Chomutov – Ústí n/L 8:3 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 6:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:1 (1:0, 1:0, 4:1)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 18.08.2015, 16:00 • Málá hala FORTUNA arény, Hradec Králové • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    Máme za sebou další přípravný duel mladších dorostenců. Dlouho bylo utkání velice vyrovnané a nic nenasvědčovalo gólovým hodům, které se odehrály v poslední dvacetiminutovce. Dnešní zápas mnohem lépe vyšel hokejistům Mountfieldu HK, kteří rozstříleli svého soupeře z Ostravy poměrem 6:1. Já se s vámi za zvuků vítězného pokřiku domácích hráčů loučím a přeji vám hezký zbytek dne. Napočtenou. (18:18:46)
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Po odpískání byl ještě tvrdě atakován hostující hráč, který zůstal dlouho ležet na ledě. Už je však na nohách a zdá se, že bude v pořádku.
     
    59:30
    V oslabení se ještě hostům naskytla příležitost na zkorigování stavu. Kvalitní teč však výborným zákrokem zastavil domácí Dvořák.
     
    58:49
    Tak přece jenom ještě jedno vyloučení. Z řad hostů si půjde na trestnou lavici odpočinout Petr Kuboš za podražení domácího útočníka.
     
    58:21
    Vhazování po levici Daniela Dvořáka.
     
    56:37
    Tak gólů, kterých jsme si příliš neužili během prvních dvou třetin, jsme teď mohli vidět dostatek. Podaří se ještě nějakému týmu rozšířit gólový účet?
     
    55:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak i hosté se dočkali alespoň částečného úspěchu. Od mantinelu se dokázal parádní střelou do horní poloviny branky prosadit ADAM URBAN. Bez asistence.
     
    54:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další chyba hostující defenzivy, která nechala dva hráče úplně volné před bezmocným Malíkem. Poppel skvěle předložil touš před MATĚJE MORONGA a ten už si věděl rady. Asistence: Petr Poppel, Štěpán Pokorný.
     
    53:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další přesný zásah! Domácí zavřeli soupeře v pásmu a několika přihrávkami za bránou je zmátli. Posledním, který dopravil puk do sítě byl TADEÁŠ JAKUBEC. Asistence: Vojtěch Síla, Tomáš Šlaicher.
     
    52:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je kuriózní gól. Z tlaku se potřebovali vymanit domácí hráči a tak se JAKUB KYNČL opřel do kotouče a vyhodil jej přes celé hřiště. Povedlo se mu to tak náramně, že mihotající se puk přeskočil hůl Nicka Malíka a skončil v síti. Opravdu smolný okamžik ostravského brankáře. Asistence: Denis Martinec.
     
    51:09
    S tresty se nám teď roztrhl pytel. Opět do tří putují domácí borci. Tentokrát se krosčekem provinil Tomáš Duben
     
    50:09
    Dalším vyloučeným na hradecké straně je Petr Poppel, který si odsedí dvě minuty za napadení.
     
    48:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tomuto gólu předcházely snad tři tutové šance domácích. Nejdříve byl před bránou osamocen TOMÁŠ ŠLAICHER, který napoprvé neprostřelil brankáře, z další střely zvonila dokonce tyč, ale napotřetí už to konečně vyšlo a po skvělé přihrávce od Jana Klodnera měl už ŠLAICHER snadou pozici doklepnout touš do prázdné brány. Asistence: Jan Klodner
     
    48:32
    Na ledě se nám ale přiostřilo a vidíme tak spousty osobních střetů. Ten poslední už byl rozhodčími posouzen jako nedovolený a na trestnou putuje Adam Beránek za krosček! 4 na 3
     
    47:41
    Zápas teď trpí častým přerušením hry a nejsou tak k vidění nějaké zajímavější akce na jedné či druhé straně.
     
    47:25
    Další šarvátka před brankou domácího celku. Opět se vylučuje na obou stranách. Tentokrát se však bude pokračovat ve čtyřech.
     
    47:13
    Oba hráči Denis Martinec (HKM) a David Takáč (VÍT) dostali 2+2 minuty a pokračuje se tak v pěti na obou stranách.
     
    47:13
    Obrovský závar před bránou domácích končí potyčkou mezi hráči.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 17. V. Síla, 32. Jakubec (V. Síla), 49. Šlaicher (Klodner, Jakubec), 53. Kynčl (Martinec), 54. Jakubec (V. Síla, Šlaicher), 55. Morong (Poppel, Pokorný) – 56. Urban


    Mountfield HK: Dvořák (Novotný) – Martinec, Voňka, Klodner, Kynčl, Krištof, Junek, Kašpar, Duben – Šlaicher, Pokorný "C", M. Síla, V. Síla, Morong, Poppel, Vaňát, Jakubec, Růta, Hladík, Nedomlel, Müller. Trenér: Karel Soudek.
    HC Vítkovice Ridera: Malík (Piták) – Vícha, Kuboš, Šulák, Vacula, Takáč, Bieniek, Bílý, Zapletal – Fridrich "C", Mrva, Žemba, Kylnar, Beránek, Vojtovič, Konečný, Urban, Vavřík, Vjačka, Raška, Plánka. Trenér: Mojmír Trličík.
    thejrc.org