Montreal – Calgary 2:1 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:0 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:2 (kon.)
Anaheim – Vegas 0:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.)
Buffalo – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 0:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:3 (0:1, 1:2, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 17.04.2021, 21:25 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Pittsburgh Penguins přehrál Buffalo Sabres, se loučím a přeji vám dobrou noc nebo příjemné sledování dalších zápasů NHL. (23:50:19)
     
    Československá stopa

    Radim Zohorna (PIT) 0+0, 2 střely, 0 účast, čas na ledě 7:23
     
    Tři hvězdy zápasu

    1. Tristan Jarry (PIT) 28 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,33%, čas 60:00
    2. Jared McCann (PIT) 1+0
    3. Tage Thompson (BUF) 1+0
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Dustin Tokarski (BUF) 38 zákroků, 3 OG, úspěšnost 92,68%, čas 57:39

    Tristan Jarry (PIT) 28 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,33%, čas 60:00
     
    Pittsburgh dokráčel k dalšímu vítězství a přiblížil se postupu do vyřazovacích bojů! Ovšem asi se čekala o něco hladší výhra, protože Penguins bránili těsné vedení do poslední vteřiny. Výborný výkon podal Tristan Jarry, jenž musel domácí útočníky přivádět někdy až k šílenství! Sabres tak doplatili na slabou produktivitu, ovšem zítra mají proti Tučňákům novou šanci.

    Střely na branku: 30:41.
    Střely na branku ve třetí třetině: 11:16.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Zakončení od modré čáry vyrazil Tristan Jarry do Bryana Rusta, od něhož se puk odrazil zpět k brance. Ovšem hostující brankář zůstal pozorný a lapačkou hru znovu přerušil.
     
    59:43
    Pittsburgh Penguins v závěru vyhazuje na zakázané uvolnění! Buffalo si tak bere oddechový čas a bude se snažit za krátkou dobu vyrovnat!
     
    59:30
    Buffalo Sabres se nemůže usadit v útočném pásmu!
     
    58:51
    U červené čáry se kotouč zmocnil Brian Dumoulin, který jej nahazoval na branku. Ovšem zakončení zastavil poslední bránící hráč Buffala.
     
    57:39
    Po reklamní přestávce zůstal Dustin Tokarski na střídačce, a tak se šest domácích hráčů nachází v útočném pásmu!
     
    Střely na branku: 28:41.
     
    57:39
    Tristan Jarry měl znovu štěstí a následně předvedl svou mrštnost! Od modré čáry vystřelil Rasmus Dahlin, jehož pokus byl ještě lehce tečován. Kotouč se ve vzduchu rozvrtěl a skončil na pravé tyči, od které se odrazil do brankoviště, kde už chtěl dorážet Sam Reinhart. Ovšem hostující brankář se velmi rychle otočil a schoval touš pod lapačku.
     
    56:27
    Pěknou kličkou se soupeře zbavil Jared McCann a už to vypadalo, že pojede sám na branku Buffalo. Ovšem jeden z beku skočil rybičku a kotouč útočníkovi Pens vypíchl.
     
    55:50
    Z vrcholu pravého kruhu vystřelil aktivní Jeff Carter, ale také on si vylámal zuby na domácím brankáři.
     
    54:27
    Ve středním pásmu nabral velkou rychlost Bryan Rust, který v samostatném úniku sice neměl klid, ale vystřelil. Dustin Tokarski si znovu poradil a počíhal si také na další zakončení Briana Dumoulina.
     
    53:57
    Střeleckou pozici si hledal Jared McCann, jenž se přes střed dostal na levou stranu, odkud pálil na zadní tyč. Jenomže lapačka domácího brankáře byla připravená.
     
    53:14
    Evan Rodrigues se spoluhráči vybojoval kotouč v rohu útočného pásma. Následně přišlo také nepřesné zakončení Pittsburghu Penguins.
    51:44 Casey MITTELSTADT - 2:3

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 27. Tage Thompson, 52. Mittelstadt (Ristolainen, S. Reinhart) – 11. McCann (Matheson, Ceci), 26. Rodrigues (Blueger), 33. Rust (Crosby, Guentzel)


    Buffalo Sabres: Tokarski (Houser) – Ristolainen (A), Bryson, Jokiharju, Dahlin, C. Miller, Irwin – Olofsson, S. Reinhart (A), Skinner – Tage Thompson, Mittelstadt, Asplund – Ruotsalainen, Cozens, Bjork – Fogarty, Eakin, Rieder.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin (A), Ceci, Matheson, Marino, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Zucker, J. Carter, McCann – Rodrigues, Blueger, Aston-Reese – Sceviour, Jankowski, R. Zohorna.

    Rozhodčí: Frederick L'Ecuyer, Brian Pochmara – Tony Sericolo, Dan Kelly
    bahis siteleri