Motor ČB – Kladno 9:7 (kon.) | Jihlava – Most 2:0 (kon.) | Šumperk – Prostějov 6:2 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 1:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 2:3 (po pr.) | Havířov – Třebíč 2:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
9:7 (2:2, 2:1, 5:4)
Rytíři Kladno
Středa 18.11.2015, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou parádní šlágr WSM ligy, v němž jsme viděli celkem 16 branek! Duel byl velice vyrovnaný, Motor byl přeci jen o něco lepší, proto přestřelku zvládl lépe. Ale byli jsme svědky vskutku parádní podívané, šest tisícovek diváků se nenudilo ani chvilku. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou, hostům se podařilo přiblížit se i za stavu 7:4 a 8:5, ale Motor nakonec přestřelku zvládl. Takový zápas byla radost sledovat a doufám, že ani vy jste se při sledování online přenosu nenudili. Ode mne je to pro dnešek vše, hezký zbytek dne. (20:06:18)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To už je teda doufám poslední stvrzenka na dnešní duel! Rytíři vrhli všechny síly do útoku, kotouče se chopil DAVID KUCHEJDA a poslal jej do opuštěné branky. Bez asistence.
     
    59:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné drama! Hosté snižují na rozdíl jediné branky, když Skuhravý dostal kotouč do útočné třetiny a JAN RUDOVSKÝ jej dostal do sítě. Asistence: Václav Skuhravý a David Stach.
     
    59:11
    Kladno si vzalo time out a zkouší to v šesti!
     
    59:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ještě nekončíme! Domácí ztratili kotouč při rozehrávce, Patrik Machač vystřelil, ale jeho ránu zblokoval jeden z jihočeských beků. Puk se odrazil k JURIJI REPEMU, jenž snižuje na 8:6. Asistence: Patrik Machač.
     
    58:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Na ledě je čepice, což znamená jediné – hattrick. Jeho autorem je TOMÁŠ NOUZA, který využil toho, že Martin Heřman obral za brankou o kotouč Nashe, připravil ho Nouzovi před branku a ten dává na 8:5. Asistence: Martin Heřman.
     
    58:30
    Hosté se nemohou usadit v útočném pásmu.
     
    58:15
    Kolmann chytře posílá kotouč za Švihálka a šetří čas.
     
    57:43
    Motor je pod tlakem a vyhazuje na další zakázané uvolnění. Švihálek v hostující brance už se pomalu hlásí o střídání.
     
    57:18
    Bílkova rána šla jen těsně vedle, možná dokonce i škrtla o tyčku!
     
    56:43
    Jenže přes všechny čáry poslali kotouč i Středočeši a domácí mají chvilku na oddych.
     
    56:29
    Další zakázané uvolnění Jihočechů.
     
    56:17
    Oddechový čas však nemají domácí fanoušci, kteří neustále podporují svůj tým. Teď s pokřikem "Kdo neskáče, není Motor," skáče většina arény.
     
    56:17
    Motor si vyžádal oddechový čas.
     
    55:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se celkem snadno dostávají do hry. U pravého mantinelu si kotouč našel PATRIK MACHAČ a nepříliš důraznou ranou překonal Gábu. Ten asi kotouč neviděl, nebo nevím jak to, že skončil, za jeho zády. Bez asistence.
     
    55:07
    Motor vyhazuje na icing, celá hala neustále bouří a Rytíři chystají závěrečný nápor.
     
    54:36
    A většina z více než šesti tisíc diváků si teď užívá mexickou vlnu. Jen kladenská skupinka fanoušků poněkud zmlkla, tak od 45. minuty...
     
    Dnešní utkání sleduje 6180 diváků!
    Marken.cz

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 3. Žálčík (M. Švihálek, Zíb), 20. Heřman (Nouza, Straka), 21. Kuchejda (Mikyska), 24. Nouza (Heřman, Straka), 45. Nouza (Suchánek, Straka), 49. Suchánek (Nouza), 51. Škoda, 59. Nouza (Heřman), 60. Kuchejda – 1. Rudovský (Repe), 7. Pletka (D. Růžička), 22. Stach (Kehar), 41. Nash (Stach, Bílek), 56. Machač, 60. Repe (Machač), 60. Rudovský (Skuhravý, Stach)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (41. Gába) – Mucha, Kolmann, Suchánek, Vráblík, Zíb, Žovinec, od 27. min. Pýcha – Kuchejda, Mikyska, Chovan – Nouza, Straka, Heřman – Žálčík, Rob, M. Švihálek – Babka, Škoda, Prokeš – Guman.
    Rytíři Kladno: Mensator (52. J. Švihálek) – Nash, Repe, Kehar, D. Růžička, Gutwald, Ptáček – Pletka, Skuhravý, Rudovský – Kindl, Stach, Bílek – Dvořáček, Pitule, Redlich – Machač, Lukáč, Strnad.

    Rozhodčí: Wagner – Hejl, Podrazil.

    Diváci: 6180
    bahis siteleri