Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:7 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 9:1 (kon.) | Plzeň – Znojmo 1:3 (kon.)
Most – Füchse 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:2 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:0 (kon.)
Senica – SHK Hodonín 3:4 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (1:0 po s.n.) | Kadaň – Crimmitschau 6:5 (kon.)
Šumperk – Havířov 1:3 (kon.) | Piešťany – Skalica 3:3 (kon.) | Přerov – Prostějov 3:3 (kon.)
Vsetín – Opava 0:0 (zruš.) | Technika Brno – Mor. Budějovice 1:0 (kon.) | Břeclav – Žďár n/S 1:4 (kon.)
Kobra – Tábor 4:1 (kon.) | Kolín – Nymburk 1:2 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 10:2 (kon.)
Trutnov – Vrchlabí 4:2 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 7:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Pelhřimov 10:3 (kon.)
Trenčín – Olomouc 6:6 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
10:3 (2:0, 6:0, 2:3)
HC Lední Medvědi Pelhřimov
Úterý 25.08.2015, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Domácí hokejisté si ještě užívají zaslouženou děkovačku se svými příznivci. (20:14:23)
     
    Utkání sledovalo 330 diváků.
     
    Pelhřimov ve třetí třetině hodně zlepšil svou hru a dokázal ji vyhrát, když se prosadil hned třikrát. O jeho branky se postarali Martin Hadrava, Miroslav Kopic a Petr Votápek. Bruslaři nakonec završili desítku, když se trefili David Vala a Tomáš Chlubna. Havlíčkův Brod tak vyhrál přesvědčivě 10:3 a první domácí derby Vysočiny mu vyšlo naprosto ukázkově. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemný zbytek úterního večera. Na shledanou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Přiznám se, že teď jsem neviděl, co se přesně stalo. Brankář Čekal zůstal ležet otřesený na ledě a bude se vylučovat. Tomáš Chlubna (HBR) ho zřejmě sestřelil a utkání pro něj končí předčasně, protože obdržel trest na 5 minut plus do konce utkání za napadení. Zbytečná dohra jinak poměrně poklidného utkání.
     
    59:39
    Oba týmy podnikly nepovedené útočné výpady. Puk nakonec skončil v lapačce dobře koncentrovaného brankáře Dusíka, který přerušil hru.
     
    59:02
    Pelhřimov kombinuje na dostřel gólmana Dusíka, ale zatím z toho nevytěžil žádnou střelu.
     
    58:40
    Lední Medvědi by ještě rádi něco vymysleli, ale Broďáci působí vzadu mnohem jistějším dojmem než při slabších chvilkách, kdy obdrželi góly.
     
    58:10
    Havlíčkův Brod chce dohrát utkání v klidu a potěšit své spokojené fanoušky ještě nějakou brankou. Pelhřimov se teď hlavně soustředí na obranu.
     
    57:58
    A Havlíčkův Brod bleskově odpovídá. Po rychlém útoku, který byl veden po pravé straně, se do puku vší silou opřel Kirill Vlasov. Jeho zápěstní střela skončila u první tyčky v náruče brankáře Čekala.
     
    57:31
    Brodská obrana si znovu vybrala slabší chvilku a domácí za to mohli hodně krutě pykat. Marek Hadrava se ocitl v samostatném úniku, ale zblízka vyprášil jen betony pozorného brankáře Dusíka!
     
    57:17
    Hraje se v těchto chvílích hlavně v blízkosti středového kruhu, sledujeme spíše bojovný hokej.
     
    56:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Desítka je nakonec přeci jen na světě! Dušan Mendl předložil puk do pravého kruhu na hůl TOMÁŠE CHLUBNY, jenž se vůbec nerozpakoval a vypustil smrtící projektil, který doplachtil až za záda překvapeného brankáře Čekala! Asistence: Dušan Mendl.
     
    56:09
    Hosté si pod tlakem nechtěli komplikovat život ve vlastním pásmu a tak místo riskantní rozehrávky, z níž by mohla pramenit chyba, vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    55:56
    Havlíčkobrodský kapitán Miroslav Třetina číhal na nahrávku v levém kruhu, kterou nakonec dostal, a tvrdě vypálil bez přípravy, ale mířil nepřesně.
     
    55:41
    Teď už vystrčili pro změnu útočné růžky Bruslaři, kteří kombinují v útočném pásmu.
     
    55:20
    Martin Hadrava pálil z mezikruží, ale trefil jen prostředek brány, kde byl připravený k zákroku Lukáš Dusík.
     
    55:09
    Pelhřimov zůstává v útočném pásmu a pokračuje v náporu na gólmana Dusíka, jenž má v této třetině jednoznačně nejvíce práce.
     
    54:51
    Marek Hadrava hledal z pravé strany spoluhráče před bránou soupeře, ale jeho pas žádného adresáta v ideální palebné pozici nenašel.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Přidal (Endál, Kolda), 8. Ludvík (Kondratěv), 22. Endál, 24. Vala (Hlídek), 27. Kondratěv (Vala, Vlasov), 30. Chlubna, 35. Endál (Duben, Vala), 38. Třetina (Endál, Kolda), 53. Vala (Třetina, Duben), 57. Chlubna (Mendl) – 45. Hadrava (Kopic), 47. Kopic (Vysloužil), 54. Votápek


    BK Havlíčkův Brod: Dusík (Zvolánek) – Duben, Vala, Kolda, Kříž, Pecen, Mendl – Přidal, Třetina "C", Endál – Kozlík, Kuchta, Chlubna – Ludvík, Vlasov, Kondratěv – Havel, Cejpek, Hlídek
    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Černý (od 30. Čekal) – Z. Jelínek, Adam, Kasalý, Rašner, Kůrka, Pometlo, Tolkner – Votápek, Kasalý, Vysloužil, Marek Hadrava, Martin Hadrava, M. Kopic "C", Svoboda, M. Jelínek, Siřiště

    Rozhodčí: Jaroslav Přibyl – Tomáš Krejčí, Jan Blaha

    Diváci: 330
    thejrc.org