Třinec – Příbram 3:3 (kon.)
konec
FK Třinec
3:3 (0:1)
FK Příbram
Neděle 24.08.2014, 16:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    Po dnešním utkání se domácí Třinec díky zisku bodu posune na 15. pozici, Příbram zase předskočí Hradec Králové a po třetí remíze v řadě se usadí na 11. místo. Kartami ovšem bude hýbat zítřejších deset zápasů. V dalším kole se Třinečtí představí na Spartě, to bude v pondělí 1. září od 14:15, Příbram v ten samý den hostí od 13:00 Znojmo. Pro dnešek je to z Třince vše, loučím se s vámi a přeji vám příjemný večer. Na počtenou! (18:24:33)
     
    Druhý poločas nakonec přinesl velmi zajímavou zápletku. Třinečtí do něj vstoupili velice aktivně a již v čtyřiapadesáté minutě vyrovnali na 1:1, když Málek prostřelil Kočího. O čtyři minuty později to byl znovu Málek, kdo proměnil penaltu po faulu brankáře Kočího na Dediče. Třinec se dokonce dostal do dvoubrankového vedení, Švábík našel na zadní tyči Dediče a ten uklízel do prázdné branky. Příbram ovšem nesložila zbraně, Husár trefil svou střelu ke vzdálenější tyči a Středočeši byli znovu v kontaktu. O dvě minuty později už hosté vyrovnali, to se prosadil Řezáč, jenž střílel do odkryté branky. V dalším průběhu se hrál otevřený fotbal, šance měla obě mužstva, ale ani jeden gól už diváci neviděli. Mnoho příbramských příležitostí zneškodnil výborný brankář Václav Bruk, jenž se proto stal Hráčem utkání. Předehrávku šestého kola sledovalo 50 fanoušků.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hosté už vystřídat nestihnou. Rozhodčí píská konec.
     
    90+1
    Třinečtí počtvrté střídají. Ze hry odešel kapitán Marek Švábík a kapitánskou pásku dostal střídající Jakub Kalfas.
     
    90
    A Příbram mohla definitivně rozhodnout! Šindelář odcentroval na Krameše a ten ve skluzu střílel těsně vedle Brukovy brány!
     
    89
    Pilchův dlouhý balon na Gomola skončil na hlavě Michalce a Příbram rychle kvapí dopředu. Do konce zbývají minuty.
     
    88
    Málkův rohový kop Příbramští ubránili, ale balon se dostal za hranici šestnáctky ke Kundrátkovi. Jeho oblouček stáhl ze vzduchu Kočí.
     
    87
    Dedič předal míč Kundrátkovi a ten se pořád nemohl odhodlat ke střele. Když už se tak stalo, srazili ji obránci na rohový kop.
     
    86
    Brandner prošel po pravé straně, přihrál do pokutového území přesně Řezáčovi, ten se zbavil Kučery a z úrovně penalty trestuhodně přestřelil!
     
    85
    Bruk v další velké šanci vychytal Řezáče, následoval roh Husára, ten ovšem našel na přední tyči jen Dediče, který odhlavičkoval.
     
    84
    Málek prostrčil míč mezi dvěma obránci na Gomolu, který přesto z úhlu nedokázal Kočího překonat. Jakékoliv vzrušení je kvůli ofsajdu zbytečné.
     
    84
    Husár prošel obranou jako nůž máslem, ale zastavit ho dokázal Matoušek. Roh Příbrami letěl přímo na Krameše, ale Gomola odhlavičkoval.
     
    83
    Jenomže Středočeši chtějí také vyhrát a znovu se připomněli svým útokem, který skončil po několika odrazech odkopem Třince.
     
    82
    Třinec se v posledních minutách zase probral a dostává se do zakončení. Do konce zápasu zbývá přibližně deset minut. Martynek zastavil Husára.
     
    81
    Dedič postupoval do příbramské obrany jako tank, ale nakonec se ke střele nedostal. To se povedlo Kundrátkovi, ale ve skluzu mířil těsně vedle.
     
    80
    Na druhé straně zasáhl před Řezáčem Bruk. Po centru Hlinky odvracel na rohový kop Minařík. Rohu se chopil sám Hlinka, ve vápně došlo k faulu Příbrami.
     
    79
    Málkův centr z pravého křídla pustil Gomola až na zadní tyč, kde se nacházel Švábík, ale ve stoprocentní šanci trefil z bezprostřední blízkosti jen tyč! Míč se odrazil k Dedičovi, toho zase pro změnu vychytal exkluzivním zákrokem Kočí!
     
    78
    Tregler našel výkopem z vlastní poloviny prostor, ve kterém se nacházel Brandner, ale Martynek zahrál hlavou Brukovi.

    Ondřej Zoubek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 54. Málek, 58. Málek (pen.), 66. Dedič – 19. Řezáč, 69. Husár, 71. Řezáč


    FK Třinec: Bruk – Martynek, Minařík, Matoušek, Pilch – Švábík (C) (90. Kalfas), Málek, Voves (46. Kučera), Ferenc (46. Kundrátek) – Mjuller (46. Gomola), Dedič. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Jóba – Kalfas, Kundrátek, Gomola, Kučera.

    FK Příbram: Kočí – Ježdík, Tregler, Matějů, Šindelář (C) – Brandner, Husár, Kilián (46. Michalec), Junek (67. Hlinka) – Řezáč, Krameš. Trenér: Petr Janota.
    Náhradníci: Štěpanovský – Michalec, Sandr, Hlinka, Makoš.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Stanislav Pochylý, Roman Tacina

    Diváci: 50
    thejrc.org