střílet.
     
    53:58
    Závar před brankou Sokolova, na Jakuba Neužila šly tři těžké střely, se kterými si však hostující brankář poradil a ukazuje kotouč v lapačce. Zároveň je hra přerušena.
     
    53:23
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    52:02
    Pěkně sehranou kombinaci, kde už napřahoval ke střele Vojtěch Tomi, nakonec pokazila hůl hostujícího hráče a puk míří až před Davida Honzíka.
     
    51:23
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Petr Přindiš – 2 min., sekání).
     
    50:25
    Jsme za polovinou třetí třetiny a domácí stále drží bezpečný odstup od Sokolova. Ten se ale nyní snažil v útočném pásmu, kde rozvinul slušnou akci, ale beci Frýdku-Místku si počínali dobře.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Tomi (Peterek, J. Adámek), 16. Repe (Martynek, Peterek), 16. Ramik (Stuchlík, Matiaško), 21. Mikulík (Šedivý, Husák), 28. Tomi (D. Kindl, R. Veselý), 48. Martynek (Klimša, D. Kindl) – 19. Vracovský (Kadeřávek, Křemen), 23. J. Pohl (D. Tůma, T. Rohan)


    HC Frýdek-Místek: Honzík (Suchánek) – Hrachovský, Haman, J. Adámek, Husák, Repe, Z. Malík, J. Michálek – Šedivý, Mikulík (C), R. Veselý – Klimša (A), D. Kindl, Martynek (A) – Tomi, Peterek, Macháček – Ramik, Stuchlík, Matiaško.
    HC Baník Sokolov: Cichoň (28. Neužil) – J. Pohl, Poizl, Kadeřávek, Klejna, Přindiš (A), D. Zeman, Benda – T. Rohan (C), Gut, D. Tůma – Šik, Hašek, Prymula – Vracovský, Vrána, Kropáček – A. Rulík, Rymon, Křemen.

    Rozhodčí: Dědek, Kašík – Konvička, Kráľ
    thejrc.org