Česko – Finsko cz 5:6 (kon.) | Kanada – Lotyšsko 4:2 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 3:1 (kon.)
Německo – Rusko 1:6 (kon.)
konec
Německo
1:6 (0:1, 0:3, 1:2)
Rusko
Čtvrtek 29.04.2021, 23:00Mistrovství světa do 18 let • Skupina B
Partner:
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (01:23:44)
     
    Dnešní utkání sledovalo 1663 diváků.
     
    Střely na bránu: 10 – 33
     
    Dnešní zápas končí přesně tak, jak by asi většina hokejových fanoušků očekávala. Rusko zcela bez problémů přejelo Německo a vítězí pětibrankovým rozdílem, navíc si už s předstihem zajišťuje postup do play off. V dnešním duelu nejvíce zářil Matvej Mičkov, který nakonec zapsal čtyři přesné zásahy a všechny jeho góly navíc byly ukázkou jeho hokejové umění. To třeba Němcům dost chybí, také jim schází výdrž, protože s Ruskem dokázali držet krok jen jednu třetinu. Ve druhé periodě totiž inkasovali třikrát, což o jejich porážce definitivně rozhodlo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Rusové se stále ještě snaží, díky šťastnému odrazu tak mohla přijít ještě jedna nebezpečná střela, ale ta byla zablokována obráncem.
    58:20 Matvej MIČKOV - 1:6
     
    58:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    MATVEJ MIČKOV se nakonec přece jen prosazuje počtvrté, a to když ho zpoza branky našel Alexandr Figurin, nejlepší střelec dnešního klání následně poslal kotouč těsně nad betonem k pravé tyči a rozvlnil tak síť. Asistence: Alexandr Figurin.
     
    57:48
    Maxim Rausch se dokonce zničehonic dostal k pořádné dělovce od modré čáry, avšak ta se nakonec nevešla mezi tři tyče.
     
    57:08
    I přes blízký konec třetí třetiny se pořád hraje v poměrně vysokém tempu, protože Rusko chce pořád oplatit inkasovaný gól. Zatím se mu to ale vůbec nedaří.
     
    56:24
    Dlouhý souboj ve středním pásmu nakonec ovládli ruští hokejisté, kteří díky tomu mohou pokračovat v útoku, ale ani tentokrát nevymysleli zakončení.
     
    55:50
    Rusové se ještě chtějí pomstít za inkasovanou branku, usazují se tedy vepředu, avšak tam se moc dlouho neudrželi.
     
    55:18
    Hra je opět přerušena kvůli ruskému ofsajdu, po krátké pauze se tak bude vhazovat ve středním pásmu.
    54:30 Connor KORTE - 1:5
     
    54:30
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak Němci se přece jen dočkali, i když jim k tomu pomohla velká dávka štěstí! Německo se však pěkně dostalo do přečíslení dva na jednoho, které Roman Zap řešil sám. Trefil se však do hokejky obránce, od které kotouč zamířil před odkrytou klec, čehož okamžitě využil CONNOR KORTE. Asistence: Roman Zap, Bennet Rossmy.
     
    54:08
    Němci začínají mít v posledních minutách mírně navrch, protože soupeři skoro vůbec nepůjčují kotouč. Zatím toho ale nedokážou příliš využít.
     
    53:27
    Kevin Niedenz sám našel cestu až do útočného pásma a z dálky následně zkusil štěstí, ale Sergej Ivanov se už o čisté konto nenechá obrat jen tak.
     
    52:47
    Německo už by rádo neinkasovalo, takže po vyhraném vhazování okamžitě posílá kotouč z pásma, aby opět zbytečně nenabídlo šanci protihráčům.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 55. Korte (Zap, Rossmy) – 11. Jurov (Svečkov), 21. Mičkov (Čibrikov, Novikov), 28. Mičkov (Grudinin, Makarov), 36. Mičkov (Poltapov), 46. Kvočko (Čibrikov, Figurin), 59. Mičkov (Figurin)


    Německo: Quapp (Wolf) – Klein (A), Mayr, Bettahar, Fischer, Gottwald, Rausch, Krenzlin, Winkelmann – Steck, van Calster, Proske (A) – Rossmy (C), Zap, Lutz – Cimmerman, N. Heigl, T. Heigl – Niedenz, Hauf, Korte.
    Rusko: S. Ivanov (Brinkman) – Grudinin, Makarov, Novikov, Koromyslov, Duda, Figurin (A), G. Ivanov – Mirošničenko, Svečkov, Jurov – Čibrikov (C), Kvočko, Mičkov – Petrov, Ivancov (A), Poltapov – Gajdamak, Bučelnikov, Lazutin – Katělevskij.

    Rozhodčí: Fernandez, Kika – Davis, Poljakov

    Diváci: 1663
    bahis siteleri