Motor ČB – Litoměřice 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Šumperk 7:3 (kon.) | Most – Přerov 3:2 (kon.)
Třebíč – Kladno 0:3 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 6:4 (kon.) | Kadaň – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Slavia – Prostějov 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:3 (2:0, 2:1, 3:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 21.10.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava poráží Draky ze Šumperka poměrem 7:3 a počtvrté za sebou vítězí, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý. (20:21:14)
     
    Třetí třetina nabídla nejvíce branek. V jejím začátku se prosadil Tomáš Moučka a snížil na rozdíl dvou branek. Dukla znovu utekla na tři přesné zásahy, když se trefil Tomáš Harkabus a načal bláznivou minutu a půl se třemi góly. Za hosty ještě jednou snížil Jan Milfait, ale Jihlava si tři body nenechala vzít, šestý gól přidal do prázdné klece Martin Kohout a na konečných 7:3 upravil zkušený Marek Melenovský.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Stejně si poradil i Jakub Škarek po ráně Kauta z mezikruží po rychlém protiútoku hostí.
     
    59:22
    Zelenka vychytal fantastickým zákrokem vyrážečkou Filipa Semana, který byl zcela sám před gólmanem.
     
    58:36
    Ofsajd brzdí další útok Dukly.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
    Marek MELENOVSKÝ - 7:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    57:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Takovýto výprask si hosté možná ani nezasloužili. Po vyhraném Důrasově buly a pasu Dundáčka vypálil Kaláb a Zelenka vyrazil kotouč před sebe, kde si na něj počkal MAREK MELENOVSKÝ (2+5) a zasunul jej k pravé tyči. Jihlavský veterán dává první gól ze hry v této sezóně, celkově druhý. Asistence: Tomáš Kaláb (3+9), Filip Dundáček (2+5).
     
    57:35
    Ještě jedno vyloučení uvidíme v závěru zápasu. Tomáš Brunec (SUM) je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 5-8.
    Martin KOHOUT - 6:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    57:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní je to asi znovu jasné. MARTIN KOHOUT (4+10) vybojoval ve středním pásmu kotouč, nabruslil si po pravé straně před branku, nepřihrával spoluhráči a dojel s pukem de facto až do odkryté svatyně. Bez asistence.
     
    56:48
    Hosté to zkouší bez gólmana v šesti hráčích v poli, což je sympatické.
    Jan MILFAIT - 5:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    56:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk znovu dramatizuje zápas. Osm vteřin po Kautově vyhraném buly přiťukl Moučka puk pro JANA MILFAITA (4+5), ten si obkroužil téměř polovinu pravého kruhu, sjel si přesně na jeho prostředek a trefil se pod rukou Škarka k jeho levé tyči. Asistence: Jaroslav Moučka (2+4), Tomáš Kaut (0+3).
     
    56:33
    Zakázané uvolnění domácího celku.
    Tomáš HARKABUS - 5:2
     
    56:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    Na stadionu zní písnička o tom, jak pátá právě teď odbila. Alekseev našel na modré Štebiha, který vypálil a jeho ránu tečoval TOMÁŠ HARKABUS (7+3) kolem lapačky překvapeného Zelenky k pravé tyči. Asistence: Miha Štebih (2+3), Alexei Alekseev (2+6).
     
    56:03
    David Březina vzal jako chrt na obranné modré puk a už si sjížděl ke své oblíbené pozici na pravý kruh. Do jeho rány výborně vložil hůl obránce a ztečoval střelu do ochranné sítě.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Gríger, 14. Kaláb (Dundáček, Melenovský), 30. Skořepa (Anděl, Důras), 33. Skořepa (Důras, Melenovský), 57. Harkabus (Štebih, Alekseev), 58. Kohout, 58. Melenovský (Kaláb, Dundáček) – 37. Zdráhal (Vrdlovec, Fořt), 42. Moučka (Kaut, Drtil), 57. Milfait (Moučka, Kaut)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Honzík) – Štebih, Šafář, Kaláb (A), Dundáček, Šimek, Zadražil, Dobrovolný (C) – Kohout, Seman, Diviš – Důras (A), Skořepa, Anděl – Březina, Melenovský, Jícha – Alekseev, Gríger, Harkabus. Trenér: Petr Vlk
    DRACI PARS ŠUMPERK: Šindelář (33. Zelenka) – Holík, Roupec (A), Sedlák, Prokop, Zdráhal, Drtil, Bažant, Petira – Haas (A), Plášek (C), Půhoný – Brunec, Vrdlovec, Fořt – Milfait, Kaut, Moučka – Ostřanský, Půlpán. Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Pražák – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 1157
    thejrc.org