Košice – Poprad 3:0 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Litvínov – Znojmo 2:3 (kon.)
Banská Bystrica – Záhřeb 2:7 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (2:0, 0:1, 0:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 07.08.2015, 17:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tu konec, nakonec se z vítězství radují hráči Znojma! Hostující hráči dokázali otočit nepřízniví stav 0:2 a nakonec se radují z vítězství 3:2. Vítěznou branku vstřelil jednadvacet vteřin před koncem utkání Branislav Rehuš. (19:00:29)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Znojmo vyhrálo buly a má kotouč na svých čepelích.
     
    59:39
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak jsem to zakřikl, Orli se radují! Libor Šulák tvrdě napřáhl od modré, jeho rána se od zadního mantinelu odrazila na hůl BRANISLAVA REHUŠE, který neměl problém zakončit do odkryté klece. Asistence: Libor Šulák.
     
    59:00
    Minutu do konce základní hrací doby se hraje za znojemskou bránou a vypadá to, že se dnešní zápas v základním hracím limitu nerozhodne.
     
    58:04
    Kamil Piroš vystihl rozehrávku hostujících a vystřelil zpoza obránce na Fučíkovu bránu. Jeho rána ovšem nebyla ani přesná ani razantní, a tak s ní domácí gólman neměl jakýkoliv problém.
     
    57:36
    Přesilovka také pro Znojmo, které bude mít možnost rozhodnout dnešní utkání. Jiří Zeman se provinil napadením, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu, který bez milosti posílá domácího obránce na trestnou lavici.
     
    56:52
    Radek Číp se s klidným svědomím může po dvou minutách na trestné lavici vrátit na led. Znojmo hraje v plném počtu.
     
    56:13
    Domácí se po vhazování ve středním pásmu ujímají kotouče, jenže jejich rozehrávka je příliš zdlouhavá, a tak to vypadá, že ani z této přesilovky domácích branka nepadne.
     
    55:33
    Hübl nedokázal udržet kotouč na své čepeli v útočné třetině, o puk přišel a Znojmo se tak může na krátkou chvíli osvobodit.
     
    54:52
    Hrubý faul Radka Čípa se neobejde bez dvou trestných minut. Znojemský útočník jede na trestnou lavici na dvě minuty za hrubost.
     
    53:49
    Dobrou minutu se už bojuje o kotouč za bránou Tomáše Fučíka. Tuto bitvu vyhráli hosté, kteří tak mohou upalovat směr Petrásek.
     
    52:41
    Ač se hosté diví, špatná rozehrávka domácích není posouzena jako zakázané uvolnění, a tak se obránci Znojma musí vracet pro kotouč do své obranné třetiny.
     
    52:00
    Jánský využil nedobrého střídání hostujícího týmu. Už už se chystal ke střele z dobré pozice, skočil mu pod hůl obětavě Petr Kousalík a zachránil svůj tým od pohromy.
     
    51:18
    Obrovská šance hostujícího týmu! Znojemští se dostali do bezprostřední blízkosti k Petráskovi, jenže svou akci překombinovali, a nakonec nedokázali dostat kotouč do odkryté brány.
     
    50:30
    Miloslav Hořava dostal kotouč od Ondřeje Jurčíka a snažil se překonat Fučíka. Jeho rána bekhendem nebyla vůbec špatná, jenže se zastavila o boční konstrukci hostující brány.
     
    49:58
    Antonín Bořuta dostal skvělou přihrávku na modrou čáru a vypálil. Jeho střela ovšem nebyla žádným ohrožením pro Petráska, jelikož se do ní obětavě vrhl Smolka, čímž velice pomohl svému gólmanovi.
     
    49:05
    Zbyněk Sklenička se pokusil zaskočit Fučíka, když vystřelil rychle zápěstím po zemi. Hostující brankář byl ve střehu a ukázal dobrý zákrok betonem.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 12. Smolka (Martynek), 14. Hübl (Lukeš) – 35. Rehuš (Biro), 46. Špaček (Štach, Lattner), 60. Rehuš (Šulák)


    HC VERVA Litvínov: Janus (30. Petrásek) – Kubát, Kokeš, Sklenička, Pavlík, Pavelka, Černý, Zeman – Lukeš, Hübl, Jánský, Smolka, Hanzl, Martynek, Hořava, Gerhát, Jurčík, Písařík, Piroš, Šrámek.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (30. Fučík) – Štach, Biro, Stehlík, Šulák, Kousalík, Bořuta, Němčík – Tomas, Podešva, Číp, Šedivý, Bartoš, Novák, Lattner, Pucher, Manushin, Špaček, Rehuš, Šeda, Csamagno.
    bahis siteleri