Třinec – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Pardubice 4:2 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:2 (kon.)
Sparta – Slavia 0:1 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 1:2 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 5:6 (0:1 po s.n.)
konec
Mountfield HK
5:2 (4:0, 1:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 02.11.2014, 17:30 • Zimní stadion v Hradci Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Hradec Králové – 12 (35)
    Karlovy Vary – 11 (36) (19:58:25)
     
    Mountfield tím pádem stráví reprezentační přestávku na čtvrtém místě, děkovačka domácích fanoušků je tedy na místě. Věřím, že i po pauze nám zachováte svou přízeň, pro tuto chvíli už se s Vámi loučím. Pěkný zbytek neděle a ať do nového týdne vstoupíte pravou nohou!
     
    Po čtrnácti minutách bylo hotovo! Hradec tak rychle vedl nad Karlovými Vary 4:0 a hosté i přes výrazně zlepšený výkon ve zbytku zápasu nedokázali s utkáním nic většího udělat.

    Nejlepšími hráči jsou vyhlášení Jaroslav Kudrna a Vojtěch Tomeček.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Lukáš Nedvídek mohl svůj skvělý výkon korunovat druhým gólem, dopředu ho vyslal Michal Tvrdík. Nedvídek už ale neměl dost sil, aby přebruslil hostujícího beka, a Habal jeho střelu z dálky schoval.
     
    58:06
    Tak i Ondřej Kopta mohl mít svůj první extraligový gól, ale to by proti němu nesměl stát výborný pravý beton Vladislava Habala! Výkon druhého gólmana Varanů musí hostující trenéry těšit.
     
    57:21
    Dnešnímu utkání přihlíží 4152 diváků.
     
    56:34
    Hosté se vydali na zteč ve třech proti dvěma. Radomír Heizer by si snad už gól zasloužil, ale teď na Kantora nestačil ani jeho bekhendový blafák!
     
    55:38
    Už je čas i na mexické vlny, které obíhají hradeckým stadionem. Není úplně plno, ale kotel domácích příznivců je naplněn výtečně. Do Hradce dorazila taky pětice fanoušků z dalekého západu.
     
    55:29
    Hosté parádně namazali Jaroslavu Kudrnovi, ale Vladislav Habal ho tváří v tvář vychytal!
     
    54:56
    Hradec kontroluje hru. Teď už si troufnu říct, že je o výsledku rozhodnuto, domácí čeká díky zaváhání Pardubic návrat na čtvrtou příčku tabulky.
     
    53:51
    Po zakázaném uvolnění Karlových Varů to zkoušel z velkého úhlu junior Ondřej Kopta, jenž se v pátek úctyhodně porval s Jiřím Cetkovským ve východočeském derby. I přesto, že Cetkovský měl třicet kilo převahy.
     
    53:05
    Pozornost domácího publika si teď vysloužil i oblíbenec všech soupeřů Radek Duda. V Hradci ho moc dobře pamatujeme i z angažmá v prvoligovém Chomutově, kdy tady třeba v play-off plnil novinové titulky jeho táhnoucí se minisouboj s Martinem Koudelkou. To jsou vzpomínky.
     
    52:41
    Každý chvilku tahá pilku. Teď to byl Hradec, nicméně Michal Tvrdík si švihovkou z úhlu zajistil jen útočné buly. To přijde po poslední reklamní přestávce zápasu.
     
    52:06
    Nahození Radka Deyla se Kantorovi podle všeho schovalo, i tak ho ale dokázal levým betonem poslat do bezpečí.
     
    51:23
    Kudrna pěkně prostrčil puk rozjetému Jankovi, ale tomu nesedl na hokejku. Jinak si troufnu říct, že by na bránu uháněl sám.
     
    50:34
    Další kiks hradecké obrany hasí Kantor lapačkou proti Stanislavu Balánovi!
     
    49:26
    A tak je tady zase nápor karlovarského výběru, ovšem spíše platonický. Kantor musel zasahovat jen proti pokusu z uctivého úhlu.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Mertl (Kudrna), 12. Kudrna (Slovák, Mertl), 14. Nedvídek (Pospíšil, Tvrdík), 14. Kudrna (Šimánek, Mertl), 38. Pláněk (Dej) – 23. V. Tomeček (Harant, Balán), 47. Duda (R. Hruška)


    Mountfield HK: Kantor (Pavelka) – Slovák, Vydarený, Pláněk, Dietz, Jank, Frühauf, Piegl, Vašíček – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Skokan, Kukumberg, Dej – Nedvídek, Tvrdík, Pospíšil – Beránek, Kopta, Valcourt. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (14. Habal) – Harant, Sičák, J. Tomeček, Redlihs, Šmach, Deyl, Dvořák – Duda "C", Kverka, Vachovec – D. Hruška, Skuhravý, Heizer – V. Tomeček, Balán, Pšurný – Koblasa, R. Hruška, Štals. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodčí: Polák, Wagner – Bláha, Špůr.

    Diváci: 4152
    bahis siteleri