Slovensko – Německo 4:5 (1:2 po s.n.) | Maďarsko – Japonsko 12:2 (kon.) | Finsko – Švédsko 4:2 (kon.)
Rakousko – Brazílie 5:1 (kon.) | USA – Kanada 5:6 (1:2 po s.n.) | Chorvatsko – Austrálie 5:6 (po pr.)
Česko – Velká Británie 6:1 (kon.) | Slovinsko – Lotyšsko 13:2 (kon.)
konec
Maďarsko
12:2 (2:1, 3:0, 3:0, 4:1)
Japonsko
Pátek 06.06.2014, 14:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa v inline hokeji IIHF
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Na počest vítězů si vyslechneme maďarskou hymnu, program v Malé hale zanedlouho pokračuje souboje o udržení mezi Brazílií a Rakouskem! (15:35:51)
     
    Nejlepší hráč na celém turnaji:

    Maďarsko – Tamas Kiss
    Japonsko – Gentaro Cučimoto
     
    Maďaři se po vítězství 12:2 zachraňují v Divizi I, japonským samorajům naopak zůstanou pouze oči pro pláč. Nejlepším hráčem Japonska v dnešním zápase je Kentaro Nišinaga, na druhé straně je oceněn Zoltán Pál.
     
    36:00
    Konec zápasu.
     
    47:02
    Seidži Kohda měl na hokejce snížení, jenže fantastickým zákrokem mu úsměv ze tváře sťal brankář Tamas Kiss!
     
    46:19
    Zajímavá komplikace na hrací ploše, v japonské brance se po dvanáctém gólu objevila trhlina, která musí být pochopitelně spravena. Pokračovat se bude za malou chvilku.
     
    46:19
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Japonci se vypijí kalich hořkosti až do dna! Střelou z levé strany procpal kotouč do sítě ARTYOM VASZJUNYIN – 10:2! Asistence: Arnold Feil.
     
    45:25
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďarská kanonáda pokračuje i v závěrečných minutách! ZOLTÁN REVÁK dostal spoustu času na mezikruží, s ničím se nepáral a neomylnou ranou pod horní tyč nedal Cučimotovi žádnou šanci – 11:2! Asistence: Norbert Fekecs a Attila Rafaj.
     
    44:44
    Vzápětí trefuje Takao Ušidžima tyčku maďarské svatyně!
     
    44:22
    Takao Ušidžima svoji střelou z mezikruží nadělal Kissovi velké potíže, maďarský brankář nakonec dokázal udržet puk před brankovou čarou.
     
    43:41
    Zbytek utkání je již spíše formalita, hraje se pouze o to, jak velkým rozdílem japonští hráči dnešní klíčový souboj o záchranu prohrají.
     
    42:33
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Krátce po návratu vyloučeného hráče dotlačili maďarští hráči puk do sítě podesáté! Autorem kulatého gólu je ATTILA RAFAJ – 10:2! Asistence: Norbert Fekecs.
     
    42:00
    Pokračuje tak japonská přesilovka, která stále přináší nebezpečnější příležitosti na straně Maďarska.
     
    41:37
    Attila Orbán jel hodně pomalu, a tak bylo pochopitelné, že jeho bekhendová klička nebude mít přílišnou šanci na úspěch. Maďarský útočník navíc ani netrefil japonskou klec!
     
    41:37
    Při vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal Attila Orbán, byl faulován a uvidíme tak trestné střílení! Dočkáme se desítky?
     
    41:00
    Nervy na uzdě neudržel Tamas Lencses (HUN), který po odpískání atakoval japonského hráče. Rozhodčí mu po právu udělili menší trest za hrubost.
     
    40:13
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Chvíli na to se ze vstřelené branky radují také japonští hráči! Po přihrávce Takuji Osawy zamířil přímo mezi tři tyče KENTARO NIŠINAGA – 9:2! Asistence: Takuja Osawa a Seidži Kohda.
     
    39:58
    Domácí v plném počtu.
     
    39:53
    Na závěrečných osm minut se mezi maďarské tyče staví Andras Sájevics!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. A. Kiss (Orbán), 10. I. Bartalis (Pál), 16. Feil (B. Bartalis, T. Kiss), 16. Rafaj (Orbán, Revák), 24. Rafaj (Fekecs, Revák), 26. I. Bartalis (Á. Kiss), 27. B. Bartalis (Papp, Lencses), 36. Vaszjunyin (Bartalis), 39. Feil (Pál, I. Bartalis), 43. Rafaj (Fekecs), 46. Revák (Fekecs, Rafaj), 47. Vaszjunyin (Feil) – 8. G. Cučimoto (Nišinaga, Ohto), 41. Nišinaga (T. Osawa, Kohda)


    Maďarsko: T. Kiss (Sájevics) – Orbán, Revák, Rafaj, Fekecs – I. Bartalis, Pál, Ladányi, A. Kiss – Lencsés, Feil, Vaszjunyin, B. Bartalis – Papp
    Japonsko: K. Cučimoto (K. Osawa) – Nišinaga, G. Cučimoto, Ohto, Kawaguči – Suzuki, Kobajaši, Kohda, T. Osawa – Kuribajaši, Ušidžima, Asanuma, Jonejama – Aoki

    Rozhodčí: Fridrich (SVK), Erd (AUT)
    bahis siteleri